Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

caty io nu pot sa'ti spun decat atat...
......"Mare e gradina Domnului"

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Iepurila ce descrii tu suna a infectie puternica sau pietre la rinichi, ori si una si alta. Eu nu sunt de acord cu baile de sezut in infectiile urinare pentru ca actioneaza doar extern, iar caldura (baile se fac calde, nu?) si unele plante favorizeaza infectia, o intretin. Sfatul meu este pana iti faci analizele si mergi la dr. sa iei Nolicin (un antibiotic cu spectru foarte larg pt. infectii urinare) si picaturi Rowatinex care in cazul in care e nisip sau pietre te ajuta sa le elimini fara dureri si fara sa mai raneasca tractul urinar.

Sa nu neglijam si posibilitatea unei simple cistite... dar in forma mai grava - pt. care pe langa ce ti-am spus, te duci la marmacie si rogi o marmacista sa-ti prepare cashete cu albastru de metil pe care le inghiti. Vezi ca o sa faci pipi albastru de la ele. Sa nu te sperii. Sunt extraordinar de bune, dezinfecteaza perfect caile urinare.

Pt. Nolicin si Rowatinex o rogi tot pe marmacista sa-ti spuna cum sa le iei. Te pup si insanatosire grabnica!

Simonetto, FELICITARI!!! si bafta maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lachi io

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

pupacioasa mica ce esti tu! si io te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LACHI, io nu primesc un pupic mic pe maseluta mea bolnava si plina de puroi? Numai pe Liana vrei sa o pupicesti?
Uite eu te pe tine

catalina

Mergi la inceput

te pupa mama si pe tine, cum sa nu? sa te faci bine sau sa scoti dracovenia aia de maseluta sa nu te mai supere! io de felul meu nu mi-s pupacioasa, dar dracushorul asta de olteanca m-o tocit cu pupicurile de n-am putut sa mai raman insensibila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari Utocata pt Bia (este superba, sa fie sanatoasa), felicitari Simonette pt decizie si fetita, felicitari Martha pt II!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

LACHI maseaua nenorocita nu e de scos. Trebuie sa treaca infectia si apoi o plombam. Oricum mai am de pus inca o plomba in afara de asta ca sa fie totul ok inainte sa apara bebe si sa preintampin alte infectii inutile.
Pupicei.

catalina

Mergi la inceput

Fetelor, eu ma retrag spre vastele mele dormitoare.
Vorbim maine. Sa aveti o seara placuta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cata sa-ti traiasca papusica,e absolut superba! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Martha felicitari pentru II,sa fie intr-un ceas bun!
Simonette bravo!Cand veniti cu printesa acasa?
Catty nu te mai necaji cu maseaua aia...Bine ca se poate trata si ai scapat de operatie...Uite si de la mine un sa treaca.
Iepurasule cum te mai simti? Ai fost la dr?

Eu am fost azi in oras pentru cateva ore si am venit inghetata bocna,bate un vant pe aici de te ia pe sus! M-a uscat! Si drept "premiu" mi-au mai venit si rushii pe care-i asteptam abia in weekend Asta e,mergem inainte...

Ina

Mergi la inceput