Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97
Raspunsuri - Pagina 14
motzunica spune:
Cata, sa-ti traiasca grasunica, e superba! 
Simonette, felicitari pt acest pas si pt bebelina!
Lachi, mama lor de tigari..., am si eu 16 ani de pipat si nu pot renunta la ele 
Mishule, pt rusi ia asta
de la mine, ca si eu am avut sperante desarte luna asta. Sunt in z 2 CM si a doua luna de Dostinex bineinteles cu alte sperante...

si 

pt toate fetele.
Liana30 spune:
lachi stiam io cati place pana la urma

Mishuleeee asta e...tot inainteeee
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Cristinna spune:
neata gagici
cam slaba miscare pe aici, pe unde umblati?
Picca, Mada ce faceti voi fetelor..aveti treaba
inca
?
Eu ziua 24, nici un semn optimist de gravideala, asa ca astept.
Va
pe toate
Cristinna
Tabitha spune:
Pai hai sa facem sa prinda din nou viata acest subiect: asadar eu sunt ziua 19, TB 36,9 de 3 zile, sanse sa fiu insarcinata ioc, dar vorba Lianei, nu se stie de unde sare iepurele, poate ca sare de la mine, din Moldova.![]()
![]()
![]()
Cristinna spune:
Tabi tu in ziua 19 mai poti avea sperante mari
. Daca sare totusi iepurele in Moldova, te rog sa-l faci sa faca un salt mare si sa ajunga si la mine in Cluj![]()
Cristinna
Tabitha spune:
Cristinna: promit ca daca vad vreun iepure prin Moldova il trimit la Cluj, la Bucuresti, la Craiova si in toate orasele unde sunt fete ce asteapta minunile de bebei. Eu zic ca nu prea am sanse sa fiu
pentru ca sotul meu are azoospermie, asa ca de pomana prestam noi cand trebuie. Dar, cine stie ????![]()
![]()
![]()
iepurila spune:
Fetelor va multumesc inca o data din tot sufletul pt grija si sfaturile voastre.
Lachi multi pupici ca mare dreptate ai.
Asadar am fost ieri la medicul de fam si mi-a spus ca ori e cistita hemoragica ori litiaza renala. Dar mai sigur cistita pt ca nu am facut febra, frisoane, si m-a lovit la rinichi sa vada daca ma dor. Si nu ma dor.
Cu toate astea tratamentul meu este asa: Picaturi Rowatinex (pt eventualele firicele de nisip); CIPROQUIN (ciprofloxacina) combinat cu NISTANINA si ELECTIVIT.
Deja sangerarea a disparut. La fel si usturimile.
Cred ca sunt pe calea cea buna.
Va pup si va iubesc pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Amely spune:
Tabitha, nu prestati pui de pomana, fara sex nu se poate bebe, decat cu ISA sau FIV...dar si alea tot un fel de "sex" sunt, cat timp patrund
...nu conteaza ca-s putini, important e sa fie unul smecher si...gata bebita! Asa ca...da-i bataie!
Noi incepem de azi operatiunea prestat, luni merg la eco si am sa-i pun foarte serios lui T. problema laparoscopiei. Toti imi spun ca sunt bine, si sotul la fel... Vreau sa stiu clar parerea lui, ca am tot aburit-o de atata timp si...nimic. Simt ca incep sa-mi pierd rabdarea... Daca as sti foarte clar ce am, ar fi altceva, as face un tratament, operatie etc... Daca mi-ar fi spus cineva acum 5 ani ca voi ajunge la 30 de ani si nu voi avea inca macar un copil n-as fi crezut. Incercam deja de doi ani. Plus ca nu mai intinerim...
Offf...frustrarile batranetii...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Iepu, ma bucur ca esti mai bine, uite un
sa treaca de tot!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
catty spune:
MISHULINA multumes de pupic. Deja pupicii de la voi au inceput sa ma ajute sa ma simt mai bine. Maseaua nu ma mai doare si a inceput sa se desumfle. 
IEPURILA ma bucur ca esti mai bine. Imi faceam griji pt tine.
sa te faci repede bine.
AMELY, daca ai luat in serios problema laparoscopiei atunci sa iasa bine. Si te rog sa nu te mai consideri batranica pt ca nu esti. La 40 de ani cum vei considera ca esti? 

sa treaca frustrarile.
catalina