Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Multumesc tare mult pt sfaturi si pt grija voastra. Am sa fac maine o vizita medicului de familie. Se de acolo mai vad

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Desi cu intarziere, va urez si eu La Multi Ani! Fie ca noul an sa ne aduca la toate darul cel mai de pret, un bebe.

Raportez si eu: situatie cam 'albastra' pe front. Ultimul CM a venit la 32 de zile, exact pe 31 decembrie. Asa incat m-am consolat ca macar s-a incadrat intr-un interval de timp rezonabil. Planul de bataie pentru noul an ar fi sa reluam in forta incercarile pentru bebe.

Am vazut ca multe dintre voi folosesc testele de ovulatie 'Dr.Sigur'. Sunt OK? Eu am folosit o singura data, dar alta marca ('Romed'); acestea au iesit negative si chiar in luna respectiva am ramas insarcinata. Acum insa, cum CM si-a pierdut regularitatea, ma gandeam sa incerc si varianta asta. Cam in ce zi sa incep sa le folosesc?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Toma ce-am citit

CATA, FELICITARI iubita. Multa sanatate tie si puiului tau. Sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume.

Si da vreau si eu sa vad poze cu ingerasa. Ca eu, ca multe alte fete de pe forum o stim pe Biencuta de cand era doua linite II.
Nu-i asa fetili?

Pupici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simonette feicitari!Stiu perfect ce simti si eu am asteptat o luna pana am putut sa il aduc pe razvan acasa.

Felicia analizele se fac in ziua 14 casa se masoare nivelele hormonale la ovulatie.Daca ai ovulat in ziua 10 nu sunt concludente analizele din ziua 14 nici din ziua 21.Deci atentie !

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

La multi ani,fetelor!
Simonette,felicitari!Ne-am gandit si noi la acasta varianta,dar...astept sa-mi impartasesti din fericirea ta!!!
Iepurila,da-i cu ceaiuri,lichide cat mai multe...si neaparat un examen de urina+sediment si uroculturi,si sper sa te faci repede bine!
Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am intrat sa va spun ca Martha78 are test II Nu-i asa ca e o veste super-???buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Martha78 felicitari si o sarcina cat se poate de usoara.

simonette felicitari si tie. Mamica fericita! Bravo, de 2 ori BRAVO. Iti doresc sa te bucuri cat se poate de curand de micutza ta Annastasia.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Simonette, felicitari! Sper sa nu ai probleme cu actele, si cat mai curand Annastasia sa fie alaturi de o mamica iubitoare !
Asi, merci pt sfat... o sa astept luna viitoare, le fac pe cele din primele zile si urmaresc momentul ovulatiei. Nu are rost sa ma grabesc si sa le fac degeaba...
Iepurila, fugutza la medic!
Va pup pe toate si somn usor... eu ma duc la culcare ca ma asteapta al meu sotior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Simonete vezi ca am deschis eu un subiectg la adoptia cu legislaie si am pus toate actele de care ai nevoie pt dosar. Te pup si-ti tin pumnii.
Fetelor va pup pe toate si bafta kmulta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

lachi si marrina: va multumesc mult pentru informatii, poate voi reusi sa cumpar pentru luna viitoare, ca luna asta deja am ovulat.

ingeras: hai sa ne rugam sa fie bine luna asta, cine stie de unde sare iepurele (vorba oltencei)

simonette: sunt atat de bucuroasa pentru tine. Abia astept sa ne mai povestesti ce si cum si sa iti aduci odorul cat mai repede acasa.

martha78: FELICITARI!

Mama, ce de vesti bune pe ziua de azi... Deja ma simt mai bine

Mergi la inceput