Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Cam dupa 5 min a aparut si a 2-a liniuta, cam stearsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Marrina multumesc de raspuns.
Felicia: eu am facut analizele hormonale astfel (pentru FIV): FSH, LH, estradiol si prolactina in ziua 3 (dr. mi-a zis ca sa le fac in zilele 2-5). Progesteronul se face in ziua 21 (eu nu l-am facut recent, pentru FIV nu mi s-a cerut). Dar daca ai ciclu mai lung si vrei sa vezi exact cum stai cu progesteronul se poate face la 7 zile dupa ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

SAlutare,
Va itreb pe voi ca nu stiu incotrova: Senzatie non stop de urinare, urina cu sange si arsuri.
Ce fac? Nu-mi spuneti sa ma duc la Dr ca ma duc. Dar pana atunci?

Multumesc

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IEPURILA, incearca sa faci bai de sezut cu ceai de musetel si galbenele. Fierbi apa si dupa ce a dat cateva colote pui o mana de musetel si una de galbenele. Lasi ceaiul sa se raceasca un pic, il pui in lighean si stai cu popoul le lighean. Sa fi atenta sa stai acoperita si apoi treci fuguta in pat. Vezi ca vei avea senzatii de urinare fffffffff multe cat stai pe ceaiul cald, dar asta e de bine. Eu asa ma dreg atunci cand simt eu ca am ceva infectii urologice.Si o vizita la urolog cat mai repede. Bine? Incearca sa ajungi la dr Batar la spitalul CFR2. E fff de treaba si atent si are multa grija de pacienti.

catalina

Mergi la inceput

Am uitat sa iti mai zic ceva. Dupa ce pui plantutele in apa, acoperi oara cu un capac pt vreo 15 minute si apoi racesti putin ceaiul, dar numai putin.
Scuze, am trait cu senzatiaz ca esti din Bucuresti, dar gasesti tu un urolog bun si la Iasi.
Sa te faci bine cat mai curand.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Catty, iubita, sarumana de raspuns. Asa am sa fac. Cu baitile. La CFR nu am cum ajunge ca e taaare departe. Vreo 400 km.

Ce ma sperie foarte tare e sangele din urina. De la ce o fi?

Te pup si inca o data multumesc

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va salut si io in viteza, ca nu mai am timp deloc! Am citit tot si sunt alaturi de voi, va iubesc si mi-e dor sa mai stau pe-aici ca inainte dar...
Despre mine...cred ca mi-am gasit o fetitza...am auzit ca e superba...bruneta cu ochi albastri, dar nu am vazut-o inca...luni merg in vizita la ea...abia astept! Are 2 luni si trei saptamani...Pana la sfarsitul saptamanii merg sa depun cererea pt atestat!!!! Daca ne place, cum sunt gata actele o luam acasa si daca va fi asa cum sper io, va fi super...o va chema Annastasia...sunt ca un arc si ma gandesc deja numai la ea, la fetitza mea!!!

Repet ca va iubesc si va mult, mult!!!!

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa iti raspund. Poate fi o infectie care netratata isi face de cap, sau poate fi la fel de bine si o mica zgarietura la nivelul colului care sangereaza. Cel mai bine iti va raspunde un medic. Sa ma anunti si pe mine cum merge investigatia. Bine?
Te pup si ai grija de tine.
SIMONETTE ma bucur ca ti-ai gasit copilasul mult dorit. De abia astept sa ne povestesti despre ea mai multe. Sa fie intr-un ceas bun si sa nu intampinati nici un fel de probleme in a perfecta actele pt adoptie, asa cum a patit Galinarodica. Sunt sigura ca Rodica te va ajuta cu multe sfaturi despre cum merg treburile in cazul adoptiei.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Iepurila pe langa ce ti-a zis Catty, incearca sa bei cat mai multe lichide. Si mergi cat mai repede la dr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Mai Iepurasule ,acum am vazut si eu de ce te plangi...pai nu-i a buna...ori e o infectie foarte nasoala ,ori ai ceva pietricele ca numai alea-s asa colturoase si cand incearca sa se elimine zgarie caile urinare si urinezi cu sange (e doar o posibila cauza,mai pot fi si altele....). Febra ai? Cand mergi la dr. ca nu-i de stat asa !
Pana atunci fa bai se sezut cum zice Catty (mai poti pune,pe langa galbenele si musetel si putin pelin daca ai)si bea cam 2l de ceai diuretic pe zi (de soc,de exemplu).
Sanatate si sa ne ti la curent!

Ina

Mergi la inceput