Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97
Raspunsuri - Pagina 9
Liana30 spune:
Amely fatooo vroiam sa'ti trimit un butoi...plin cu zaibarel..da tare mie teama sa nu cazi in el ca vaz ca te cam invartzi pe langa el

...ete colea uo sticla iti ajunge

![]()
Madanooo daca vrei ti le las tie toate...prajiturile ca io m'am facut atat
..multa sanatate..
caty...offfff..offffff am zis io sa te lase durerile alea si sa incepi anul cu bine da vaz ca nu te lasa deloc...mai bine te'ai duce la dc si ai rezolva odata ca parca ma ia si pe mine durerea cand te aud,,,numai bine...
lachi si io am promis ca de la 1 gata da inca nu am reusit...da voi reusiiii cu sgurantza...multa bafta...
asi
io![]()
ingerasoooo multa bafta
Tabitha io cred ca luna asta va sarii iepurele![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
crinuta71 spune:
Tabitha in general ovulatia e cu o zi sau chiar doua inainte de ziua in care iti creste temperatura.
Lachi si eu fac tratament naturist cu extract de mladite de zmeur, dar am mai baut cate o bere sau chiar altele
, ca au fost sarbatorile. Si oricum cate o bere mai beau din cand in cand. Si la cafea nu pot sa renunt ca ma doare capul daca nu beau (sunt hipotensiva). In curand vreau sa incep sa mai iau si alte produse naturiste.
Marrina oare daca iau vitamina E impreuna cu extractul de mladite de zmeur e vreo problema? Cate luni la rand trebuie luata vitamina E?
Amely spune:
'pai Olteanco, daca e sa cad, barem sa cad in butoiu' cu zaibar, poate asa ma loveste si pe mine fericirea
Hai
in sanatatea ta...ca esti fata buna...hcc...pardon...

Fetelor, sa aveti o seara placuta...ca io ma duc sa ma-nnec in zaibarelu' oltencii
...sper sa ma mai primeasca al meu in seara asta langa el
doar stie ca nu mi-s drojdierita de felul meu... numa-n seara asta ii tragem una mica asa... de dragu zaibarelului...ca tare-i bun...sa traiesti olteanco!
hcc... pardon... bonsoar!![]()
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
felicia_ spune:
Buna, fetelor!
Vad ca ati revenit la munca... era cam liniste pe aici![]()
Va rog sa-mi spuneti parerea voastra: eu sunt z 12, TB a fost 36,9 sau 37 cateva zile, iar azi 36,7. Oare voi ovula maine? Am luat teste de ovulatie, il fac azi sau de maine? Cm e neregulat, intre 25 si 35 zile...
Inca ceva: dr m-a zis sa fac analize hormonale, FSH si estradiol, in ziua 2 a CM. La voi parca am citit ca ati facut mai multe. Stiu ca ati mai scris asta, dar sunt multe pag si nu le gasesc: poate cineva sa-mi zica lista completa de analize si in ce zile se fac?
MERCI! 

marrina spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
[brMarrina oare daca iau vitamina E impreuna cu extractul de mladite de zmeur e vreo problema? Cate luni la rand trebuie luata vitamina E?
Poti lua vitamina E impreuna cu mladitele de zmeur. Iar doza sigura este pana la 800 ui pe zi deci daca iei pe zi doua capsule de cate 100 UI nu-i nici o problema. Si n-am citit nicaieri ca se face vreo pauza dupa o anumita perioada. Mai ales daca iei doar 15-20 de zile pe luna... Poti citi si aici:
http://www.wholehealthmd.com/refshelf/substances_view/1,1525,906,00.html
marrina
marrina spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Buna, fetelor!
Vad ca ati revenit la munca... era cam liniste pe aici
Va rog sa-mi spuneti parerea voastra: eu sunt z 12, TB a fost 36,9 sau 37 cateva zile, iar azi 36,7. Oare voi ovula maine? Am luat teste de ovulatie, il fac azi sau de maine? Cm e neregulat, intre 25 si 35 zile...
Inca ceva: dr m-a zis sa fac analize hormonale, FSH si estradiol, in ziua 2 a CM. La voi parca am citit ca ati facut mai multe. Stiu ca ati mai scris asta, dar sunt multe pag si nu le gasesc: poate cineva sa-mi zica lista completa de analize si in ce zile se fac?
MERCI!
Testele de ovulatie detecteaza LH-ul care creste inainte de ovulatie. Dupa ce testul iese pozitiv ovulatie urmeaza sa aiba loc in urmatoarele 24-36 de ore deci daca crezi ca ovulatia va fi maine posibil sa fie prea tarziu acum pentru test (am patit-o si eu) dar poti face totusi unul. Si mai vezi si maine cum stai cu TB.
Din cate stiu eu in ziua 3 se fac LH, FSH si estradiol. Mai multe detalii sper sa afli de la fetele care stiu mai bine.
Mirona spune:
Feli ... io cred ca tu ai ovulat deja ... parca in ziua 10 ... daca nu ma insel. Fa si azi un test de ovulatie, dar daca iasa negativ ... e clar. Macar un slab pozitiv acolo ... ca sa stii ca se apropie.
De analize:
se fac FSH, LH, prolactina si estradiol intre zilele 3-5.
In z. 14 se face estradiolul.
In z. 21 se face progesteronul.
Eu asa stiu ... sa mai vina si alte fete cu confirmarea.
Miro
felicia_ spune:
Miro
si Marrina
, merci pt raspunsuri!
Am facut acum testul, e negativ... probabil ca am ovulat deja, asa cum a zis Miro! Atunci nu mai are rost sa irosesc celelalte 2 teste , nu? Sa vad cu e temp maine...
Analizele trebuie facute in aceeasi luna? Adica... se poate sa le fac acum pe cele din z 14 si 21, iar dupa ce vin uratzii sa le fac pe cele din z 3-5? Ce ziceti?