"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)
Raspunsuri - Pagina 6
voljena spune:
musafiri primiti?
mi-am luat azi viza de turist si aterizez pe 9 nov la tel aviv... stau o saptamana... program de voie... am mai fost si anul trecut si asa tare mi-a placut ca abia asteptam sa mai am ocazia sa merg...
cine este prin zona si are chef de intalniri dati de veste...
daca vrea cineva ceva de la londra - sa spuna...
silvana.ady spune:
quote:
Originally posted by voljena
musafiri primiti?
mi-am luat azi viza de turist si aterizez pe 9 nov la tel aviv... stau o saptamana... program de voie... am mai fost si anul trecut si asa tare mi-a placut ca abia asteptam sa mai am ocazia sa merg...
cine este prin zona si are chef de intalniri dati de veste...
daca vrea cineva ceva de la londra - sa spuna...
Bineinteles ca primim musafiri. A fost o vreme cind erau mult mai multi turisti pe aici dar in ultimii ani se cam imputise situatia. Acum vad ca lumea a inceput sa-si faca din nou curaj sa aterizeze pe "pamintul sfint".
Pe la Nazareth nu vii? Sint locuri frumoase de vizitat. Crestinesti, daca te intereseaza.
Sa ai o vacanta minunata!
Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi
voljena spune:
multumesc de primire
cat dureaza o calatorie de la tel aviv la nazareth?
si daca ai timp spune-mi si ce crezi ca ar fi frumos de vazut (un link la vreun site daca ai...)
Yael spune:
voljena... O sa vii singura sau cu familia?
TelAviv-Nazareth: sunt cam 100-110 km. pe care-i faci cam intr-o ora jum., zic... Iti recomand sa vizitezi http://www.nazarethvillage.com/ e super... Au facut EXACT asa cum era inainte... intra pe site si studiaza Daca vii aici cred ca te scuteste de mers prin alte parti, pt. ca... cuprinde totul... Sivi, tu ai fost?
Vad ca Danielle (e la gan de stat?) e nascuta in acelasi an cu Yael... Insa Yael a mea de abea face 3 anisori acusica, la sf. lui nov. Fetele tale sunt nascute aici? Ai mei blonzi, da... Ma bucur ca-i gasesti frumosi... Asa e, sunt cam blonzisori, mai ales fata de cei de aici... Eu am fost blondina cand eram mica... Acum sunt satena... dar sunt alba la fata Insa oricum, in familie suntem blondini...
Ai incredere sa cumperi de la ebay? Si asa este, la haine nu-ti ia vama... insa ai incercat sa comanzi si altceva? Uite, patutul lui Yael l-am comandat din USA si mi-au luat vama la el... Nici nu mai stiu.. Si asa este, costumele de Purim nu sunt cine stie ce p-aci... Niste materiale groaznice... La ToysrUs am vazut ceva mai frumos anul trecut, rochite de printese, insa nu a vrut sub nici un chip sa imbrace vreuna... poate anul asta se mai razgandeste, e mai mre, intelege... Anul trecut i-am imbracat pe amandoi in SpongeBob -si noroc cu NArdi, ca l-a vazut pe el imbracat asa si a vrut si ea.. cat de cat... ca altfel... ma rog...
Va pupic.
silvana.ady spune:
Eu n-am fost la Nazareth Village, nici n-am stiut ca exista. Oicum dupa site pare foarte promitator. Cred ca merita o vizita.
Ar mai fi inca citeva biserici in Nazareth, una chiar pictata (la renovare) de un roman.
Ar mai fi de vizitat si multele Tabor cu o minastire unde a avut loc "cina cea de taina". Muntele Tabor este la 15 min. drive de Nazareth.
Yael, Danielle merge la o gradi intr-un kibutz linga Nazareth. Eu o duc in fiecare dimineata in drum spre serviciu iar sotul o ia la 4:30. Sint nemaipomenit de multumita de gradinita asta. Nu se compara cu cele de stat. Ies in fiecare zi la plimbare prim kibutz, maninca la pic-nic cind e frumos afara, viziteaza micuta gradina zoo din kibutz o data pe saptamina... Aer curat fara stress-ul din oras.
Despre e-bay, noi il folosim de vreo 2 ani si niciodata nu am avut probleme. Toate produsele mi-au ajuns la fix si nici vama nu am platit la chestii care nu ma asteptam sa platesc. Ultima oara mi-am luat niste saboti de iarna Nine West. Adevarul este ca ma asteptam sa platesc vama pe ei dar spre placuta mea surpriza nu am platit. Sotul comanda lucruri pentru masina sau electronice de tot felul. De obicei nu a platit nici el vama. Insa de obicei pachetele mai mari sint oprite in vama la aeroport si pe alea am platit vama de cele mai multe ori. Mobila nu am incercat sa comandam dar probabil ca face parte din categoria lucrurilor mari care sint oprite la vama.
voljena spune:
yael si sivi - merci de link si info
vin cu al meu dar el va fi ocupat cu intalniri de biznis, io o sa-mi fac program singurica... sper sa fie cald sa stau putin si pe plaja dar vreau sa ma si plimb...
Ramona2006 spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine in coltul vostru de pe forum?
Si ca sa vedeti ca am maniere, sa ma prezint, pe fffffff scurt;
41, casatorita, de 7 ani in Israel, 2 copii - un baiat de 20 (soldat) si o printesa de aproape 5 luni (pe 5 nov.), profa de engleza - anul in asta in concediu fara plata ptr. comoara mica.Cam singura, mai ales de cind nu lucrez, sotul lucreaza in high tech multe ore pe zi iar baiatu cind e acasa e cu prieteni...asa ca-s doar eu cu si net-ul...prietene nu prea am...Poate vreti voi sa fiti prietenele mele ?
silvana.ady spune:
Buna Ramona si bine ai venit printre noi si la .
Sa-ti traiasca soldatelul si . Unde face baiatul tau armata? Ai asteptat ce-ai asteptat si pina la urma ti s-a facut dor sa mai stringi un sufletel mic in brate .
Eu am doua fetite 7 si 3.5 ani. Si parca l-as face si pe al treilea si totusi parca nu... Stiu ca o sa regret mai tirziu daca nu il fac... Ma mai gindesc.
Despre hi-tech te inteleg. Eu lucrez in acelasi domeniu dar am noroc de o companie mai normala la care nu se lucreaza asa la nebunie.
La noi pe topic este cam liniste. Yael mai vine din cind in cind in vizita dar pe celelalte fete nu le-am cunoscut inca. Noi mai asteptam. Poate se trezesc.
Ramona2006 spune:
Sivana, multumesc de primire...daca se poate, mi-as da si eu cu parerea...poate ar fi mai multa lume aici daca topicul s-ar gasi la rubrica aceea cu "prieteni..." Eu aco;o am cautat initial, unde sint toate comunitatile de romani care traiesc in afara...nu stiu de ce topicul asta s- ratacit aici...poate se-ndura moderatorii...este doar o parere...
Dragute fetele tale...m-am uitat la poze...
Mai vorbim...
Ramona2006 spune:
Fetelor, moderatorilor, popor!
Nu luati in seama postul meu dinainte. Cred ca eram prea obosita cind l-am scris...Bineinteles ca acest topic se gaseste la locul potrivit...eu am incurcat borcanele Sper sa nu va suparati...
Silvana, ca sa-ti raspund cum se cuvine la post: baiatul meu e in armata la Tel Nof, la aviatie, la intretinerea aparatelor de zbor...baiat cuminte...In ceea ce o priveste pe printesa mea, Maia...ce sa-ti explic...e lumina ochilor mei...copil facut la batrinete, deh...Suport acum consecintele, ca m-am ingrasat mult in timpul sarcinii si acuma arat , nu am timp de sport si va trebui sa ma infometez ca alta sansa nu am. Nici nu alaptez,asa ca...
Gata pe ziua de azi, ca pic de oboseala...
Pupici