"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Hag sameah!

Nu se poate spune ca activam prea mult pe forum si mai ales la acest subiect. Poate Cornelia este ceva mai activa si acum vad ca si Porumbita. Se pare ca inca aveti timp. Ma bucur ca tineti totusi subiectul fierbinte.
As vrea sa pun niste poze de la Eilat insa sint de dimensiuni mari si trebuie sa le micsorez...nu am timp ...sint foarte stresata...si acasa si la lucru ,copiii....mama...

Oricum hag sameah im kol hamispaha.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

buna, fetelor!
Dalia, multumesc, sa-ti traiasca si nepotelele tale. Am fost si eu o zi in Nazareth, a fost minunat...
Noi deocamdata ne pregatim pt. duminica viitoare, cand in sfarsit recuperam serbarea de Purim la teatru. Cred ca se va numi "Obiceiuri evreiesti" sau ceva asemanator. Vor canta, vor dansa...
Si bineinteles vom merge si la Seder, daca va fi la o ora rezonabila...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Dalia , da am fost in teritorii asa cum le zici tu , la trecerea din Israel in Palestina aveam pregatite pasapoartele , dar nu a fost nevoie.Si statiunea era Eilat , nu-mi mai aduceam aminte. A fost super , mai vreau sa merg sa-i arat sotului ce frumos e , dar ai e frica . Dar cred ca e cam dificil de ajuns , si atunci a fost dificil.
Cand ai timp te rog pune niste poze ca mi-e dor sa vad si altele decat ale mele .
Iar in Irlanda am ajuns de nevoie , cu contract de munca si de 3 ani sunt aici.E cam frig , nu foarte tare . Iarna sunt maxim -2,-3 grade iar vara nu mai mult de 24.Problema e ca sufla vantul f. tare cateodata, dar e O.K.Mi-ar placea totusi sa fiu intr-o tara mai calda.Acum , asta e .Hai ca va las , imi fac somnul de frumusete ca maine merg la concertul sotului meu . Sper sa aiba concert.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia946 spune:

Buna fetele!!!!!!!!!!!!!!![hia
se intimpla fetelor?
HAG PESACH SAMEIAH SI CASER!
Mi-am pus niste poze pe un site foto. Cu noi, fata si ginerele si printesele noastre.
nu stiu cum sa fac sa apara adresa pe mesaj.Dar pina la urma o s-o descurc eu.
Lilach ,ce mai faceti voi? Dar mama, cum se mai simte? Copii sint si ei bine?

Porumbito, ce-ti face cavalerul?A crescut acuma, cred ca poti sa-l insori deja. Cum mai e cu crampele la burtica?
Pesachul a venit, e deja pe trecute si noi ne pregatim de hofes. Nu e cine stie ce de mare hofesul asta, dar mai mult n-am putut. Si asa o sa ne fie dor de printesele noastre.
In rest , bine.
Pupici la toate fetele, si mai intratti si voi si mai ziceti cite ceva

dalia946
www.ringo.com

Mergi la inceput

Am zis eu ca nu stiu ca dau adresa! Va rog sa nu intrati ca nu o sa gasiti nimic

Mergi la inceput

GATA!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO MIE! AM REUSIT ! URA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SI SA AUZIM NUMAI DE BINE

Mergi la inceput

Buna si tie Gabibarta!
Era cit pe ce sa uit sa-ti adresez si tie HAG PESAH SAMEIAH SI CASER!
Sper sa ma ierti pentru neglijenta!
Cum a fost de purim? Ce ati facut de pesach?
O bserv ca prezenta lasa de dorit in ultima vreme. Ocupate fetele cu Purimul, cu Pesachul , pregatiri, curatenie!De asa este, e greu sa faci mai multe dintr-odata!
pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

A fost deschis subiect cu Pessach la Arte, dar Hag Sameach si Kosher Pessach tuturor!

Mergi la inceput

Buna!
Imi pare rau ca n-am timp sa rasfoiesc noul subiect. Sint pe uultima suta de metri cu plecarea in Romania.
Pupici tuturor si cind vin o sa postez niste pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Dalia, n-am reusit sa vad pozele voastre!
In rest la noi totul frumos, fiul meu a spus Manistana (bine scriu?) la Seder, am pus cateva poze in albumul cu poze noi- nu chiar in album, trebuie sa mergi la back to gabibarta's photos, si de acolo alegi albumul cu Seder.
Cand veniti in RO?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput