"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Hag Purim Sameah

Cu o zi intarziere,numai ca ieri nu vazusem subiectul asta.Oricum am fost ocupat,am facut sholet. Nu vreti sa stiti cum a iesit,oricum la pisica mea a avut succes Referitor la EL-AL eu l-am folosit numai cind am calatorit cu cainele,altfel e infernal cu masurile lor de securitate.
Eu sint la Bucuresti,si nu stiam ca in toata Romania asta nu mai exista macar un rabin.

V-am pupat,mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Yank, in RO exista doar unul singur, asa stiu, Menachem Hachonen (sper ca i-am scris numele corect) Daca te uiti la pozele mele de Hanuka, il vezi si pe el.
Ieri cand se citea Cartea Esterei, cand faceam prima data galagie, Lili a inceput sa urle: taci, stai cuminte, sa-ti fie rusine, inchide gurita, etc, s-a enervat foarte tare din cauza zgomotului, tipa fata tare de tot, am fost si filmati de un cameraman de la un post local de tv, poate va apare fata la tv ca si avocata lui Haman:))) Datorita lui Lili ceilalti copii s-au distrat de minune, si nu au copt alte prostioare ca de obicei, macar atata folos am avut:)))
Lilach, multa sanatate fiului tau!
Porumbel, sa-ti traiasca bb, sa fiti sanatosi!!!!
Ceea ce priveste noptile nedormite, sper sa nu dureze mult, si sa fii mai norocoasa ca mine:))

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Yank , nu ai intarziat , ai picat la fix ! Prima zi de Purim a inceput ieri seara , si de acum a inceput Shoshan Purim (pt. Ierusalim ).Asa ca urarea ta ar fi fost valabila si maine .
Oricum , iti multumim

Gabi , si eu sper sa treaca cat mai repede perioada asta ! Iti multumesc pt. gandul tau bun !

Sa auzim de bine!

P.S. Yank , trebuie sa-ti marturisesc ca de cand sunt aici nu am auzit de " sholet " . Te rog lamureste-ma si pe mine cu ce ti-ai rasfatat pisica !
Multumesc anticipat !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia946 spune:

Buna!
Porumbito! MAZAL TOV!pentru
O sa treaca si perioada asta grea, cu toate ca nu e obligatorie la toti copii.
Yank, urarile de bine sint primite cu placere chiar daca vin putin mai tirziu.Asa ca nu-ti face griji.
Fetele, ziua de Purim a fost pentru noi mai ales, o placere. In vacanta de Purim, fetele au stat la noi si am avut ocazia-nu , ca pina acuma n-am fi avut- sa le rasfatam cum se cuvine. Am iesit afara in oras cu ele mascate, toata lumea se uita dupa noi!Iar noi ne umflam in pene ca doi cocosi batrini. Le-am facut si poze. O sa ma straduiesc sa invat si eu sa pun poze in album. Nu de alta dar ca sa vedeti ce fete am si eu.Sau mai bine zis nepoate.
Bebi, nu fii necajita, poate ca asa a fost sa fie. O sa gasesti tu odata barbatul care sa te meite, fara sa faci compromisuri. Sa te iubeasca asa cum esti. Deocamdata o ai pe frumusetea de Catalina.Noi sintem deja gata cu toate pregatirile si abia asteptam sa decolam. Sper sa avem timp frumos, ca dupa ce vedem la tv. ce e in Romania acuma, ne este cam frica sa nu prindem vreme rea.
Gbibarta, tu locuiesti in Bucuresti? Scuza-ma ca ma bag si eu asa, dar te vad foarte acriva pe forum si sincera sa fiu mi-a fost cam rusine sa iti adresez vre-un cuvintel pina acuma. Sper sa nu te deranjez.
Pentru toate fetele
un pupic si multa sanatate

dalia946

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Dalia, dar de ce sa-ti fie rusine???? e un forum public, omul mai intreaba, mai raspunde Locuiesc in Oradea, bunica din partea mamei a fost evreica, mama e membra activa la Comunitate, eu sunt destul de pasiva din lipsa de timp, insa copiii activeaza si ei in felul lor.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Buna
Vezi tu, Gabibarta? Inca odata sa-mi fie rusine. Ca nu vad bine. Scrie ca locuiesti in Oradea, dar baba............ nu prea vede. Noi am locuit in Bucuresti. In '89 am plecat in Israel si locuim in Nazareth Illit. Sa stii ca intr-un fel duc dorul activitatilor din comunitate, pentru ca aici nu mai e asa ceva. Lumea nu prea merge la beit cneset- sinagoga. Se duc mai mult barbatii si in special religiosii. Sinagoga nu organizeaza nimic special pentru enoriasi de sarbatori. Am vazut pozele cu copii. Frumosi copii aveti. Sa va traiasca! Eu sint bunicuta si am si eu 2 fete tare frumoase. Una e la scoala clasa intii si cea mica e la gradinita.
Pupici la toate fetele

dalia946

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna fetelor
Ma apuca nostalgia cand citesc .Am fost si eu in Israel in 1999 in august , a fost super .Am stat 2 saptamani .Am mers in vacanta , am vizitat tot Izraelul , mai putin partea de sud , unde e Marea Rosie , partea cu hotelurile de lux.(am uitat numele statiunii).IN rest am vizitat toate locurile sfinte .E foarte frumos .Mi-am dorit din totdeauna sa vizitez tarile arabe ,iar de Izrael m-am indragostit.Chiar am vrut sa raman ilegal acolo , dar m-am razgandit.Nu stiu cum as putea ajunge acolo ca sa ma stabilesc , dar legal.Cand am fost eu nu era asa periculos cu bataile dintre ei , dar acum , cred ca-i mai periculos , dar chiar si asa tot m-as duce.Atunci am fost si in Palestina si acolo am vazut soldati inarmati care se plimbau pe strazi.
Cred ca sunteti norocoase cele care locuiti acolo.
Povestiti-mi mai mult , daca aveti timp.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Buna fetelor
De mult nu am mai intrat. Imi pare rau, dar sint tare ocupata cu fetele si pe deasupra am calculatorul liber numai seara dupa ce pleca ele acasa.
Dimineata, mincare, curatenie, cumparaturici. si uite asa imi trece timpul. Nici nu imi dau seama cum puteam sa fac de toate cind eram la servici.
Irlandeza, cred ca tu faci o mica confuzie. Palestina si Israelul nu-i acelasi lucru, sau poate eu n-am inteles bine. Ai fost in teritorii?Si localitetea aceea cu hoteluri de lux si unde este foarte frumos, se numeste EILAT. Partea de drum care trece prin desert e supeba. A re o frumusete unica. Cine stie sa o aprecieze. iN ceeace priveste linistea, sa stii ca si acuma e destul de liniste. Si eu am fost socata prima data cind am vazut soldati inarmati intr-o autogara. Dar m-am obisnuit cu privelistea.Ceeace ma doare cel mai mult , e ca nu putem ajunge la o intelegere cu palestinienii ca sa fie liniste si pece pentru toata lumea , ca altfel ar merge lucrurile din toate punctele de vedere. Economic, turistic,................
Tu cum ai ajuns in Irlanda?: Nu e cam frig pe meleagurile Irlandeze?
Pupici la fete

dalia946

Mergi la inceput

Porumbito!!!!!!!!!!!
cum mai e situatia pe la tine?
Ce mai face bebelusul?
pupici

dalia946

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dalia , noi suntem bine , multumesc de intrebare .
Bebe creste "vazand cu ochii " si toti suntem topiti (intelegi tu ce vreau sa spun ).
Ce parere ai de rezultatul alegerilor ?

Am vazut ca la "Prieteni dintotdeauna " e un subiect intitulat "Israel".
Tu le cunosti pe fetele de acolo ? Cam ciudat (pt. mine ) ca exista 2 subiecte pe aceeasi tema...Dar am mai observat ca nici ele nu stau f. bine la capitolul "frecventa" ...

Ai inceput deja pregatirile pt. Pesah ? (curatenie , cumparaturi,etc)
Voi organizati un Seder ? Sau mergeti in vizita? Sau nu tineti cont de asta?

Sper sa vorbim mai mult...
Somn usor !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput