"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Se pare ca iarasi se lasa o liniste suparatoare la subiectul asta.
Bebi...poate apari tu si ne spui ce se intimpla cu tine si prietenul tau?
Fetele...va rog...
Numai bine la toate si sa treaca iarna asta cit de repede.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia946 spune:

Buna fetele
Intr-adevar o tacere apasatoare. Poate din cauza iernii. Am o veste buna. Plecam in Romania. Din 27 aprilie pina in 11 mai. Matana de la sotul meu cu ocazia schimbarii prefixului. 60 de ani.Iarna asta, cu toate ca am facut vaccinul antigripal am fost raciti cu totii. dar a trecut. In rest ,bine. Abia astept plecarea. azi am si luat biletele si le-am si platit. o sa fie bine pentru toata lumea. poat ca daca se va mai incalzi putin lumea se va mai dezmorti.
Pupici la toate si numai bine

dalia946

Mergi la inceput

Dalia,
ma bucur ca plecati in Romania. Sper sa va simtiti bine. Si parintii mei vor pleca la inceputul lui mai dar ei ramin pina la sfirsitul lunii octombrie. Daca nu sint indiscreta cit a fost biletul si cu ce companie calatoriti?

Noi am fost in sof savua la Eilat. Ne-am simtit foarte bine si am avut un timp excelent. Cind voi avea timp am sa pun poze sa le vedeti.

ella&com.

Mergi la inceput

Hag Purim sameah!
Macar la sarbatori scrieti si voi cite ceva...sau puneti cite o poza.

ella&com.

Mergi la inceput

Bunaaaaaaaaaaaaa!
LA MULTI ANI PENTRU TOATE FETELE!
Ca azi e doar 8 martie.
Lilach, biletul l-am luat din intimplare, in urma cu o luna. Am mers la o agentie aici la noi in Nazareth Illit sa ne interesam, asa, in principiu. Si functionarea ne-a recomandat o mivta care era sin ianuarie pina pe in prima sapt. a lunii mai. 199$ de persoana. Ne-am hotarit intr-un minut. Cu EL-AL.Nici nu aveam bani la noi sa-l platim, ca nu voian cu cartis asrai. Asa ca am votbit cu ea sa ne pasuiasca pina a doua zi. Ea ne-a spus ca nu-i bai ca poate face asta cit mai aproape de plecare. A doua zi plouaaaaaaaaa, ca nu prea ne veneam sa iesim din casa.si i-am dat telefon ca mai aminam plata cu inca o zi. Insa ploaia s-a oprit si ne-am hotarit sa dam o fuga sa platim biletele. In momentul cind eram la masina, suna si ne spune ca nu mai poate tine rezervarile si sa mergaem sa facem plata. BUL, ne-a iesit aproape cum ne-am dorit. plecam pe 27 aprilie pina in 11 mai. Am fi vrut mai devreme cu o saptamina dar nu au fost locuri. Cred ca au fost ultimile locuri la aceasta mivta. NOROCUL NOSTRU.Deja sintem gata cu toate pregatirile.Mai sint citeva maruntisuri de cumparat, matanoturi.Stii tu!
Voi?Care mai e situatia mamei? Se simte mai bine ca vrea sa plece in Romania?
Daca e asa, sincer ma bucur. Si cumnatul meu se simte ceva mai bine.
Pupici si poate mai vorbim.

dalia946

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Hag Sameah!... cu intarziere

Am fost atat de ocupata perioada asta. Mi-am cumparat un apartament cu 5 camere modificat in 4 camere...deja ma gandesc cum o s-o alerg pe Catalina prin toate camerele. E foarte frumos si ma mut la sf lunii martie. Sunt asa de fericita, de abia astept sa ne mutam. Acum suntem in amenajari si sunt tare stresata ca nu-mi ajung banii sa le fac pe toate. Pana la urma e important ca am casa...restu' vin de la sine. Cu Yaniv am cam rarit-o, raceala a venit din partea mea. El sufera, mereu imi da mesaje si ma suna, dar nu cred ca ma mai intorc din drum. Asa a fost sa fie ca alta explicatie nu-mi mai gasesc.

Dalia, ramane cum am stabilit. Sunteti asteptati in noul meu apartament la schimb cu ciorba de perisoare si prajituri. V-am pupat pe toate si, cand e gata , va trimit poze cu noi in noua casa!

Mergi la inceput

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO Bebi, Bine ca ai aparut.Mazal tov! Sa fie intr-un ceas bun. Acuma imi explic de ce n-ai timp. Vrei sa fie totul gata pina de Paste. Ce zice Catalina de schimbare? Ii place, nu?Muncesti mult, Cind ai timp sa le faci pe toate. Poate daca te mai linistesti sa mai vorbim.
Pupici la toate fetele si sa auzim numai de bine

dalia946

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Purim fericit tuturor!
Trebuia sa sarbatorim Purimul duminica viitoare la teatru, insa nu se poate, ca se tine ceva spectacol... deci se muta totul pe ziua de maine la sinagoga, iar in aprilie va fi spectacolul mare si la teatru, daca tot s-au pregatit atat de mult.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

Purim fericit tuturor!
Trebuia sa sarbatorim Purimul duminica viitoare la teatru, insa nu se poate, ca se tine ceva spectacol... deci se muta totul pe ziua de maine la sinagoga, iar in aprilie va fi spectacolul mare si la teatru, daca tot s-au pregatit atat de mult.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Gabi, imi pare rau ca nu aveti acum spectacolul...dar niciodata nu e prea tirziu...az ma?! daca se tine in aprilie? Oricum Purim Sameah...copiii s-au mascat duminica dar baiatul e bolnav cu ceva virus de citeva zile asa ca el a ramas acasa, din pacate.

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Va doresc tuturor "Purim fericit " !
Bebi , ma bucur mult pt. tine si pt. Catalina ! E super ce ai reusit sa faci ! Si in ce cartier ai ales ? Spor la treaba , iti doresc sa termini ce ti-ai propus cat mai repede . Chiar daca nu reusesti sa faci totul acum, gandeste-te ca ai apartamentul tau si il poti finisa dupa dorinta ta si in timp...
In legatura cu Yaniv , nu mai fi trista, probabil nu a fost el alesul...

Dalia , ma bucur mult pt. voi ca plecati , chiar si pt. doua saptamani. Si noi speram sa plecam dar probabil ca vom merge la sfarsitul verii, sau la inceputul lui septembrie, ne mai gandim.
Va doresc sa va simtiti bine , si sa aveti parte de vreme frumoasa !

Lilach, pe la voi copiii s-au costumat duminica ? Pe aici ieri am vazut copiii pe strada costumati, si azi si maine sigur vor fi si pe urma gata ! Ce costume au ales ai tai ?

Gabi, cum a fost la sinagoga ? Povesteste-ne si noua ! Si ce ati pregatit pt. spectacol ?

Despre mine...ce sa va spun ? Poate ati aflat ca am nascut un baietel, a implinit deja o luna, timp in care stiti si voi ca nu mai stii ce e zi si ce e noapte...Abia astept sa treaca perioada asta cu colicii si sa doarma si el noaptea intreaga...si eu !
Ma bucur ca desi perioada ploilor s-a terminat nu a venit vara direct, ci simtim si noi primavara ! Sper sa tina cat mai mult !

Va doresc numai bine tuturor !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput