"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, dragele mele! Am intrat sa va spun ca, daca va intereseaza, duminica, 14 ian 2007, ora 18.00 - ora Romaniei, la Pro Tv International puteti vedea un filmuletz de 35 de min despre evreii romani din Israel (Tel Aviv, Haifa, Ierusalim, Holon etc). Sper sa va placa!

Va pup.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

TZUNI multumim
ELA eu am fost de 2 ori la ambasada pt viza. am mers dimineata pe la 7.30 <la 8 se deschidea>, dar am zis ca mai bine ajung inainte. erau destui oameni pe-acolo. am intrat cu hartiile, mi-au pus o gramada de intrebari <sotul meu era in israel, pe atunci prietenul meu>. la tine nu cred ca vor insista atata cu intrebarile, mai ales c-ai hartii si de la dr. am completat hartia ce trebuia <formularul ni-i k-a dat de-acolo> si m-a chemat dupa-masa la 16. m-am dus, am luat pasaportul si aveam viza trecuta. eu am fost pregatita si cu valizele pt plecare, dar la ambasada nu le-am zis nimic. gentile le-am lasat la o cunostinta. nu vroiam sa ma banuiasca c-as vrea sa raman foarte mult pe-aici.
in legatura cu atentia pt dr, nu stiu...si eu am auzit ca nu primesc atentii dr-ii de-aici. ce pot sa-ti spun este ca se poarta ffff frumos cu pacientii.
m-am gandit s-o intreb pe nasa mea despre atentie, ca ea, saracuta a avut accident de masina si-a stat aproape 1 an in spital. o intreb pe ea daca a dat vreo atentie vreunui dr.
cand aflu ceva, mai scriu.
sa ne tii la curent!
multa sanatate baietelului si intregii familii.

Mergi la inceput

ELA am vorbit cu nasul meu si mi-a spus asa: nu trebuie sa dai nimic nimanui...nici dr-ului , nici asistentelor. ar lua gestul mai mult ca pe o jignire. mi-a spus ca, dupa catva timp, ai sa mai stii din vedere asistentele si dr-ii si eventual cand mai iei o prajitura, sau niste pateuri cu branza,ceva acolo, sa-i imbii si pe ei, dar cand vin la copil, nu sa mergi tu dupa ei si nici sa cumperi special, mai multe. tot timpul are sa vina cineva la baiat sa-l verifice si asistente si doctori si dunt foarte draguti. nu trebuie sa cumperi nimic special pt nimeni si nici sa ai prajituri in permanenta la tine.
cred ca te-am zapacit de cap . sper c-ai inteles... pe scurt : nu dai si nu cumperi nici o atentie pt nimeni.
te pup si s-auzim numai de bine

Mergi la inceput

ELA cand mai intri pe forum, da-mi un PM.
as vrea sa te ajut cu ce pot. noi stam langa tel-aviv, sotul se pune sa sune sa intrebe unde-i spitalul si mi-a zis sa-ti dau nr-ul de telefon al nostru.
stim cum este sa pleci pt prima data din tara si vrem sa te ajutam cat si cum putem. sa stii ca n-ai sa fii singura aici.
nu-ti mai fa griji < eu vorbesc, care am fost disperata rau inainte de prima iesire>, cel mai important este sa ajungeti aici si sa se faca baietelul bine.
te pup si astept vesti de la tine

Mergi la inceput

ELA ti-am trimis un mail si PM. Sper sa-mi raspunzi cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna ELA. In primul rand multa sanatate baietelului tau.
Aici in Israel in spitale cel mai frumos cadou pe care il poti face este o fotografie cu copilasul tau si cu cateva cuvinte de multumire. Toti vor fi foarte mandri ca au ajutat. Nu este cadru medical sa nu cunoasca povestea din spatele unei fotografii de pe peretele sectiei in care lucreaza.
Poti lua legatura si cu mine cand ajungi in Israel. Si eu stau nu departe de Tel Aviv.
Ai incredere in doctorii, medicina din Israel este una din cele mai bune din lume.
Cand ajungi in Israel?
Iti trimit mail cu telefonul meu.

Andreea.

Mergi la inceput

BUNA ANDREEA! MA BUCUR CA TE-AI OFERIT SI TU S-O AJUTI PE ELA.
ACUMA VROIAM SA SCRIU AICI SI SA ROG TOATE FETELE, CARE POT, SA INCERCAM S-O AJUTAM PE ELA CU TOT CE PUTEM. MA GANDESC CAT II ESTE DE GREU , MAI ALES SA FIE SINGURICA. DAR NOI NU O VOM LASA SINGURA. NU-I ASA?
I-AM TRIMIS SI EU MAIL SI PM. I-AM DAT SI NR NOASTRE <AL MEU SI-AL SOTULUI> DE TEL. AZI A INTREBAT SOTUL DE SPITAL SI I-AU SPUS CA FACE PARTE DIN SPITALUL IHILOV, DOAR CA ESTE SECTIA DE COPII <CAM ASA A INTELES EL>.
ORICUM, STIE UNDE ESTE SPITALUL.
AM INTELES DE LA ELA CA AZI ISI SCOATE PASAPORTUL SI DUP-ACEEA SE VA OCUPA DE VIZA.
SPER DIN SUFLET SA POATA SA VINA CAT MAI REPEDE SI SA-SI VADA BAIETELUL SANATOS CAT MAI REPEDE.
FETELE...HAIDETI S-O AJUTAM PE ELA FIECARE CUM PUTEM!

ANDREEA TE PUP . FELICITARI C-AI HOTARAT SA TE IMPLICI SI TU! SPERAM SA FIE TOTUL BINE!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna Anda. Sotul tau a inteles bine DANA este spitalul de copii in Ihilov. Si eu stiu unde este spitalul. M-as bucura sa o putem ajuta pe Ela, stiu ce inseamna sa fii singura intr-o tara straina, sa nu ai pe nimeni langa tine....si copilasul ei este bolnavior. I-am trimis e-mail cu nr meu de telefon, sper sa ia legatura si cu mine. Daca nu m-asi bucura daca imi vei povesti tu ce se mai intampla (in caz ca stii).
Sper sa ajunga cat mai repede in Israel.

Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Bineinteles ca o vom ajuta pe Ela...ea doar sa spuna ce-i baiul si noi face ce vom putea...Si evident tinem pumnii sa fie totul bine cu baietelui ei!

DOULA, bine ai venit la noi!

Mergi la inceput

ANDREEA am primit un mail de la ea azi-noapte la ora 2.22. azi l-am citit. imi scria de pasaport, de viza si ca i-a mai facut un RMN baietelului si ca tumora stagneaza.
i-am dat numerele de telefon si adresa de pe yahoo messenger. i-am spus ca, daca vrea sa vorbeasca cu noi si nu suntem pe net, sa ne dea un mesaj si ii vom raspunde cu siguranta.i-am spus sa nu sune, sa nu se cheltuiasca. eventual, daca necesita vorbit la telefon, o vom suna.
te rog mult, in caz ca iti va raspunde , sa-mi scrii si mie, sa stim. ar fi bine sa ne spunem una alteia, ca , ma gandesc ca n-are prea mult timp de stat pe net.
bine?
sa speram ca vom avea doar vesti bune.
va pup pe toate

Mergi la inceput