"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)
Raspunsuri - Pagina 24
Yael spune:
didi, pt. fata buna.... Ma bucur ca mai exista si oameni cu sufletul mare, asa ca tine... Eu nu stau asa aproape de TelAviv, insa normal ca Ela poate conta si pe ajutorul meu... Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece saraca... Multa sanatate baietelului Ela si tie multa putere... O sa fie BINE. Sapt. viitoare avem un drum inspre TeAviv, pe joi asa... Poate ne vedem... Mergem la Ambasada cu actele lui Nardi.
doula-Andreea.... Intrii asa si nu ne saluti si pe noi!? Bine ai venit! Ne spui cate ceva despre tine?
Va pupic si sunt aici
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 8 luni -01May'05)
Picasa
silvana.ady spune:
Bineinteles ca poate conta si pe ajutorul meu. Nu stiu practic cam cum - ca sint cam departe de Tel Aviv. Dar daca este ceva, scrie-ti (Ela sau cine e in legatura cu ea) si vom face tot posibilul.
Pina atunci, multa sanatate.
Andreea, bine ai venit pe aici. Poate mai intri si tu, mai "ingrosam" rindurile pe aici
Izzy, succes la ambasada si petrecere frumoasa in Tel Aviv.
Eu ma pregatesc pentru excursia in Praga si de-abia astept!
Shirly a fost ieri in greva si ai mei le-au luat pe fete la Hermon . S-au distrat de minune, s-au dat cu sania, au mers cu telescaunul pina sus. Ce mai, au facut "chef haiim".
didi-anda spune:
YAEL sper ca vei rezolva problema cu actele!
SILVANA iti doresc distractie placuta la PRAGA!
ELA,asteptam vesti de la tine. m-am trezit de dimineata cu gandul sa verific mailul sa vad daca mi-ai scris. nu era nimic. inteleg ca nu prea ai timp sa intri pe net! te rog, cand poti si cand ai timp,sau vesti, sa-mi scrii.
va pup pe toate
TBEla spune:
Sunt coplesita de bunatatea voastra!
Mi-ati dat mult curaj prin faptul ca sunteti alaturi de mine.
Noi venim acum doar pt consultatie si de aceea ma gandeam eu sa ramana sotul acasa cu celalat copil si sa venim impreuna doar la operatie.Dar,ne-am tot sfatuit noi aici in casa si sotul meu a ajuns la concluzia ca vrea sa vorbeasca si el cu dr., sa simta si el atmosfera de acolo. Apoi nu ne lasa sufletul sa-l stim pe Tudor (baiatul cel mare) la asa mare distanta de noi.
In sfarsit, ne-am hotarat sa venim toti 4 (nu stiu ce vor zice cei de la ambasada!!)si sa consideram o vacanta. Si asa nu prea avem noi vacante si mai ales acum mai mult ca oricand vrem sa profitam de fiecare clipa pe care o putem petrece impreuna.
Acum cea mai mare problema este ca puiutii mei sunt tare raciti si nu pot pleca cu ei asa.
Saptamana viitoare ma voi ocupa de viza.
didi-anda spune:
ELA ma bucur ca ne-ai scris. sper din suflet sa primiti toti viza si pana la urma sa fie totul bine cu baietelul vostru.
va pup
doula spune:
Buna seara fetelor (la toate de data aceasta)
Va multumesc pentru primirea facuta.
ELA. Aveti dreptate sa vreti sa fiti impreuna aici in Israel. Sper sa ajungeti cat mai repede. Sa nu va faca cei de la ambasada prea multe probleme. Daca ai intrebari poti sa imi scrii pe mail, asa iti pot garanta ca iti voi raspunde mai repede.
ANDA. Nu stiu cum sa activez PM-ul. Poti sa imi scrii prin e-mail (pe asta l-am activat).
YAEL (si nu numai). Sunt de aproape 10 ani in Israel. Am ajuns aici ca orice romanca care nu este evreica si pana la urma am ramas pt ca l-am cunoscut pe sotiorul meu cel drag (o scumpete, dragul de el).
Nu avem copii cu toate ca eu imi doresc unul foarte mult. Dar ca fiecare om sotiorul meu are si el defecte si cel mai mare este ca nu vrea copii (sper ca-i va trece repede). Sunt aromaterapista specializata in ginecologie si in munca cu copii cu nevoi speciale si inca putin voi fi doula.
Si nu in ultimul rand mi-e atat de dor de Romania........
Cam atat deocamdata.
Pupici la toate.
Andreea.
Ramona2006 spune:
ANDREEA, bine ai venit !
Eu mi-am dorit sa nasc cu doula, am vazut la tv o emisiune si mi-a placut tare mult ideea. Nu a fost sa fie insa, cind m-am trezit eu era prea tirziu. Dar a iesit bine si fara...
Altceva...nimic nou, toate-s vechi.
Pupici
Yael spune:
quote:
Originally posted by silvana.ady
Izzy, m-ai ametit de cap cu certificatele de nastere . Noi n-am facut la fete. Daca vrem sa le scoatem pasapoarte, le trebuie certificate de nastere romanesti? Adica o sa trebuiasca sa trecem si noi prin toata tevatura asta?
Apropo, eu am auzit ca sint avocati care se pot ocupa in locul tau de toata procedura asta. Voi stiti ceva de asta?
Si noi tb. sa ne facem pasapoartele, dar la noi este o problema... cu schimbat de nume, buletinul oficial... o fericire...
Nici o activitate in 5 zile!?
Silvana, ca sa faci pasapoarte romanesti (EU) pt. fete, le tb. certificate de nastere romanesti ('transcriere' se numeste). Ca sa le faci certificate de nastere romanesti, tb. pasapoarte romanesti (EU) ale parintilor.... Ca voi sa aveti pasapoarte romanesti, tb. mai intai, sa va inregistrati in Romania cu numele nou... Dupa care primiti certificate de nastere, casatorie noi... Cu acestea va puteti obtine pasaportul romanesc...
Certificatul de nastere al fetelor, originalul tb. apostilat la Min. Externe in Jerusalem, la fel si traducerea legalizata (daca e tradus si legalizat in Ro, nu mai tb. apostilat la ME). Acum in ceea ce va priveste pe voi, nu stiu... Probabil ca la depunerea actelor cu schimbarea de nume, tb. si actul in original (cu schimbarea de nume) apostilat... Intreaba la Ambasada, sunt draguti (e si robot...). Probabil ca poti gasi si pe 'cineva' caruia sa-i platesti si sa se ocupe de tot... Doar ia un ban, ins anumai sa-l gasesti... Oricum, sfatul meu este sa faci tot prin Ambasada (chiar daca e mult, MULT mai scump), insa formalitatile sunt mai lejere...
Nu stii prin ce-am trecut eu... Cate acte au tb.... Nu vreau sa-mi mai aduc aminte, eventual nu sa scriu, ca mi-ar lua... OF.
Va pup acum si mai scrieti.... Cand pleci Silvana? Ai poze cu fetele la zapada? O mai fii zapada?
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 8 luni -01May'05)
Picasa