Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Eu nu am facut bradutz anul asta....dar a facut o mamica de sep-oct pe care o vizitam zilnic, asa ca pitica nu a dus lipsa de bradutz, numai ca bradul arata cam hidos din cauza ca toate globuletzele erau in varf deoarece Tudor(partenerul de joaca al Andreei)avea obsesie la globuletze.El nu le manca ci le spargea in manutze.

Multzumim de urari...inca nu-mi fac griji, numai ca are un somnic agitat.

Sanatate si la ceilalti puiutzi bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Adema, cu tot cu Stefan - ce, putea sa lipseasca!!? Sper insa sa-i treaca raceala asta ca numai de asa ceva nu vreau sa am parte in vacanta...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Helou, helou ..
Io-s suparata, ca pe astia de la radet i-a apucat nebunia si au oprit caldura si apa calda la robinet de dimineataaa ! Si acu nu mai e teava sparta la subsolul blocului, ca vad ca tot cartierul e in "ceata" !!! Io ma mut in Australia, pe bune, sa fac revelionul pe nisip, la caldura !
Am vazut si eu pozele, pupici la copilasii frumosi Maria si Codrut !!
Si ca vorbeati de acte, si eu am vorbit azi la firma si mi-au spus ca au trimis ce era necesar in teritoriu, dar m-au sfatuit sa merg la primarie si sa intreb daca este suficient ... Daria, tu parca spuneai acelasi lucru de firma ta, ai idee de ceva in plus fata de ce am scris eu ? Ca ma ia raul cind ma gindesc la mersul la primaria de sector (desi cred ca pina la urma raul o sa cada pe saracul sotul meu !)...
Va pupicesc pe toate si va doresc o zi buna ... si aici la Bucuresti a turnat cu ploaie toaaaata ziulica !E asa de urit afara ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am revenit...am inceput noul an cu febra..si reaactie la vaccinul facut acum o luna...
Avem si noi poze de la Craciun..daca vreti sa le vedeti http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/8df3&.src=ph&.tok=phI6GKEBlP3AuZY6
Am putina treaba dar revin sa va citesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, eu cred ca e ok cu sucul de porto, normal ca n-au chef de fructe mereu, tu ai? ai plecat spre casa?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Felicia si Carolina..multumim de intrebare..bubita nu a trecut inca..pt ca de atunci s-a mai lovit de 2 ori in acelasi loc...si a tot singerat..
Felicia sa treaca mucisorii repejor....si fara nopti agitate. Sint ceva probleme legate de actiunea bb 2..sau am inteles eu gresit?
Gabriela...vacanta frumoasa, schiat fara peripetii...Te invidiez ca poti pleca cu copilul in concediu....la noi este imposibil
Adela ce vorbaret este Tudor...mi-au placut tare mult dialogurile voastre! Astept si eu cu nerabdare sa vorbeasca Duracell..chestie care se va intimpla probabil peste vreun an...daca mai sta in casa doar cu MP si cu noi
Liliana..v-ati intors? Ce simpatica este Adeluta!
Roxi ..ma bucur ca v-ati distrat....
Naomi..bine ai revenit!
Dana ..multumim de sorcovit!
Ioana..Maria este o dulce...
Daria ce-am mai ris de Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

LA MULTI ANI 2006!!!!!!!!!!!!!
SA VA ADUCA NOUL AN NUMAI BUCURII, SANATATE, INTELEGERE, SUCCESE SI IUBIRE!!!!

Noi suntem inca in vacanta, dar am reusit, in sfarsit, sa intram si noi de pe dial-up sa va uram LA MULTI ANI!

Suntem foarte bine, ne relaxam si ne rasfatam, sper sa intram cat mai repede in ritm cand ne intoarceam la Iasi, oricum tare bine ne-a fost la bunici. Stefi a inceput si a sa vorbeasca mai mult, il striga pe bubu (de, o scoate la plimbare si o plimba cu tu-tu - masina adica si se joaca cu ea), adoarme destul de greu seara si vrea sa manance numai sunca de pui. Se duce la frigider si daca ii deschizi frigiderul se serveste singura. Oricum este o rasfatata si jumatate, trebuie sa luam masuri cand ajungem acasa

Inca nu am reusit sa ciresc din urma, mi-am salvat citeva pagini, oricum nu cred ca voi mai reusit sa intru pana in week-end, sper ca toata lumea este bine sanatoasa si s-a simtit bine de sarbatori.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Seara buna fetele.
Inca suntem in Canada.Mai stam pana marti, adica pe 10.Boierie, doua saptamani jumate de vacanta.
Olivia, lasa mama copilul, ca o sa te rogi de el cat de curand sa mai si taca.Atunci cand o sa inceapa cu "de ce mami?".Chiar inainte de a veni in Canada m-a distrat un pusti in magazin. La orice intreba "Why mamy?" la care tipa enervata ii spune "Stop say why"...si pustiul invariabil "Why mamy?"
Vazut poze frumoase cu copii superbi.
Daria mama, de ce ti tu fata nemancata...biata Giulia de foame mananca si globurile.LOL
gabita felicitari pentru umblaretul ce frumos.

Mai voiam sa spun ceva, dar am uitat.

Liliana

Mergi la inceput

Evident ca ai dreptate Liliana...dar acum este asa de frustrat ca nu poate vorbi...si-si varsa aceasta frustrare..pe noi:)))). Pina pe 10??? Boerie! Vreau si io!
Andrea.....ma bucur ca ati avut o vacanta reusita....
Alice...te-ai calmat?? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare tuturor! Si bine ati venit de prin concedii... fie ca 2006 sa va aduca numai lucruri bune voua si copilasilor vostri! Celor care isi doresc bebe doi spor la treaba !

Noi n-am fost plecati decat in noaptea de rev. la restaurant... muzica a fost misto si s-a dansat in draci... iar io am cam luat-o pe aratura ca nu mai pusesem de mult gura pe alcool...so, poze n-avem..:)) Bianca desi a ramas cu bona acasa nu a adormit pana la 12 noaptea, da nu stiu de ce ca zgomot nu a fost deloc... in fine, ce sa mai zic, mai nou ea oricum adoarme pe la 11-11:30, asa ca nu ar fi mare diferenta...

Si noi raspundem cu "niuuuuu?" la absolut orice, si daca vrem si daca nu vrem ceva... am observat insa ca cu cat zicem noi mai putin "nu", cu atat mai putin si ea...

Daria, pupicei Giuliei cea inghititoare de globuri...:)) ... Bianca numai le sparge...:))

Olivia, pupicei lui Luca sa se faca bine... cum reactie la vaccinul facut acu o luna?

Gabi, asta da concediu dupa sarbatorile de iarna ... si pe aici se obisnuieste mai ales ca acum e sezonul de Mexic si Caraibe (bilete ieftine si timp bun)

Anca (naomi), ce mai faci printesa ta? te asteptam mai des pe aici.

Nu am apucat sa vad nici o poza ca sunt la servici si ma vad astia... sper sa le vizionez diseara acasa..

Mergi la inceput