Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca...m-ai facut sa zimbesc...te-ai ? HI,hi...face bine la moral:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am uitat sa-ti raspund...da reactia se poate face si ..mai la distanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetelor, se pare ca eu muncesc si altii sunt in vacantza!In primul rand vrea sa va zic ca m-am inscris in clubul celor care uita mancarea pe foc, si cred ca am cele mai multe puncte,laptele meu a fiert toata noaptea noroc ca nu s-a stins aragazul ca mai pateam vreo trasnaie!
In al doilea rand va anunt ca fata mea este numai buna de maritat, dupa ce mi-a spus aseara.Dupa baitza de seara,eu ca o mama normala incep sa o imbrac cu un body tip maieu, la care ea foarte mirata isi ridica maieul sus, se bate peste "tzutze" si zice "n-ai sutinei, Maiia n-ai sutinei!" Vrea fata mea si sutien, asa ca va inchipuiti ce fatza am facut amandoi!!
De azi incep si eu nebunia cu primaria, sper sa o rezolv cat mai repede.
Am incercat sa vad poze cu baieti frumosi, dar nu am reusit inca,mai incerc.
Va invit sa mai vedeti cateva poze cu mandruta fara "sutinei"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/album?.dir=/mail&.src=ph
pupici si mai revin

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaa neatzaaaa.....ce bine-i in vacanta!
Ioana beton maia ta....auzi la ea, sutien!!! si super faza si cu fiertul laptelui toata noaptea....incerci vreo reteta noua?
Mitzu tu ma intrebai cum e sa fie super distractie in 6? pai...prieteni apropiati, bancuri, coifuri, muzica...in mai multi nici nu imi place ca nu apuci sa vorbesti cu toti.
Olivia stai maica linistita cu vorbitul.....Pat e fratele marmotei as usual. da mai nou "vorbeste" la greu, in limba lui. cu intonatie si cu silabe diferite la fiecare 5 minute. si recunosc ca noi suntem fraieri ca nu pricepem, copilu le zice!
Cori bine ati revenit din vacante! imi pare bine ca ati petrectu cum trebuie.
Gabi aaahhhhh ce misto, ski!!!! distractie placuta!
Daria marfa Giulia....daca uiti vreodata sa ii dai de mincare? ea isi ia masuri de precautie!
iepurele meu are un acces de dragoste, ma gadila si ma iubeste...ce l-o fi apucat?
pupi tuturor si o zi usoara celor care muncesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Lasa Ioana ca mai muncesc si altii...si am avut doar pe 1 liber...da de unde stie pitika ta de sutien????
Si ca o mama paranoica ce sunt,stau si ma intreb,in afara de fetita Ioanei si Alessia Carolinei,mai sunt copilasi care fac propozitii de genul asta?nu zic ca al meu nu vorbeste,ca vorbeste,dar propozitii din 4-5 cuvinte NU face....
Daria pai e fata prevazatoare Giulia ta...strangatoare ca o furnicutza,poate poate o razbeste foamea si n-are fata pe ce pune mana
Ati facut careva Varilixu la copii?Sa-l fac,sa nu-l fac?Roxi,Olivia?
Gabi distractie placuta la ski!
Dna pasaruika iar ai disparut?
Dar Ema?Cristalinoooooo esti in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani!!
Sa aveti parte numai de impliniri si bucurii in 2006!

Frumos in vacanta...mai vreau!
Ma duc sa vaz ce pot sa recuperez la citit...cat e lumea amortita pe la servici...:)
(n-am citit decat mesajul cu "sutineiu'"...super!!!...hehehe)

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Da vreau sa sparg piatza celor cu "La Dorna", cu un nou lapte superpasteurizat sisuperUHT!!![}:)Sotiorul meu oricum zice ca-s paranoica ca-i fierb in continuare laptele care nu trebuie fiert, dar el nu stie ca de fapt fac experientze.Acum imi este usor sa fac haz de necaz dar dimineatza m-au trecut toate alea cand am intrat in bucatarie!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

La multi ani tuturor si un An mai darnic cu noi toti pitici, mamici, tatici...!

De azi sunt la servici, gata vacanta,ce repede trec Sarbatorile...

Nu am apucat sa citesc mai nimic din tot ce ati scris, asa ca trebuie sa recuperez serios.

Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, chiar ca-i bine in vacanta
m-am delectat de dimineata cu codrut, cu printesele, cu uka, cu maria pe toti. olivia, cam fustangiu mosu` se da la mame.... si mi-a placut tare mult bradul si semineul.
alice, ia d-acilea o ...
daria, super faza cu giulia
gabi, chiar te invidiez, vacanta placuta!
inaaaaaaa, pi undi-ti lucesc okii?
am depus si io ieri dosarul la primarie, am avut norok ca nu erau cozi, se pare ca lumea nu stie inca exact ce si cum... m`ac sa beau cafeaua

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

adina, nici ilinca nu vorbeste, tot in stadiul de mama, tata, papa si alte chinezarii suntem! eram in zona, da`mi storceam creierii

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput