Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata! Ne-am intors si noi de la vaccin (dr. l-a controlat si pentru ca nici macar rosu in git nu are - doar muci si de aia si tuseste, a decis ca i se poate face vaccinul) - a plins putin, dar i-a trecut repede. Sper sa nu faca vreo reactie de la el.

Gongutza, parca tu intrebai - eu i-am facut si Varilrixul parca pe la 1 an si 2 luni - am un copil super-vaccinat, nu mi-a scapat nimic...

Am vazut pozele lui Kim - foarte frumoase - cred ca ati petrecut tare bine in asteptarea Mosului si si mai bine dupa ce a venit! Asa mi-a placut semineul - visez si eu la asa ceva cind ne vom muta la casa...

Vazut si pozele Ioanei - tare faza cu "sutineiu"!!!

Stefan al meu nu zice nimic-nimic - cred ca s-a concentrat pe mers - chiar ma intreba dr. azi ca i-a facut evaluarea de 18 luni si cica ar fi trebuit sa spuna min 5 cuvinte - el nu zice nici unul care sa aiba sens pentru noi ca in pasareasca lui nu ii tace gura...

In rest mai am inca o zi de servici afara de azi si dupa asta: VACANTA!!!!! (e, mi-as fi dorit si eu un Caraibe ca asa mi-e dor de soare, nisip si plaja.... dar e buna si zapada!)

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Vazut poze cu cupii fromosi (Luca, Maria, Giulia, Codrut).
Vacantze? Voi vorbiti de funie in casa spanzuratului... io inchid an, astept audit si raportari...cine mai vrea?
carmen, felicitari pentru dosar. Io inca's in ceatza cu stimulentul lui peste. Nimeni nu m-a lamurit daca imi dau sau nu si ce acte imi trebe. Ultima veste, de azi de dimineatza, a fost: "reveniti dupa 14 ianuarie sau cand apar normele de aplicare"
Io mi's depresiva ca avui cosmare azi noapte... Asa ca ma apuc de treaba, poate imi trece
o zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neatza ! Am ajuns la munca !

GIoana - faza cu sutienul bestialaaa !!!
Bun revenit mamicilor chiulitoare
Kim - vazut pozele, super faini sunteti toti !

Pt cine este interesata :
Am fost la ASCO, am depus dosarul.
Firma la care lucrez a depus dosarul in decembrie, eu azi m-am prezentat cu buletinele in original al meu si sotului, certificatul de nastere si un dfosar plic. Am completat formularul si l-am depus. Acum ramane doar sa astept ... cred ca asta este partea nasoala, probabil banii vor fi virati cand vor avea ei chef. Eu am primit o hartiuta stampilata cu un numar ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahaha Gabi care caraibe? las ca si austria e bineeee!
Adinule io nu ii fac varilrix...
Olivia am vazut si io pozele pe indelete. mi-a placut aia cu "i saw mummy kissing santa" frumooooos! iar bradul a fost foarte frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata tuturor!
fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ce dosare depuneti la primarie si pt. ce bani?Pt. indemnizatie?Dar vad ca depuneti si cele care v-ati intors la servici, dar care nu mai beneficiati de plata?! Care e treaba ca eu sunt pe dinafara!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Am citit vreo 2 pagini si vad ca va agitati cu dosare la primarie.. Ce bine, ne lamuriti si pe noi,astea mai magarusi in ceata
Dana, la primaria carui sector ti-a spus sa revii dupa 14? eu ar trebui sa ajung la 3 da trebuie sa ma inarmez cu nervi de otel, bag de seama. O zi usoara si sa uiti de cosmare
Daria, si noi avem doar 8 dinti si tot asteptam urmatorii, dar deocamdata nimic. Dar vad ca asta nu va impiedica sa rontaiti tot ce va cade in mana
Ioana, super faza cu sutienul ah, si asteptam reteta de la laptele minune si stai linistita, ca nu esti singura paranoica vis-a-vis de fiert. Eu inca sterilizez biberoane, desi Ilinca baga in gura cu mare placere cam tot ce gaseste pe jos pentru Maria frumoasa, am vazut-o in poze.
Gabi, vacanta placuta! Minunat, in Austria... Plecati cu avionul? Cum suporta Stefanel? pentru ce este vaccinul pe care i l-ai facut?
Liliana, vacanta placuta in continuare!
olivia, am vazut poze superbe, cu copil frumos, brad in fata semineului.... frumos tare, ca in filme

Vai, iar ploua.... Off, groaznica vreme!

Mergi la inceput

Mey, fetele in CIC: de la job trebuie sa vi se tranfere dosarul la primaria / directia de ocrotire a copilului de care apartineti si indemnizatia nu va mai fi virata de firma ci direct de stat, ca si alocatia pt copii.
Io am problema urmatoare: pt mamicile care nu mai sunt in cic ar trebui sa primim pana la 2 ani ai copilului un stimulent de 300 ron, dar nu se stiu conditiile.
Lumi, la sect 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata fetele!

In primul si in primul rand, ca sa nu uit, care-i treaba cu dosarul, pentru ce e el, unde se depune, orice informatie imi e de folos ca si eu sunt pe dinafara! Cine poate sa ma lamureasaca? Poate Daria ca vad ca ea e mai avansata in demersuri.

In alata oridine de idei ma bucur ca incepe lumea sa apara de prin vacanta.

Copiii vostri au accese de energie spre seara? Mie mi-a mancat urechile aseara, am stat cu el toata dupa amiaza, si ca de obicei cand stam in casa , la un moment dat se plictiseste de toate jucariile si de orice altceva si il apuca nabadaile. Asa ca aseara, vreo ora a avut chef sa alerge pe canapea cat e ea de lunga, si eu alergam dupa el, ca langa canapea avem o masa cu colt, la celalalt capat un dulap, si parca il vedeam cum cade cu capu in ele (deh...drobu de sare). Dupa aia l-a apucat sa se urce in alta camera pe canapea ca sa ajunga la geamul deschis... Si toate astea cu o energie si o agitatie, din care cu greu l-am scos. La un moment dat imi pierdusem rabdarea, imi venea sa plec de acasa.

Si tot apropos de nazbatii, oare v-am zis ca mi-a scos dracusorul mic o tasta de la laptop, care nu se mai poate inlocui, asa ca trebuie sa schimb toata tastatura, si ma costa de ma rupe ca nu intra in garantie treaba asta. Plus ca o sa stau fara laptop vreo luna probabil, pana il duce la Bucuresti. da n-are rost sa dau vina pe el , ca eu l-am luat in brate cand lucram la laptop, asa ca.....

Ioana, faza voastra cu sutienul e in topu zilei, daca nu al saptamanii

Gabi, distractie faina in Austria!!

Cristalina, bine ai revenit, ne era dor de voi!

Adema, am vazut pozele cu Codrut, e un baietel si jumatate!

Eu mai am vacanta pana in 9, si in saptamana asta, mi-am propus ca de obicei sa lucrez, asa ca ma dezlipesc cu greu de voi (dar nu pentru mult timp), ca sa ma apuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`s oficial in CIC, neoficial la munci

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Hehehe, Daria! de aia esti asa de avansata!

Mergi la inceput