Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioana, am reusit sa vad pozele cu Maria de Revelion - da' ce eleganta a fost! E frumoasa ca o papusica!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Salutare !

Eu am muuuulta treaba la PC, dar tot mai bag o geana si pe aici pe la voi...
Asa ca am vazut poze cu copii frumosi: domnisoara Maria si cavalerul Codrut (Adema ce frumusel e Codrut cu obrajorii lui bucalati...buni de pupacit)...

Daria, vad ca ati inceput anul "cu bine" ...o tineti numai in peripetii...Ce ma mira e faptul ca esti asa linistita dupa toata treaba asta...esti sigura ca a inghitit ?...In alta ordine de idei, si noi am avut un singur glob de sticla in tot bradul, varful mai exact, si am reusit sa-l spargem si pe ala ...Tocmai ce ma bucuram ca nu asediaza fetele bradul, s-a vanzolit Feli intr-o zi pe langa el si a reusit sa-l darame...

Gabi, imi pare rau ca ai avut asa un revelion...da' lasa, lui Stefan sa-i fie bine ca revelioane or sa mai fie...Felicitari pentru progrese ...

Mitzu, ce smecheras e Tudor...am vazut si pozele voastre zilele trecute ...nu mai stiu daca ti-am spus ca Tudor e un dulce...iar tu arati foarte bine ...Stiu cum e faza cu NU, la noi e pe sfarsite, am inceput sa primim si alte raspunsuri in afara de faimosul NU...

Olivia, cu mai face buzita nazdravanului ?

...Si ca mi-a amintit Adema de promisiuni...am mai pus si eu poze de la Craciun aici:
http://community.webshots.com/photo/526242096/531032766wskHOm

...si incerc sa mai pun cateva cat mai curand...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro - ce faine pozele, acuma ma uit pe ele, sa nu zic ce fete mijto ai cu parul ala negru (io`s innebunita dupa parul negru), si te-am si pomenit ca io am ratat diplomele alea (am si io fixatii cu amintiri dintr`astea, io fac un calendar cu poze la implinirea lunilor).
Poza cu cadoul pentru mami si tati e bestiala
In alta ordine de idei ... da, sunt linistita pentru ca daca era ceva Giulia tapeta peretii in jet, deci e totul ok Io ma tem de alergii si de cazaturi.

Intrebare intrebatoare: daca Giulia nu are kef de fructe, ca s-a intamplat sa pape doar juma `de banana sau doar un kiwi, dar in schimb bea 400-500 ml zeama de portocala stoarsa de mine, e ok ca aport de vitamine ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

kro, vad ca v-ati respectat!Mos Craciun in toata regula, cu barba si baston, dar si "diploma de copil cuminte" pt. cine merita...Bravo!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua!

Leeloo, asa ziceam si eu cu mersul Andreei...abia am asteptat ziua in care sa se tina pe picioruse.
Pai vin si eu pe langa tine daca e vorba de "epidemie" deca noi ne chinuim de ceva timp.....

Ioana am vazut-o pe printzesica ta ...o pup dulce
Adema, l-am vazut si pe Craciunel...imi place poza aia unde sta in funduletz si rade cu pofta.

Noi suntem mucosi si balosi....dar numai atat...ne tratam cu ser fiziologic si cu mucosolvan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Un An Nou fericit va doresc si eu
Ne-am intors si noi din vacanta ieri. A fost super, tone de zapada, ne-am dat cu schiuri, saniute, de toate...
Din pacate la final ne-au copt-o piticii familiei. Varul Evei s-a umplut de bube, dupa 2 zile a facut si ea, eram convinsi ca e varicela. Bubele la Eva au trecut in 2 zile, dar s-a lasat cu cacariseala, se zemoseste de 5-6 ori pe zi si nu vrea sa mance nik.
Am si eu o intrebare pentru cele care mai sunt in CIC, cum ati rezolvat balamucul cu actele???
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako - sanatate si sa treaca repede mucii. Cu balele ... nici noi nu ne plangem, inca stam cu bavetica ... oare trec balele astea vreodata ??? Tot cu 8 dinti am ramas ...

Corianai - pozeee !!! Si sanatate multa si voua !!!
Cu rezolvatul ... maine dimineata merg sa vad, firma a depus actele luna trecuta, azi cand mi-am trimis sotul se terminasera formularele ... sunt curioasa de cate ori voi merge pana rezolvam

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Pako, sanatate multa! Si, da, vino pe linga mine ca sigur se "lipeste" epidemia si de tine!

Tare de tot Giulia cu mincatul de globuri - fi-miu prefera pamintul de flori, dar poate se re-orienteaza si el... Totusi cred ca nu a inghitit prea mult - Doamne fereste sa se taie sau mai rau... la nazdravana!

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Miine ar trebui sa ma duc cu Stefan sa-i fac vaccinul Act-Hib insa e putin cam racit (deh, a trebuit sa impart totul cu el...) - imi cam tuseste si nu stiu daca o sa i-l faca - sa vedem... El nu prea "muceste" insa tuseste la greu!

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

leeloo, plecati in vacanta cu sau fara Stefanut?
pako, pupici pentru Printesa! Sa treaca repede mucisorii !

Ce am uitat eu sa va intreb daca mult timp nu am dat pe-aici: ati facut intalnirea de Mos cu copiii la Bucuresti? Daca da, unde pot vedea si eu pozele?

Adema&Codrut

Mergi la inceput