Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI MAMICI DRAGALASE SI COPII POZNASI!SA AVETI UN AN BUN SI PLIN DE SANATATE SI FERICIRE!!
Ne-am intors si noi din turneu,unde a fost superb, Msria s-aimtit tare bine, iar pe drumuri a fost cumintica in masina.Revelionul l-am petrecut la o cabana pe langa Campulung Molodovenesc, unde mandra mea a facut spectacol pana la 11.30 cand a picat de somn, iar la 12 nici macar nu s-a sinchisit de pocnitori si artificii.Acolo a descoperit zapada, si sania, cand aude cuvantul sanie se duce la usa si zice"maiia pimba cu sania" dupa care incepe sa batzaie din fund!Pentru ca este mare amatoare de senzatii tari,se urca cu tacsu pe un deal si isi dadeau drumul de acolo, amandoi pe sanie, si chiuind de mama focului!!!
pupici si mai revin
Am reusit sa introduc cateva poze de la revelion,albumul nostru

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si de la mine - LA MULTI ANI - sa avem un an imbelsugat, fericit si de ce nu, linistit...

Si noi am petrecut destul de bine de Revelion - am avut invitati inca 2 familii cu cite un copil mic (2 fetite nascute in aceeasi zi, Sara si Mara!) pe care Stefan le-a alergat sa le pupe si sa le traga de par - una se cam speria de avintul lui amoros, iar cealalta statea si se uita la el cu niste ochi incredibil de mari ... Ce mai, mare crai cred ca o sa se faca fiu-miu!
Noi nu ne-am distrat cine stie ce - de fapt nici de vorbit cu musafirii nu prea am apucat ca fiecare isi urmarea odrasla sau o alerga sa-i dea ceva sa manince... circ, ce mai! Stefan era mort de somn - pe la 1 am incercat sa-l culc, insa banditul cum simtea ca ma extrag din pat sa plec, se intorcea si deschidea ochii - eu, inapoi in pat... Dupa vreo 3 incercari din astea, el obosit mort, abia isi tinea ochii deschisi, a decis ca e mult mai simplu sa-si ia alte masuri de precautie, asa ca a venit si s-a culcat de-a curmezisul peste mine - si uite asa nu am mai avut ce sa fac! Musafirii au plecat pina la urma pe la vreo 2 si asa s-a culcat si el linistit si am dormit cu totii pina pe la 9.30...
In rest si-a dat drumul la mers bine - e drept ca mai ia cite o cazatura din cind in cind ca nu se uita neam pe unde merge, dar in rest, uite, am trait sa-l vad mergind singurel cind credeam ca ziua asta nu o sa mai vina....
Cam asta ar fi raportul nostru - abia astept sa treaca zilele astea si sa plecam in concediu - vineri plecam in Austria la schi asa ca o sa avem parte de zapada macar acolo!!!

Pupicei la mamici si pitici!!!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca in jurul meu e epidemie de ... Nasa-mea e in 6 luni, prietena mea Cristina in 6,5 luni, pe 1 ianuarie am fost la soacra-mea si a venit si o prietena de familie care ne-a spus ca e in 5 luni, o prietena din parc e gravida cu al doilea... Asa imi vine si mie o pofta - poate cine stie, la Craciunul urmator purced si eu la treaba ...

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Felicia, sorcovitul pentru voi e de placere!
Mitzule, , s-ar putea sa ma fi confuzat...
Daria, , strangatoare fata ai!

Un an nou fericit!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

dana, nu-i bai! Chiar m-am uitat in spate ca nu mai stiam ce am scris, dar nu, nu era nici o referire la vorbit.

Daria, am inteles bine? a mancat glob de sticla?

Liliana, tiza mea e o dulce!! Ce-am mai ras la faza cu cutu mare si cutu mic! Si cum ii plac ei banii de mica...

Gabi, sa stii ca si noua ni se intampla la fel. Avem doua perechi de fini, ambele asteapta un copil si nasii nostri la fel. La anul, botezam de doua ori

Haideti sa va mai povestesc cum ma conversez eu cu copilul meu. El e in faza "nu" acum, orice intrebare are ca raspuns nu, asa ca dialogurile noastre arata cam asa...

-Vrei papa
-Niuuu (zice nu asa cu o intonatie ascendenta, ca si cand ar intreba ceva)
-Da atunci ce vrei?
-papa

sau

-Mergem la buni?
-Niuuu
-da unde vrei sa mergem?
-buni

Si are cuvinte care probabil ii plac cum suna pentru ca le repeta incontinuu. intr-o zi in parc, a vazut un om care taia niste copaci, si bunica i-a spus ca nenea taie lemne. Ei...a facut o fixatie pe chestia asta. daca il intrebi:
-ce face nenea? (orice nene)
-taie memne!

Cand intram cu masina pe strada care duce la parc incepe "Nenea taie memne?" (la el totul suna ca o intrebare).

gata, hai ca m-am intins destul, ma duc sa-mi termin mancarea.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

La multi ani pe 2006!
La noi ploua de doua zile...torential! E asa de uraaaat!Parca nu e iarna!
Eu am zis sa incep anul tinandu-ma de promisiunea de a reveni cu cateva poze cu Codrut.Asa ca va invit pe :
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Va imbratisam pe toti,

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - da, de sticla era si cred ca a si inghitit ca mesteca de zor cand am intrat eu in camera, da` nu s-a inecat si nici nu a facut alergie
Imi place la nebuneala cum vorbeste Tudor !
Giulia cand vede parcul incepe cu "hinta, paiaia" ce-i cant eu cand se da pe leagan.

Adema - da` ce brad, da` ce de cadouri si ce mare a crescut Codrut ! Arata smecher rau de tot in scaunul de boss si si pe calut

Io`s la munca

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Si io tot la munca... Am fost si am mincat niste paste, iar acum m-am intors la birou... Liniste tare pe aici...

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei,
Acum tocmai terminasem de citit nazbatiile voastre.Eu zic sa ii lasi fetii mai multe bucatele de paine in dulap, ca altfel...trece la globulete si alte alea, mititica!
mitzura, felicitari pt. cat sunteti de vorbareti! La noi capitolul vorbit si capitolul olita sunt....zero!
Dar ne laudam ca am scapat demuuuult de biberon!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia tot timpul coace cate ceva, absolut tot timpul, dar e asa haioasa cu motul ei si cu ochii aia smecherosi, iar la nervi, mai nou, da din picioare pe loc si face ca masina: brrrrbrrrbrrr

Chiar am tras ieri o cearta cu sotul despre bb2 ... inca nu am rezolvat treaba, da` rezolv io radical, ma pun pe treaba in 2007, sa iasa sigur in 2008 Poate pana atunci imi revin si io si Giulia va fi cuminte

EDitez si eu sa zic ca acum m-am uitat si Maria este o frumoasa iar in rochita a fost si mai si. Mi se pare ca a fost un kef reusit la voi Ioana

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput