Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 6
roxana1974 spune:
Salutare fetelor. Ce ma bucur ca v-ati distrat si ati petrecut bine.
Nici Serban nu s-a trezit de la petarde si bubuituri de artificii, tare bine a dormit!!
Si eu m-am distrat de minune acasa cu prietenii, am stat pana la 4 jumate, am fost 8 persoane si am mancat am dansat am baut si am povestit si nu in ultimul rand am dat o raita pe DC unde era mare veselie mare pe chat ... pana catre dimineatza...
Va si va doresc un an nou minunat!!!
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
szivarvany spune:
Helou frumoasele !
Numai Giulia a fost singura care nu a vrut sa se culce decat dupa 1 in noaptea de rev ? Dar dup`aia a cazut lata pana a doua zi la 10 I-au placut artificiile foarte mult
La noi e o vreme de zici ca-i aprilie ... si picura oleaca.
io astept poze de la kefuri
Special pentru Polux (care cred ca s-a distrat de minune):
http://community.webshots.com/photo/439300887/534053316sCLeoW
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
szivarvany spune:
Si uitam sa va povestesc io de mandra mea
Giulia nu va muri de foame, nu va muri ca are mancare pe stoc. Pe stoc intr-un dulap pe care i s-a pus pata. Aici in camera noastra, unde isi punea cate o jucarie si o lua peste cateva zile. Acum are acolo o bombonica de pom, o bucatica de paine si un covrig. Si cand o apuca, i-a cate ceva si papa.
Cum am descoperit ? A disparut intr-o dimineata cu 2 bucatici de paine, desi papase iaurt si apoi paine cu telemea, isi luase inca doua bucati de paine, dar mai apoi rumega doar dintr-o mana.
Seara, am vazut ca-si deschide dulapul si isi ia ai`lalta bucata Am vrut sa-i iau painea aia intepenita, dar a inceput sa planga crunt si am lasat-o.
Culmea siti care e ? Ca ea mananca de fiecare data cand vede ca cineva mananca, vrea si ea si mananca.
Partea faina e ca o sa-i fur io painica aia si-i las un sandwich cu snitel si de toate sa vad ce face
kro spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Giulia nu va muri de foame, nu va muri ca are mancare pe stoc. Pe stoc intr-un dulap pe care i s-a pus pata. Aici in camera noastra, unde isi punea cate o jucarie si o lua peste cateva zile. Acum are acolo o bombonica de pom, o bucatica de paine si un covrig. Si cand o apuca, i-a cate ceva si papa.
Super tare Giulia ... fetita descurcareata...
...Si NU, nu a fost ea singura care a "petrecut" de revelion...nici fetele mele nu au avut somn, cu toate ca nu am avut petrecere acasa, si s-au culcat dupa 1 noaptea , dupa ce au vizionat artificiile...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
szivarvany spune:
Felicia si Alessia, asa da
pako spune:
LA MULTI ANI MAMICI FRUMOASE!!!!VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI CU MULTA SANASTATE!
Dana, multumim de sorcovit....primesti bani in euro??
Daria, a mea s-a culcat la 3 jumate dimineata...asta dupa 3 tentative de adormire...n-a vrut ea!Acum e si mucoasa si avem probleme cu somnul....suntem in unra cu el.
Olivia, Roxana...ce fac puiutzii cu buzitza?s-a refacut?
roxana1974 spune:
Fraaaate ce am mai de Daria, suuuper!!!!
Serban e ok cu buzitza...oh, mama nebuna!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
alice2004 spune:
Buna seara la fete cucuiete !
Mama, Daria, da ce stringatoare e fata ta ! Pune deoparte pentru zile grele, a ??? Faina fazaaaa !
Si Andrei a dormit binemersi toata noaptea de rev, si vreau sa spun ca si pe aici s-a bombardat la greu cu petarde si rachete si pocnitori de mi-au luat urechile foc ! Numa Gizmo sforaia linistit, habar nu am cum de copiii astia nu aud zgomote de asemenea natura si daca imi trosneste mie vreun deget linga patul lui e cu ochii cit cepele, hehehehe !
Sa aveti o seara buna si un inceput minunat de an !
Si cine se intoarce la munci miine, spor si cit mai putina bataie de cap !
Pupici muuuuulti !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
polux spune:
La multi ani prietenele mele cele bune.
Sa va aduca noul an multa sanatate, fericire, noroc si implinirea tuturor dorintelor voastre.
Am trecut si noi in noul an.A fost frumos..dar ne-a lipsit Adela si familia de acasa.
Si da nu am fost decat 3 cupluri, dar credeti-ma ca a fost suficient. Nu e deloc greu sa te distrezi asa, asta ca intreba Adela pe Roxi. Mai ales cand ai un sot care poate sa spuna bancuri 24 din 24.Si caruia ii mai tine isonul si nevasta.
Adeluta mami a intampinat anul nou dormind, ca majoritatea copilasilor , dar a doua zi era in forma. Se obisnuieste in Oltenia sa se duca copiii la mosi pe 1 ian si se dau la grinda. Si au sorcova si sorcovaiesc. Adeluta nu a fost interesata decat de bani, ia plasat sorcova lui "babaie" si ea aduna banii. Ia cazut o bacnota jos si a vrut sa o ia maica-mea, a inceput sa planga efectiv, ca sa nu o ia. Are mama fata strangatoare ce sa mai.
A si ia spus lui mami cum face purcelul, cum face pisica, cum face catelul mare (am-am...spus gros) si catelul mic (am -am spus subtire).
Apropo Olivia, am vazut aici in canada o multime de animalute, de toate felurile. Poate gasesti on line la "Hobby and Toys".
Va pup dulce
Liliana
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Din categoria "parinti denaturati": Giulia nu a incetat sa asedieze bradul, dar ne-am obisnuit, mai papa cate un ac de pe el sau purta cateva si le rasifra prin casa sa rasara la primavara ...
Si totusi trebuia sa faca ceva ... ei bine, a facut. Cat io am fo` sa pregatesc cina, Giulia s-a servit cu un glob si a mancat. Cred ca aveam in brad vreo 5 globuri de sticla, ea le-a gasit. Globurile sunt alergene ?
Asa ca a baut cred ca vreo juma de litru de zeama de portocale amare ca sa nu i se aplece. Cand am vazut-o, am zis ca-l belesc pe tata`so, apoi i-am scormonit gura si am scos ce se putea, Giulia se cocolosa de ras Si bine-nteles ca n-a patit nimic, doar io m-am taiat cu faimosul glob
Polux - pozeee, pozeee Bine ati revenit !
Hey, restul de mamici, impresii, chestii ...