Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 12
Mimilinca spune:
Daria, pai zi asa...
Ca eu sunt oficial, oficial la munci, deci in categoria Danei, care ne intrebam daca avem drepul sau nu la stimulentul de 300 RON. Da pana acum nu m-a lamurit nimeni.
szivarvany spune:
Ce`i sigur ca in 2008 (cand ii fac eu o surioara Giuliei) sigur ca nu ma intorc la munca nici oficial nici neoficial, ci stau acasa 2 ani
Apropos, SimonaR ce faci ???
Dar Ema, e in tara sau a plecat ???
Inca nu se stie nimik de IRRINUCA ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Doamna Bibi spune:
La multi ani,sa dea Dumnezeu ca acest nou an sa fie de o mie de ori mai bun ca cel trecut,sa avem parte numai de bucurii si impliniri,sa ne bucuram de copilasii nostri si de tot ce e frumos pe lume!
Am inceput si eu munca,dupa o binemeritata mini vacanta,dar taaare greu mai e...
Bogdanel a fost super incantat de artificii,de pocnitori,de brazi,de mosi...cred ca o sa sufere dupa ce dispar.
Gata boieria,de maine ma duc din nou la sala,ce am reusit cu greu sa dau jos am pus zilele astea,ma simt asa umflata cu toate ca nu am facut excese,dar am gustat cate un pic din fiecare.Iar de revelion am dat iama rau in ele,nu ma puteam abtine la cate bunatati au fost in meniu...deh...
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
mitzura spune:
Daria, ce e aia ASCO?
Oricum si eu sunt in aceeasi situatie cu dana si cu Lumi. Insa eu stiam ca au dreptul la acel supliment numai cele ce se intorc la munca dupa 1 ianuarie 2006. ori eu m-am intors de mult. Voi ziceti ca am avea dreptul sa primim, totusi, sau tocmai asta nu se stie?
Tineti-ma si pe mine la curent daca aflati ceva.
roxana1974 spune:
Salutare gagici! Va scriu in fuga de la job!
Mamagiuliei, si noi avem 8 dintzi dar si 2 maselute care au dat, dar Serbanel e mai mare :)); va doresc sa iasa dintzii/maselutele cat mai usor cu putiintza, adica fara dureri si crizisoare...Serban e tare nervos si crizat mai nou....
Mai fetelor, sunt happy. Ieri am sunat acasa intamplator sa vad ce face Serban si a raspuns el la telefon!!! E prima data cand face asta si a inceput sa-mi "turuie" chestii in chineza of course m-am distrat de numa'...printre altele se distingea ceva de genul "ei aici" adica io zic ca ma intreba "Ce faci?"... si apoi "badagebadgabugudubululu" si altele, "dadadadada" dar m-a distrat ideea ca a mers el singur la telefon si l-a ridicat si a vorbit...si cand e pt. prima data e ceva special la fel si prima propozitie care a fost: "tati, a mama bau" care insemna dupa mine, "tati, i-am facut la mama bau", fiindca tocmai imi facuse
Cu globurile nu are treaba, insa ma sperie ca el "face curat" pe jos, adica strange scame sau harticele si le baga in gura
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
Mimilinca spune:
Mitzura, eu exact asta nu stiu: avem dreptul sau nu? trebuie sa fac ceva sapaturi pe la noi pe la resurse umane, sa vad daca aflu ceva. Deci, keep in touch.
Fetele, care vreti vacanta in Caraibe??? Ia te uita ce banc am primit pe mail:
" o femeie pleaca in vacanta, fara sot, in Caraibe. Nici nu ajunge bine si face cunostinta cu un negru aratos... iar dupa o noapte de amor ea il intreaba:
- cum te cheama?
- nu pot sa-ti spun...
Scena se repeta pe toata durata vacantei.
Intr-o seara, din nou:
- gata, maine plec si te rog sa-mi spui cum te cheama
- nu pot ca vei rade de mine
- nu ca nu rad
- bine.... ma cheama Zapada.
Tipa rade cu hohote, negrul furios: mai bine nu iti ziceam..
Ea:
- nuuuu,ma gandeam ca sotul meu n-o sa creada cand o sa-i spun ca am avut 30 cm de zapada in fiecare zi in Caraibe "
pako spune:
buna
Olivia,nu sunt probleme asa mari cu bb2, numai ca am amanat cateva luni din anumite motive...insa luna trecuta am prestat si nimic.Sa vedem poate luna ianuarie e cuu noroc.
Ioana, bine ca nu ai uitat ulei pe foc asa cum am facut eu de am dat foc la bucatarie....Frumoasa faza cu sutienul
Mitzule, asa e si Andreea....parca e un varcolac la culcare...face niste tumbe prin pat de ma zapaceste.
roxana1974 spune:
Lumi, superbestial bancul!!!
Fetelor, ziceti-mi si mie unde sa sap referitor la suplimentul ala de 300 de RON? Cine tre sa ni-i dea statul? Companiile unde lucram??? In ce lege scrie???
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
Mimilinca spune:
Roxana, Ordonanta de urgenta nr.148/03.11.2005. Eu nu am apucat inca sa o citesc, dar din ce spun fetele se stie mai clar ce trebuie facut cat esti inca in CIC, situatia noastra, venite la servici inainte de 01.01.2006 .... este cam neclara.
Banii ar trebui sa-i luam de la stat, angajatorul nu da nimic.
Felicia, spor la bb2!
Mey, da ce va mai intreceti la dat foc prin casa... Doamne, fereste!
vrabiuta spune:
LA MULTI ANI!!!!
sa aveti un an nou mai bun decat toti cei care au trecut si sa va mearga BINE!
noi am petrecut de minune la campulung moldovenesc, la casa geanina (recomandata aici pe forum). am fost la zapada, ne-am plimbat, ne-am odihnit, am fost doar eu si tati ca doi porumbei . din pacate concediul a fost cam scurt, iar de ieri am inceput munca...
lia e acasa, saptamana asta sta cu bona (are cateva zile libere si a fost incantata cand am intrebat-o daca poate veni la noi 4 zile). puiul este tare fericit ca e din nou acasa, nu-i stau piciorusele si gurita toata ziua. mai nou stie sa strige motanul lu-li, sa zica ou, bobo, ptopti (hipopotam), pac (lupul din povestea scufitei rosii, pe care l-a impuscat vanatorul), tzatzatza (caprita colindatorilor), laple (lapte), pi-pic (ploaia), ude (hainele pe care le pune mami la uscat). este desteapta si cuminte (zici ca-s cioara, nu vrabie, asa o laud ). dar nu e totul roz, bineinteles, ca doar incepem si noi sa ajungem la varsta lui NU. se intampla sa fie super capoasa si sa tipe cand n-o las sa faca ceva (si vad ca incepe sa aiba aproape zilnic cate o mica iesire din asta).
gabi - sa il pupi pe stefanut si din partea liei. va dorim concediu frumos si multa zapada! asteptam poze....
daria - pupici giuliei, cea prevazatoare si strangareata ema s-a intors in germania, revine in primavara. va pupa si va ureaza la multi ani!
mizura - mama da’ chiar ca trebuie sa ai energie sa faci fatza! eu una recunosc ca nu m-as simti in stare... bine ca lia o sa mearga la gradi si isi consuma energia acolo. in privinta ajutorului de 3 mil pentru mamicile reincadrate in munca anul trecut, de la hr mi-au spus: “asteptam clarificari de la minister” (desi legea a intrat deja in vigoare)... romania...
monica - pupici lui bobo. si eu incep lupta cu kilogramele saptamana viitoare, luni. tinem regim 3-3-3 si eu si tati, sa ne revenim la silueta de acum 3 ani. gata, asa nu se mai poate!
ioana - pupici amatoarei de sutinei
adina - nici lia nu face decat propozitii de 2 cuvinte, gen tati pa-pa (tati nu e acasa), miiiau nani (doarme pisica), ham papa (sa ducem mancare catelului). noi cred ca mai avem de asteptat pana la propozitii de 4-5 cuvinte.
carmen - pupam tzucureii si pasarika
am vazut poze cu luca si cu masina (sa o stapaniti sanatosi olivia) si cu codrut cel vesel si al sau bradut frumos. mai intru sa mai vad copii frumosi
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto