Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (145)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi stiti cum e cu NU ? Giulia da sa faca ceva ce stie ca nu e voie si striga ca disperata (adica ma imita pe mine) nu-nu, nu-nu si arata cu manuta ca nu si ma asteapta sa vada ce zic. Daca zic nu-nu, se pune si zbiara si bate din picioare

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Fetele eu tocmai m-am intors de la primarie asa ca pentru mine care am o mandruta de un an si 6 luni si am inceput serviciul de la 1.10.2005 statul imi da de la 1.01.2006 un stimulent de 3 milioane pentru care trebuie sa depun un dosar la primarie cu:
-Cerere tip si declaratie pe proprie raspundere(de la primarie)
-copie buletin identitate al mamei
-copie certificat nastere copil
-adeverinta de la angajator cu data reluarii serviciului si cu faptul ca am cotizat 12 luni inainte de nasterea copilului
-cont bancar
Si cam atat, asa ca ma apuc de treaba.
Pentru cele care mai sunt in CIC, angajatorul trebuie sa depuna un dosar la directia muncii iar parintii la primarie.
Asa ca spor la facut acte si nervi de otel pentru stat la cozi, eu am stat la 3 ghisee ca sa pun o intrebare(de fapt toata lumea pentru asta statea la coada pentru lamuriri)

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ioana, multumiri multiple!
Sotul a fost azi la primaria sector 6 care i-au zis ca nu se ocupa ei, ci cei de la Protectia copilului. La Protectia copilului sector 6 i s-a spus sa astepte normele de aplicare... Se pare ca la Iasi au ajuns normele, iar la Buc nu... Ministerul asta s-o fi mutat in dulshele targ a Ieshilor?
Roxana, in ord de care zice Lumi se specifica asa: mamele care se intorc la servici din cic primesc stimulentul. Nu se specifica nicaieri daca te itorci dupa 1.1.06 sau oricand in cic si asta e bulversant (asta pot schimba ei in norme ). Io il mai trimit pe sot si maine...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Uaaau, Ioana, sarumana, inseamna ca se poate. Eu lucrez chiar din 2004, dar asta nu inseamna ca, pentru cat a mai ramas pana in iunie 2006, nu imi vor da cei 300 de RON. Multumesc de informatie, ma duc si eu maine cu acte

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

La multi ani,un an frumos si linistit sa aveti si toate cele bune.
Eu sunt agent SRI lucrez undercover si am venit sa va trag de limba.
Pina una alta sa facem cunostinta:
http://adorata.myphotoalbum.com
PTR.moderatori:
Cit dureaza moderarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

M-am intors de la HR, unde juristul mi-a spus ca avem si noi, cele intoarse demuuult la servici, la stimulentul de 300 RON. Actele sunt cele mentionate de Ioana.
Acu, problema este cum ne descurcam cu primaria, sau cine s-o ocupa...

Marcela, bine ati revenit! puiului de vrabiuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Si acum vin si eu si pun o intrebare stupida....eu locuind in sectorul 4,oare unde ar trebui sa ma duc sa depun actele?La primaria de sector,la oficiul starii civile(acolo unde l-au inregisrtat pe Alex) sau acolo unde am depus actele pt alocatie??????a parca vad ca umblu maine dupa cai verzi pe pereti....fetele din Bucuresti,dc stiti mai multe,pls lamuriti-ma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Adina: in principiu la primarie sector 4. daca nu acolo unde ai depus actele pt alocatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Tot eu...am sunat la Hr mi-au spus ca nu se aplica,am sunat la Protectia Copilului,cica se aplica si tot la ei se depun actele(asta la sectoru 4 daca intereseaza pe cineva e pe Oltenitei 252).Si acum in timp ce scriam mesajul asta m-a sunat juristul sa-mi spuna ca se aplica.....ca la noi la nimeni.Eu oricum fac actele si ma duc maine sa le depun
Astia de la noi de la firma zici ca ar da de la ei...nu pot sa cred ce oameni sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai ca intre timp am citit si eu MO cu legea de care vorbiti voi - o sa o trimit pe soacra-mea sa depuna dosarul, dar asta dupa ce ma intorc din concediu - poate pina atunci se mai lamuresc apele...

Lumi, plecam cu masina, nu cu avionul - avem schiuri, clapari, etc si astea sunt cam greu de carat cu avionul - plus ca eu nu schiez, o sa stau cu Stefan si asa ne mai plimbam pe acolo cu masina.

Marcela, am uitat sa te intreb - la ce gradi o duci pina la urma pe Lia? Sau am inteles eu gresit?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput