Scandinavii stiu DC...(98)
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
Xeno!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Xeno!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Don't look at me. I'm a psycho not a psychic!
*segmentation fault*
lilanda spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Ah..filme
Eu am primit de solstitiu un DVD-player asa ca m-am apucat sa-mi construiesc o colectie mica de filme.
Am inceput cu antichitatea si anume cu Metropolis si
King Kong (1933).
Mai am cateva pe lista dupa care trec la filmele SF ale anilor 50. Atacul extraterestrilor cu cap de curca &co. Daca nu le'am vazut copil fiind macar acu' om batran sa am parte de ele.
xeno vaz ca ai aceleasi gusturi ca ccc consortu' :-)) Numa ca ai mai mult noroc ca-ti aduse Mos Solstitiu, dvd-ul; Niels inca-si mai astepata cadoul de Craciun (primele romane scrise de Larry Niven) sa soseasca de pe amazon
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mara03 spune:
buna dimineata!!!
m-am trezit deja framantata de o problema arzatoare si acum nu mai pot dormi. si daca nu mai pot dormi si ionu meu sforaie de zor m-am gandit sa va dau si voua trezirea. haideti la apel sa-mi tineti de urat ca de nu fac cu nervii!!!
unu
doi
trei
Adela99 spune:
'neatza!
mara si io ma trezii mai bine zis ma trezira astia cu cc curatzatul zapezii ... aici a nins ieri toata ziua si noaptea, acum ce s-a mai potolit ... da' daca nu erau ei oricum ma trezea cainele care intai imi da trezirea pe la 6 si apoi (dupa ce il duce pescaru la o plimbarica inainte de serviciu) el (cainele!) se culca si chiar sforaie iar io ... veghez
Adela99 spune:
mey, voi ce faceti de mancare de revelion, astia care-l petreceti acasa, ca io n-am inspiratie de loc ... sa nu-mi spuneti sarmale sau salata boef ... si nici curcan ... lilutz tu parca pergatisesi ceva ratza anu' trecut nu-mi dai si mie reteta sau o fi pe link-ul ala de la itsme, ma duc sa bag un ochi
cred ca am gasit-o: duck a l'orange ... asta era?
Sabina spune:
Si de la mine o cafea!
mihaela_s spune:
la cafelutza!
meniu de rev: ciorbitz de perisoare, ceva din carne de vita, primesc un tort si gata!
lil' carnea din reteta facuta de tine nu iese in sange? Se gateste tare putin dupa cum am citit, nu stiu cum e carnea de vita la voi, dar aici trebuie sa o gatesti bine ca sa nu fie ca o talpa de papuc Sa indraznesc?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Adela99
mihaela io zic sa faci ceva din carne de vitel
carnea e luata deja, scrie ca e manzat...dar parca ma pot baza pe ce scrie...am mai luat tzapa, asa ca suflu si-n iaurt , decat sa mananc cauciuc .
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!