Scandinavii stiu DC...(98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

yeah!!!! I am happy..nu merge aplicatia si baietii de la tehni sunt in concediu.... Anm timp de DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza
Iaca viu si io de la munci fizice (am curatat zapada din fata ograzii), ca numai io ramasesem cu poarta-nzapezita Pe vecinii mei pensionarii, i-am auzit de la 7 muncind cu lopetile...
adelcutza, reteta asta de www.cuisine-french.com/cgi/mdc/l/en/recettes/canard_orange.html" target="_blank">rata o facui anul trecut (site de la Alba Iulia )...si sosul ii da milioane, parol!!!
mihaela, iote ca la etatea carnii nu ma gindii Pe-acilea e ambalata special vita pentru friptura, asa ca nu dai gres cu ea...da' baga ochiul www.cuisine-french.com/cgi/mdc/l/en/recettes/boeuf/index.html" target="_blank">acilea, poate gasesti ceva!!! Daca ai dubii cu carnea si vrei sa faci ceva special, am o reteta asiatica, numai ca-ti trebe sos de stridii (oyster sauce) si nu stiu daca se gaseste prin Romania...
Io fac de Revelion peste si mincare thai, exact ce intentionam sa fac de Craciun, da' cum furam invitati pe la alte mese am aminat menul...si cum avem invitati, am cumparat si niste brinzeturi...acu' am o dilema cu desertul :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Iubitilor, sper ca sunteti sanatosi si veseli.
Am supravietuit porcului de Craciun si asteptam sa dam piept cu curcanu' de An Nou.
Sa ne vedem sanatosi la anu'.
Hai noroc si la mai mare !!!

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' mersi de site, am gasit ceva retete acolo, acum studieez sa vad ce pot face...nu stiu ce e eggplants, n-am gait in dictionar! Nu cred ca gasesc la noi oyster sauce.... Am sa caut si daca da, te anunt, poate fac alta data reteta ta.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

eggplants cred ca is vinete

si mie dati-mi fratilor o reteta pe romaneste :-)

puneti careva aici un meniu de revelion pe intelesul tuturor

io cred ca fac limba cu maioneza ca aperitiv, ma gandeam la o ratza (da' nu ma descurc cu limba ... engleza) si desert vreau ceva cu crema multa ... da' ce? cremesu' n-a fost suficient de apreciat, nu-mi dau seama de ce :-)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

eggplants cred ca is vinete

da, e posibil, sunt ceva ce trebuie curatate, taiate si prajiite in ulei, apoi puse peste carne. culmea ca nu gasesc in dictionar niici traducerea vinete in engl.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

adeluts, si io-s cu dictionarul online deschis, ca altfel imi prind urechile . Si asa, uite ca nu gasessc toate cuvintele.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

mihaela, da eggplants, inseamna vinete (le mai zice pe engleza si aubergines)...ce cuvinte nu mai stii?
adeluctza, vrei sa-ti trimit reteta de rata tradusa?? :-)) Daca vrei ceva cremos si usor, de ce nu faci un tort de protocale cu gelatina si frisca???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

lilandacred ca am gasit reteta pe romaneste pe culinar.ro (da' daca ai timp si chef )

si cred ca unul din deserturi va fi cheesekake inghetat (tot de acolo) trimis de Elena din Suedia (rayu, tu esti mama?) aveam si io reteta ... da' v-am zis ca n-am inspiratie, parca m-am blocat ... si tot de-aia nu fac nici tortul cu frisca si portocale :-) ... nu am inspiratie, nu stiu ce vreau, nimeni in casa asta nu spune ce vrea, daca are ceva pofte ... asa ceva ... tiramisu anu' trecut mi-a iesit ca nisipurile miscatoare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

adusca ... super flacaul tau, ti-a copt-o bine

lilanda, vreau si eu reteta de tort cu portocale!!! pliiiiz!!
pe 1 e ziua lui Matei si suna bine pt. copii ca n-are cacao sau nuci.

Mergi la inceput