Scandinavii stiu DC...(98)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by cataghe
... Xenocid e Moromete si Narancea e Cocoshila, sau invers? Luati de meditati

hehe...io pe Narancea l-as distrbui in rolu' lu' Dumitru lu' Nae Da' parca si cu Achim ar semana (ala de se duse cu caii sa-i vinda si nu s-a mai intors!!) Cit despre xeno, are stofa de moromete !!!
ocebine, la ce te referi cind zici "daca o mai ramine din" Kir Roayale?? la sampanie ori la lichior??? ori la amindoua???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sunt in Bucuresti!!!
am venit fulger, m-a adus nepotul meu cu masina, ca avenit la ski.
Va pup.mai revin.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' mersi de site-ul cu retete...cea ungureasca suna bine, si daca zici ca e probata, poate o incerc...
Angels of america am vazut si eu cateva episoade, mi-a placut dar din pacate n-am reusit sa vad tot.
Am vazut ca incepe la HBO saptamana viitoare Six feet under, ultima parte, e cineva fan? Eu am urmarit pana acum, atat cat mi-a permis timpul si mi-a placut.
Cunoscatoarelor am o intrebare. ce-mi recomandati sa vad, am cateva filme si nu prea stiu care merita: Kingdom of heaven, The butterfly effect, Laws of attraction, The in laws.

In seara asta vazui www.imdb.com/title/tt0364045/" target="_blank">Taking lives, in care joaca alaturi de Anjelina si Ethan Hawke, frumosul de Olivier Martinez .

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

va faceti de cap.
io anu' asta am pus-o di revelion, si-o invitat Tudor pretenii si pi mini ma mai tine in casa ca au nevoie de-o servitoare.
sa nu radeti de mine ca va vine si voo randu', o sa cresca si-ai vostri mari.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

asta de la hotel ruwanda mi se trage. offff ce film!!!!

am vazut si io ceva ceva din angels in america da' n-a avut nici un efect si nici un farmec pentru mine. cred ca din cauza faptului ca nu l-am putut urmari ca lumea.

mihaela, io-ti zic asa: laws of attraction - frumusel si numa' bun pentru zilele astea de sarbatoare si relaxare, kingdom of heaven - nu mi-a placut si prin urmare nu mai tin minte mare lucru din el; butterfly effect nu am vazut si nici the in-laws.

adusca, io chiar ca nu rad deloc mai ales ca tudor al meu ma facu de pe-acum servitoarea lui. da' sunt convinsa ca vei fi o servitoare mandra de stapan!

sabina, bine-ai revenit acasa. hai la apelu' de noapte.

lilanda, cum au iesit sarmalele?

noapte buna va doresc! sa sting becu'?

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by adusca
io anu' asta am pus-o di revelion, si-o invitat Tudor pretenii si pi mini ma mai tine in casa ca au nevoie de-o servitoare.

hah, adusca, chiar c-ai pus-o!!! isi scoate baietu' pirleala ca i-ai cerut-napoi banii de combina!!! :-))
mihaela, din filmele pe care le-ai enumerat, am vazut ultimele doua si-s OK, din punctul meu de vedere, pentru relaxare...comedioare nici prea-prea, nici foarte-foarte. Pentru mine suna interesant Kingdom of hevean, dar si asta-i nou...asa ca mai am de asteptat pina sa-l vizionez Cit despre 2 metri dedesubt...ii bestial serialul
arborici, care evergreen bre, ca vaz ca ai si tu zapada pe-acolo-sa!!!

mara, mi-or iesit bune sarmalele, serios...si mi-s mindra ca, in sfirsit, am nimerit si io concentratia la bors Mai lasa lumina, ca vin in schimbul doi aurolacii de noapte

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' si mara, thanks! Ramase doar kingdom, o sa ma uit si la asta.
Io merg la nani, da' nu sting, e devreme inca .

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

nu-s acasa, ci mai bine, sunt la mama!!!

Popor, noi (Carmen si cu mine) ne vedem maine cu Lena.De tatic de Toma n-am dat....poate xeno sa se inscrie la apel??
daca da, astept un PM pana maine la 10, ne intalnim pe la 12 .
am facut la pozeeeeeeeeeeeeeeee si-am primit cadou photoshop...mi-am mancat urechile, nu-i de mine, eu cu boabele pe linii

Anamaria, Rayu, Iren...vreau si eu la cumparaturi cu voi.

Uite, promit, cand vand castelu fac cinste o tura de shopping.va las sa va luati...o pereche de sosete(astea sunt in stare sa cumpere din aur...brodate cu diamante, asa cevaaaaaa)

nu acu pe bune, mi-ar trebui ceva ghidare in domeniu, de cand m-am ingrasat nu-mi mai cumpar nimica...pe bune, sunt tralala bumbum.noroc de sorela, (care e plecata acu in Franta..la Paris si Lille),ca-mi arunca si mie toalele de care s-a plictisit.Numa bluze, ca pantalonii nu ma-ncap, asta e din aia sub 50 de kile.

Doruletz, v-au trecut mucii?

Marutz, si eu am plans la Hotel Rwanda.

V-am zis ca maine seara sunt la loc in Busteni? nu de alta, da am de pregatit salata de beouf, Simi face friptura de curcan si porc, si mai chibitam la ceva salatzuri...sa vedeti cum vom petrece:

copilul va adormi candva...dupa care vom sta in veranda noastra de un metru latime si 4 lungime(in unica incapere doarme Sofia),ascultand manelele de la vecini, si neputand schimba intre noi 2 vorbe pt ca ne ne vom auzi vocile(de la manele).Dupa care vom admira artoificiile vecinilor si vom ciocni cu toata strada, caznindu-ne sa nu alunecam pe gheata.Halal!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ah..filme

Eu am primit de solstitiu un DVD-player asa ca m-am apucat sa-mi construiesc o colectie mica de filme.

Am inceput cu antichitatea si anume cu Metropolis si
King Kong (1933).

Mai am cateva pe lista dupa care trec la filmele SF ale anilor 50. Atacul extraterestrilor cu cap de curca &co. Daca nu le'am vazut copil fiind macar acu' om batran sa am parte de ele.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

si cat desopre filme...ca antichitati recomand Golem, din 1912, il am eu pe VSh.e extraordinar.

Mergi la inceput