Meniuri la diverse varste

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

sunt prea grele.dupa 2 ani,si atunci cate putin

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

ulei in supa la bb de 6 luni?

Autor: mirela0521
Subiect: ulei in supa la bb de 6 luni?
Trimis la: 07/03/2007 15:02:20

am un baietel de 6 luni jumate si 9,5 kg. pana acum nu am pus ulei in supa de frica sa nu devina obez. nici cereale sau orez(pe langa faptul ca e si predispus la constipatie) nu mananca tot din aceasta cauza. cineva mi-a spus ca totusi ar fi bine sa pun ulei, de preferinta de masline crud. adik sa adaug uleiul la sfarsit fara sa mai dau supa in clocot. ce parere aveti?

poze

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: codruta_grg
Raspuns la: 07/03/2007 15:03:20
Eu ii puneam dupa ce mixam legumele, deci la sfrasit.

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: hermelina
Raspuns la: 07/03/2007 15:06:55
Daca este alaptat la san si are aceasta greutate, felicitari si nu iti face probleme nu va deveni obez, laptele matern regleaza metabolismul lui.

roxanaz

chiar daca e un pic mai grasun nu va deveni obez dintr-o lingurita de ulei. asa ca ii poti pune o lingurita mica de ulei extra virgin de masline dupa ce au fiert legumele.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

nu este alaptat la san ci cu lapte praf de la topfer. deci pana la urma ce fac? ii pun in supa asa crud sau nu? as vrea sa aud mai multe pareri...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Poti sa-i pui o jumatate sau o lingurita de ulei de masline(extra virgin). Se pune la sfarsit, dupa ce ai terminat de gatit si ai luat vasul de pe foc. Nu-l fierbi. Poti sa-l pui in castronel inainte sa pape bebe.
Nu de la uleiul de masline devine grasunel. Fainoase sa nu pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

fetelor va multumesc frumos pt raspunsuri

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Initial creeata de anamara1978

fetita mea are 7 luni si de vreo 2 luni nu mai vrea sa manance piureul de legume. am facut toate variantele posibile si nu reusesc sa o conving. mananca dimineata cereale cu branzica si mar si dupa amiaza iaurt cu biscuiti si piersica si in rest lapte. ce as putea sa ii mai dau si poate aveti voi vreo solutie sau metoda.
multumesc.

rauca ana-maria

Mergi la inceput

Ana: nici daca-i pui un pic de iaurtel in legume nu le papa? Peste cateva luni o sa-i poti pune un pic de lamaie.
Incearca sa le faci la cuptor, poate o sa-i placa.
Stiu ca se mai poate pune usturoi dar nu folosesc inca, pediatra mi-a spus ca dupa 1 anisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Ana
Si Maria are tot 7 luni si intradevar e solutie si iaurtul,dar si eu am patit la fel, si am primit sfatul sa fac piure din legume separat, si am verificat care ii place, ca rezultat mananca cartof, dovlecel cu iaurt si un pic de lamaie, si am inceput sa adaug progresiv si celelalte legume, doar cate 1/2lingurite pe zi, si vad ca merge.
Nu ii plac albiturile-din piure, cel putin asa e la mine.

Succes!

Mergi la inceput

Initial creeata de Monica-Elena

De la ce varsta se pot da fructe de mare la copilasi?
Noi avem 1 an si 9 luni si ma intrebam daca pot sa ii dau sa guste cate ceva.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

La ac. varsta stiu ca se pot da.

Mergi la inceput