Mamici de ianuarie - februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
MONI-pai ce dupa ce nasti nu mai scrii deloc?Noi cand Emma va avea vreo 15 luni ne punem iara pe treaba pt fratzior, asa ca stam pe DC din cand in timp
pina atunci, nu?
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Ba o sa scriu numai timp sa am !
Acum am terminat cu dusul si restul,am plecat la culcare!
Noapte buna la toate!
Maine pe la amiaza apar si eu! (daca nu intervine ceva mai devreme
)
MONI 38+
si
DIANA

Denisam spune:
Noapte buna Moni- ne vedem maine!
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
diana12 spune:
Anca, Bombonica, felicitari, sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si norocoase. Voua mult laptic si refacere rapida.
Maraki, tin pumnii sa nasti mai repede si fara dureri. Sau poate deja il ai pe Angelo langa tine...
Denisa, multumesc ca te-ai gandit la mine.
Eu azi am fost iar la urgente cu maselele mele, la amandoua am infectie si mi-a dat antibiotic sa iau timp de zece zile, iar de lucrat la ele mi-a zis ca poate abia dupa ce nasc, ca in primul si ultimul trimestru nu prea sunt indicate lucrarile decat daca sunt de maxima urgenta. In fine, am inceput sa iau antibioticul si sper sa ma simt mai bine.
Sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat. Maine daca imi este mai bine poate dau si eu o tura prin magazine poate gasesc ceva de pomana.![]()
Monica, eu apuc doar seara sa va citesc si cand vad ca nu mai e nimeni pe aici nu imi vine sa "vorbesc" singura.
Irina, cand fiica-mea mai urla din cauza colicilor o puneam cu burtica ei goala pe pielea mea. Deci...piele pe piele si de cele mai multe ori se calma. Nici nu mai stiu de cate ori stateam in fund sau la 120 de grade in pat cu mandra pe pilea mea si dormeam amandoua. Cam incomoda pozitia, dar macar era liniste.
Sau ii facusem o "pernita" micuta pe care am umplut-o cu sare si o incalzeam la cuptor si i-o puneam pe burtica. Mai functiona si metoda asta.
La noi siropurile si ceaiurile contra colicilor nu ne-au folosit deloc.
Ralu, ai grija cu tensiunea si bafta maine la medic. Si salutari lui Deea si spune-i sa il asculte pe nenea doctorul.
Va pupic pe toate.
34+ si
04/25/2000
andiaroro spune:
Felicitari Bombonica! Ce rapida ai fost
!
Mirela,pe lista mea pentru maternitate e trecut si "un uscator de par pentru perineu in caz de epiziotomie"- presupun ca se foloseste ca sa usuce zona ca sa se vindece mai repede. Promit sa ma informez azi si te tzin la curent.
ana 32+
nicoleta raducu spune:
'NEATZA,BURTICUTELE.....
Tocmai am facut si noi ochi...
..
Am bagat rapidut un suc de porto...cam acrisor ....
Ne-am tras portia de
...deja e regula...dimineata....
Am tras 5 sandwichuri cu cascaval si salamior...
Iar acum o sa mai stam putin in pat ...citim ceva....
Ralu..tinem pumnii...
...trec toate..inclusiv tensiunea...
Mira...cind o sa ai timp si chef..poate mai vb putin despre nasterea
ta la 34 sapt....
Ursulica..
..unde esti????
Cata..
..aseara am uitat sa-ti dau beep...
March..cum esti in dimineata asta???
toate burticutele....Scuze ca nu va pup pe fiecare in parte..dar...
Avem brusc o problemuta...
..
Pup
Nicole
32+
Maria28 spune:
Anca ,Bombonica FELICITARI sa va traiasca fetitzele ,sa fie sanatoase si frumoase .Refacere rapida va doresc si va astept cu nerabdare inapoi pe DC .
La restul fetelor le doresc sa astepte 2006 pentru nasteri![]()
Eu abia astept revelionul ,de la balconul meu vad aproape jumatate de oras ,va dati seama ce frumos va fi
,imi plac artificiile asa de mult 
pupici
31+
Florinini spune:
Bombonica si Anca sa va traiasca fetitele sa fie sanatoase si mancacioase, iar voi sa va refaceti cat mai repede.
Bine ca ati scapat si acum va tineti puiutele mici si scumpe in brate.
Sa aveti un An Nou fericit si linistit alaturi de familiile voastre si de noii membrii
Florinini
si
bebe David 37+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
canda_h spune:
Buna dimineata ... 
Bombonica felicitari ... esti o eroina, daca te-ai si dat jos din pat!
Azi asteptam ceva bebelusi? Cine se mai anunta pana la sfarsitul anului?
Fetele am si eu o dilema: ma omoara scurgerile astea, de vreo doua saptamani tot "produc maioneza". De ieri am observat si ceva lichid pe langa maioneza. Oare s-a fisurat membrana??? Aseara am apucat sa citesc un capitol din urma si am vazut ca mai sunt fete ce dilema asta (scuze ca nu am retinut exact numele) ... ati fost la medic? eu ma intreb daca e cazul sa merg sa ma vada ceva doctor ... din pacate doctora mea e plecata din oras, revine dupa revelion.
Ma duc sa fac un dus ...
va pupacesc!
angi
36 fix