Mamici de ianuarie - februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor eu va doresc de pe acum un AN NOU FERICIT SI PLIN DE SANATATE SI BUCURIE, CU BEBELUSI SANATOSI SI NOROCOSI, CARE SA VA ADUCA NUMAI PACE SI LINISTE IN CASELE SI SUFLETELE VOASTRE.

Nu stiu daca o sa mai am timp sa intru pana la finalul anului. Maine merg la medic sa vedem cum stam. Sper ca bebele sa stea cumintel si sa-si astepte randul. Sunt bine inca desi am dureri de spate si picioare cat butucii, dar o sa treaca si o sa ne facem noi frumoase cum am fost ...odata.

Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de burticute, iar cele care deja isi tin puiutii in brate sa le fie usor cu ei si sa fie cumintei si papaciosi si sa lase pe mamicile lor sa se odihneasca:
Ioana, Tatiana, Teolinda, Mirela, Irina, Bee, Anca, Bombonica
si bineanteles Maraki cea mai proaspata mamicuta de pana acum cu voinicelul Angelo

Florinini si bebe David 37+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata...na ca n-am nascut!...aseara la 2:30 dupa ce am fost la baie m-am dus in bucatarie sa beau apa si sa vad cit e ceasul...deodata am simtit ca curge ceva, era nitica gelatina...in fine, dupa treaba asta nu am reusit sa mai dorm pina la 5:00, mi-am facut tot felul de scenarii, ce, cum, cind...uff..cind am adormit am avut si un cosmar..Canda eu acum vad ca oscilez intre scurgere abundenta si gelatinoasa...inca nu l-am sunat pe doc...sper sa fie ok si sa ramin in stand by macar pina pe 2, ca stiu ca e de garda sau pe 4 cind sunt programata sa ma vada...Sunt putin chaiuna din cauza ca nu am dormit, asa ca o sa mai bag pe parcursul zilei niste ore somn..Alina ma bucur ca ti-a placut pompa si ciocoNico cit avea bebelina greutatea ieri...mi-am dat seama tirziu cind m-am bagat in pat ca ai uitat sa ma beepaiApropo Giova pentru lista Anca a nascut natural (nu stiu inca daca cu sau fara epidurala) la 15:20 ieri...Bombonica felicitari pentru bebelina ta super si refacere rapida!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata, fetele!
M-am intors acum de la spital si mi-a dat tratament pentru tensiune si 3 zile (cat e AMR-ul) repaos la pat fara stres si agitatie.
Ana, tratemntul e asa: 1 Dopegyt la 12 ore, 1 Diazepam seara, 1 Vitamina E/zi si 1/2 aspirina/zi si sare ioc. LA mine s-au umfla foarte foare tare mainile si picioarele si ma furnica rau de tot, plus ca aseara aveama ameteli si dureri de cap.
Nu avem nici o veste de la Maraki?
MA duc in pat acum, sa ascult ce zice nenea.
V-am pupacit, ma trag eu cate un ochi mai tarziu.

Ralu 38+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ANCA, BOMBONICA FELICITARI! Sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase si vesele. Refacere rapida.

Cata - tin-te tare ca nu mai e mult pana in 2006.
Noi am fost ieri putin la plimbare si cand am ajuns acasa au inceput durerile de maini, picioare, spate... ce nu ma durea!!! Iar burta era ca un cataroi si de abia ma puteam misca sau respira.
In schimb am dormit bine.
Ce-o face Maraki? Ca au trecut 24 ore.

ana sebe 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Si eu sunt pe baricade. Clau moare de ciuda ca s-a inselat.

Bombonica felicitari pt. printesa grasunica.
Sa va traiasca si numai fericire sa aveti de pe urma ei!!!

gio si bb Marco 37fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mesaj de la Monica, ora 3.23:
"Am dormit 2 ore cu calmante. Astia nu-ti fac nimic cu dilatatie 0 si aveam contractii mari la 2 minute. De 5 ori m-au chinuit cu mana inauntru sa traga capul lui bebe de sub cordon. Apa mai am destula. La ora 6 fac 24 ore in spital. Vai de mine ce am de tras. Pupici la toate."

Saracuta de ea, s-a chinuit 9 luni cu greturi, acum cu nasterea. Offf si vai!!!
Acum ii scriu un sms.

gio si bb Marco 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata burticute si proaspete mamici!

Biata maraki ce se mai chinuie, nici nu ma asteptam, mai ales ca ea a mai nascut! Giova, transmite-i multa sanatate si putere sa treaca si peste acest hop!

daniela 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Facem galerie pentru Monica ca sa se termine cat mai repede si sa iasa Angelo cu bine! Hai Moni!!!
Cata multam de info, se pare ca nu sunt singura. Stresul meu e sa nu ramana bebe fara lichid.

mai vorbim!
Angi 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata!

Bombonica, FELICITARI pt. grasunica! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cu mult noroc iar voi sa va bucurati de ea!

Am deschis nerabdatoare laptopul dimineata sa mai vad ceva vesti... astept, poate mai apare ceva la orizont.

Cine mai naste la Polizu???

Kiki 34w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

Buna dimineata!

Felicitari Anka si Bombonica! Sa va insanatositi repede!
Maraki, suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine.

Eu nu prea mai dorm bine de 3 nopti si vroiam sa ma plang pe forum dar cand vad prin ce trec alte fete mai bine tac din gura...

In legatura cu scurgerea aceea galbena, mai ciudata, am avut si eu dar acum vad ca nu prea mai este. Nu cred ca ar trebui sa ne alarmeze. Daca nu e dopul sau apa sau contractii regulate cred ca trebuie lasati doctorii sa isi petreaca si ei sarbatorile in liniste.

toate fetele

Ella si Daniel Alexandru 38+

Mergi la inceput