Mamici de ianuarie - februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna fetele!
Eu mai stau putin,pana se termina filmul la care se uita sotul numai bine mai fac ceva pe aici...
Sa vedem ce urmeaza...poate mai apare vreun mesaj de la MARAKI!!!!
Daca nu....maine!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anka si Bombon felicitari. Ce bucurie. Parca sunt nebuna. Zici ca mai nasc si eu de fiecare data. Uite cum se populeaza planeta.
Maraki hai si tu cu bebelinul sa nu fie baieteii in minoritate.
Fetelor deci nu ati lasat sfarsitul de an sa treaca ci v_ati apucat de treaba. Haide urmatoarele va rog..............
Noi am terminat cu baia si cu papa si trecem la culcare. Dc da semnal Maraki intru si va spun.
In rest aveti grija cele care sunteti gata de nascare ca vad ce secta asta este cu saritoare de dopuri .
Monica mai bine odihneste_te .
Denisa am gasit azi un mesaj pe mess de la tine dar nu am mai intrat decat rar ca nu prea am cand. Poze nu am mai facut , am multe din spital dar pe acasa nu prea ca nu are cine sa imi faca. Incerc sa intru maine.
Deci s_a deschis lista la nascare care mai vrea 2005?
Licitam , pronosticuri ceva?
Irina

Mergi la inceput

HELLO IRINA ce face MARIO?
Ma odihnesc eu...activ dupa cum vezi
Am zis ca ma culc mai devreme si...m-am apucat de lucru pana la urma,recuperz eu dimineata daca nu ma trezesc iar cu mesaje la prima ora

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- sunt si eu aici!Doar c aa venit vecian sa ii arat ce pantaloni de piele redusi mi-am luat azi, ca cia is nebuan ca imi iau si euinc anu am nascut,d ar imi stiu dimensiuniel bien si am avut dreptate!Acuam vrea si ea, cica se duce la magazin..
Irina- sa va fie de bien masa si baitza!

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica Mario doarme acum ca i_am facut baie si i_am dat niste sirop din marar si miroase ca la piata. Acum mai aveam un pic de treaba la pc si apoi o intind.
Irina

Mergi la inceput

Mai mie mi-a placut intotdeauna f.f.mult mararul si am pus la greu in mancaruri plus faceam sos de marar des.Ar trebui sa mai fac zilele astea...poate nu mai trebuie sa-i du bebelinei dupa aia! Iese direct fara colici de la atata marar!!!
A zis sotul meu mai devreme ca poate fac doi la ce burta am ...nici lui nu-i vine sa creada cat a crescui in ultimele 2-3 saptamani!!! La mine care abia se baga de seama ca-s gravida prin luna a saptea!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Ana- somn usor si vise placute!
Moni mai stau si eu 10 min si apoi bag calcat, dar las laptopul deschis si verific des, poate scrie Maraki!
Inchide telefonul ca sa dormi maine mai mult si eu intentioenz maien sa bag mai mult somn, sper sa reusesc-desi si maine treb sa bag o tura la 3 magazine, la unul e nevoie sa comand fotoliul=recliner(stii can dcuatam bucata aia de piele, am gasit-o) pt sufragerie!

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Denisa eu mai astept sa vad cum stau cu ... ca parca a devenit iar din ala "de vadana" ,sau doar aripioarele or fi crescut?
Nu-mi dau seama totusi de ce am tot 98 cm la burta desi e evident mult mai mare??? Singura explicatie e ca s-a ridicat,era foarte jos,acum e umflata si sub sani si abia respir, mor de cald,transpir etc.
Eu sunt aproape gata cu ce mi-am propus,trec la dus si cremalit si doar in ultimul moment inchid PC-ul!
Deci nu va zic inca noapte buna...

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

MONI- ce ai mai papat acuma?Si dc faci 2, e super, ai scapat nu
Voi nu vretzi si un fratior pt Diana?
Noi da

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

DENISA ba vreau cel putin eu,dar sotul face ce zic eu!!!
Asa voiam eu doi deodata daca tot fac cezariana.....fata si baiat .....sa vezi ce conta bagam dupa aia cu doi deodata
Oricum peste vreun an-doi ne intalnim iar a DC,nu?

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput