Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Loreen va fi mai bine anul viitor!!! e important sa gandesti pozitiv...

Fetele sa nu uitati in primele zile ale anului sa mergeti pe la directiile de munca respectiv primarii sa va completati cererea de acordare a indemnizatiei de crestere copil respectiv stimulent si adeverinta ( care tb completatat de angajator)

Pentru cele care vor cere stimuletul dupa cate stiu eu trebuie doar depus un dosar la primaria de care apartineti - eu voi depune dosarul in 3 ianuarie ( ar fi bine sa va grabiti pt cele la care e cazul sa puterti beneficia din luna ianuarie. Succes!!!!
andreeatan- mersi mult pt informatii , am fost super nervoasa cand am revenit de la socrii( aprox230km) tuseam intr-una in masina si n am gasit o nenorocita de faracie deschisa. Ce-i drept cand am intrat in cluj m am uitat doar l in treacat din masina sa vad daca sunt deschise sau nu- probabil n am vazut bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare la fete! Uite-acum am reusit sa intru si eu putin ca iar fusei la o tura de cumparaturi - de mancare de data asta - si tare bine a fost ca am fost singura. Pentru prima oara pur si simplu nu am avut chef sa ma intorc acasa - oricum stiam ca Ana e pe maini bune cu tati - asa ca am facut halta (incercand sa prelungesc ieisrea) si in piata si am mai facut ceva aprovizionari si de pe acolo. Am achizitionat printre altele si o sticla de vin ca diseara vreau vin fiert. Chiar daca alaptez, o cana acolo (dupa ce suge Ana, ca sa treaca efectul pana la 5) nu o face rau.
In sfarsit e asa cum mi-am imaginat de sarbatori. Adica in capul meu era ca va fi ger afara si zapada, iar noi vom sta in casa la caldurica, stiti asa, ca in desene animate, cu flori de ghata la geam etc. E drept ca nici urma de zapada si nici grig nu e, dar ploaia asta mocaneasca creeaza cat de cat atmosfera de iarna, ca soarele orbitor de ieri ma informa mai degraba ca a venit iarna. Stiti ce am constatat? Orasul e gol, se circula super, iar majoritatea masinilor sunt Dacii si Matiz, rar mai vezi cate o masina adevarata. De, bogatanii sunt la munte sau prin tarile calde. Ca veni vorba de bani, Loreen si Elisor, sa nu ziceti ca sunt nesimtita (desi sunt), dar la mine oricat de multi ar fi tot nu sunt destui. Adica economii ioc, investitii nici atat, iar acum nu stiu sincer cum iesim la capat pana la sfarsitul lui ianuarie ca am facut azi calculele si mi-am pus mana in cap. Colac peste pupaza frigiderul e pe moarte si cat de curand va trebui sa-l inlocuim. Mi-e ciuda rau de tot pe mine ca sunt asa de cheltuitoare, inainte mai era cum mai era, eram singuri pe lume si asta e, ne traiam viata, dar acum ar trebui sa ma restrang si pur si simplu nu reusesc. Barbatul de mult zice ca ar trebui sa fie el trezorierul, dar imi este frica sa-i dau finantele pe mana ca ar pune lacat si eu ce ma fac? Deocamdata tot ce imi doresc e sa iau si eu primul salariu intreg (care nu va fi chiar intreg ca incep cu 9 ianuarie, dar orisicat), sa pun deoparte ce e de pus pentru cheltuielile curente si restul (daca mai ramane ceva) la ciorap. Of, ce ma streseaza subiectul bani. Urasc sa nu am bani sau sa am, dar sa nu pot sa-mi bag degetelele in ei.
Sa trecem peste acest subiect dureros!
Vreau si eu reteta la somnul bun de azi-noapte al Anei. S-a trezit de vreo 2 ori intre 12 si 1, apoi la 6.10, cand a supt si apoi la 8.20 (ma rog, m-am dus sa-i dau suzeta la 8, deci somnul meu s-a incheiat, dar a fost bine sa mai marmotez si eu in pat). Nu inteleg de ce nu imi reuseste mereu chestia asta, ca tare e bine sa fii odihnit de dimineata. Oricum mi-am dat seama ca dupa ce ma intorc la munca aleluia culcat la 12-1, ca acum, nu as rezista in ritmul asta si cu stresul de la munca, asa ca sa vezi iures pe mine sa am grija de copil, sa-l dau de mancare, sa-l culc, sa mai strang prin casa, sa ma despaduchez si eu, sa intru pe DC si toate astea intre ora 19 si 23. Cred ca va fi tare greu
Mercedes - de unde ai informatiile? E sigur? Ca sunt tot felul de zvonuri, unii zic ca dosarul il face angajatorul, altii ca noi, iar eu sunt prea lepra sa mai caut de capul meu. In orice caz sa ne spui si noua cum ai procedat, ca si eu ar trebui sa depun inainte de inceputul lucrului, ca dupa nu voi mai avea timp.
Loreen - capul sus! Ai trecut tu prin altele mai grele, vei trece si peste astea!
Gusta - multa sanatate si sa ne tii la curent cum te simti!Bai, dar chiar sunt cretini astia cu pocnitorile lor! Cred ca zilele astea nu prea o sa doarma Ana, deja m-am minunat cum dormea cand am ajuns acasa, iar pe afara erau pocnituri in lant. Mama, si cand mai da cate un cretin una in scara chiar ca iti vine sa iti iei campii.
Va las ca am ceva trebusoare de rezolvat. Va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Loreen - are scaunul chingi, dar nu le pusesem atunci ca Ana inca se lafaie pe fundul lui. Dar trebuie sa imi formez reflex sa le prind ca cine stie cum sare din el.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna seara,
Intru si eu pe fuga, sa va urez un an nou bun, cu sanatate si numai bucrii.
Nu am citit inca din urma, nu prea am avut timp.

La Multi Ani TUDORA si ANNELIES !

PS Si eu vreau sa-i cer lui Doamne Doamne pentru anul viitor putina liniste !

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mercedes dar pentru angajatii MAI am inteles ca plata suplimentului se va face din fondurile ministerului de resort...mai este obligativitate cu depunerea hartiilor la primarii?!

Ioana niciodata nu este destul cat ai...mereu vrei mai mult...cunosc senzatia,dar in urma evenimentelor din ultimii doi ani ma intreb ce mai conteaza in viata asta...

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Loreen- pai dupa cum am citit eu nu scrie asa .... din cate imi aduc aminte scrie ceva de genul ordine publica, siguranta nat..etc eu nu ma incadrez acolo.... hai sa zicem ca au uitat de noi

Om trai si om vedea... atata bai sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mercedes unde lucrez eu ma incadrez la Ordine publica,adica politie si politie de frontiera,Siguranta cred ca sunt jandarmii pompierii...Oricum eu l-am intrebat pe seful meu daca trebuie sa fac ceav si mi-a zis ca nimic...doar sa vin la munca...sunt convinsa ca voi lua banii de la servici...nici cu indemnizatia nu a trebuit sa fac nici un fel de document suplimentar...nici cerere la personal ca sunt gravida nici cerere pe la nici un medic de inreprindere... adica la noi in sistem e sat fara caini dpdv asta...Oi vedea care-i treaba dupa 15 ianuarie,de fapt 16 dar daca va trebui sa iau banii de la primarie cred ca ma lipsesc...

Am culcat copilul de pe la 7 jumate ca era terminata si de atunci mi s-a trezit de 2 ori plangand tare de tot...oare sa iasa incisivii de sus?!Nu-s cine stie ce umflate gingiile...
Azi a fost intr-o forma de zile mari...numai o chiuiala si un ranjet de radeau toti de ea...cel putin cu sor-sa mi-au tras niste concerte de-mi venea sa plec din casa...

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna seara ,

Ne-am intors si noi azi de la bunici unde Mariuca a fost tare rasfatata!

Nici noi nu avem nici urma de dintzisor , desi febra pe care a avut-o la 4 luni a fost pusa pe seama lor si maine poimaine avem 8 luni!La mama este si pisica mea si Mariuca s-a imprietenit cu ea. Toata ziua striga puse puse! Sta f bine in funduletz si a facut si primul pas.
Vrea sa stea numai in picioare, incearca sa se ridice singurica dar nu prea ii iese.

Azi pe drum i s-a facut rau in masina si a vomitat tot ce a mancat!
Era galbena la fata si credeam ca nu mai ajungem acasa! Acum doarme dusa!

De Revelion si noi ramanem acasa ...am zis sa il petrecem impreuna cu puiutzul nostru!

Daca nu reusesc sa mai intru va doresc un An Nou mai bun, bogat, pace si liniste in suflete ( in special pt Olga, Gusta si Lorren) !
Petrecre frumoasa tuturor, cu mic cu mare!

Ma duc sa fac o baie cu arome

Somn dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La Multi Ani TUDORA si ANNELIES !

Pentru inceput, va povestesc ce fac eu noaptea: culc Stirbu, el se trezeste la 2, dupa obicei si face un pic de scandal, apoi scandalul de la 4, de la 6 si in final, la 8 cand ma duc la el tace malc, ca nu mai intelege nimic. Uitai sa zic ca nu merg la el nici eu, nici tati, si se culca singur la loc. Asta va fi a treia noapte la disciplinar.

Cu rusine si jena, amestecata cu stupoare, va spun ca Thomas a cazut azi un pic cam mult. Eram in oras si am intrat la o cofetarie, ca de, unde am atatea kile, mai incap..... Stateam in spatele carutului si Thomas maraie. Apoi, cand ziceam eu 2 eclere si.. la pachet, Thomas urla. Thomas era pe burta, pe jos in cofetarie. Statea ca placinta si sa mor eu daca mi-am putut da seama cum de a ajuns pe burta, din carut... Nu a patit nimic, s-a calmat imediat ce l-am pupacit, dar eram pleznita de intrebarea (si inca mai sunt): cum prastia mea?!?!?!?!
Ca daca nu erau legate chingile, de ce nu a cazut pe trotoarele de tip transee din centru?!?!
Ma gandesc ca de vreo 2 saptamani cand il apuca talentele se zgataie in carut si in scaun de le zdruncina... Poate le-a desfacut singur... nu stiu.
Ca recompensa ca am fost o mama denaturata -mi-a cazut copilul din carucior, cine se mai poate lauda cu asa ceva- mi-am cumparat un rimel si un ruj Maybelline. Dar tot nu pricep, chiar si rujata si rimelata, cum s-a putut intampla...
In rest se cam vede dintele doi si parca se si simte la atingere...

CUM DREAQ A CAZUT COPILUL PE BURTA DIN CARUT? NU PRICEP!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Seara buna si de la noi.

Loreen esti sefa la neplaceri ,iar eu sunt un sefut mai mic.

Azi am avut o zi plina de amintiri si de chestii care ma dor din ce in ce mai tare .Multumesc lui Dumnezeu ca o am pe Mara ca daca nu de mult eram la spitalul de nebuni sau cum ii zic eu(sectia 9 agitati).

Andreea nu te intreba cum a cazut copilul ca sa iti spun ca si Mara a plonjat din leagan lucru aproape imposibil acel leagan avand in fata o masuta care sta prinsa si s-a dus tot cu ea si era pe burat la jumatea sufrageriei cu curul in sus si masa sub ea.Asa ca sa nu te miri ca se mai intampla.

Intreba cineva de premergator si eu am pus-o pe Mara si e super acuma ma alearga toata casa si asa mai am si eu un pic de liniste.

In rest cu pregatirile mele de revelion nu am facut nimic .Am un tort diplomat si mai bag o prajitura si restul sunt asa semipreparate.

Sper sa intru maine si sa va spun si eu un an cat mai bun.

Ps si eu ca Loreen si Mercedes il rog pe Doamne Doamne sa imi dea un pic de liniste sufleteasca ca restul vine de la sine.
Maine voi avea o zi si mai de kk ca maine o ingroapa pe bunica iar eu pot sa fiu numai cu gandul acolo si ma doare rau de tot.Of iar m-am apucat de plans.

Va pup dulce si noapte buna

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput