Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelor, imi cer scuze, adresa mea de yahoo vad ca nu mai e valida. Trimiteti-mi pe andrateodoru@home.ro. Va multumesc mult de tot. Imi pare rau daca v-am zapacit.

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

[bang]sunt un om mort. nici home nu mai e activa. fac una noua si v-o dau ca sa-mi trimiteti. merci mult.

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Beatrice imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad ce cuminte e Alex, sa doarma el de la 22 la 9, eu nu cred ca mai apuc sa dorm o noapte intreaga vreodata.
Am si eu o ciorba pe foc pentru pitic. Mai m-au zapacit astia cu pocnitorile si bubuielile, ma mir ca nu s-a sculat David pana acum de cate bubuieli sunt afara. Ieri cand am iesit la plimbare cu carutul peste tot numai bubuieli tresarea saracul in somn si pana la urma m-am enervat si am plecat in casa.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

fetelor,

LA MULTI ANI sarbatoritelor zilei : TUDORA si ANNELIES

Astazi a fost pentru a doua oara cand nu s-a deschis parasuta lui Dragos si a aterizat.....pe spate.In ritmul asta nu stiu ce o sa fac
Fetelor am si eu o curiozitate mareeee si poate ma lamuriti si pe mine. Voi ati inceput sa dati copiilor mancarea pasata "cu furculita"?(cred ca intelegeti voi ce vreau sa spun). Ca noi suntem inca tot la blender.

Andutzy - rotobilul nostru e "parcat" in garaj pina pe 10 ian cand o sa mergem iar la ortoped si atunci speram sa ne dea unda verde la "raliu"; adica vreau sa spun ca si noi am tot discutat (barbatu-meu nici acum nu prea ar fi de acord dar n-are incotro )problema rotobilului si pina la urma ...l-am cumparat. Nu prea as vedea cum sa inveti copilul sa paseasca.
Gabitza- tare frumoasa poza cu iaurtelul si ce se mai distrau baietii tai....
Nu ne-ai spus ce ti-a adus Mosul.Sau n-am fost eu atenta?

si revenim mai tarziu ca trebuie sa-i fac ceva de haleala prichindelului.

SimonadeDragos Octavian
http://photos.yahoo.com/filipas_simona

Mergi la inceput

Pai din lipsa de blender din luna a 4-a de cand am inceput diversificarea i-am dat numai pasata cu furculita, e adevarat cat mai marunt si baiatul meu molfaie ce gaseste mai marisor. Vroiam sa-mi procur blender, dar cand am vazut ca merge si asa, am renuntat. De fapt am un blender, dar ca sa mearga trebuie pusa cantitate mai mare in el si eu ii fac putin lui Dragos. Asa ca e sfanta furculita!!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, Mosul mi-a adus chestii de imbracat de iarna, 2 geci, pulovere, niste tricouri, foarte bune ca nu mai intram in cele de dinainte de sarcina.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai fete aveti idee daca-i scriu lui Doamne Doamne sa-mi aduca anul ce vine putina liniste oare ma va asculta?!

De dimineata ma conversam cu fratele meu despre mama si printre picatele imi spune ca un var bun de-al meu este in coma intoxicat cu monoxid de carbon,si doua matusi pe moarte...nu mai sunt om de-atunci...coroborat cu ce-am patit eu anul asta ma pana unde si pana cand...
...

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Loreen, fii sigura ca relele s-au terminat pe 2005, iar 2006 va veni cu noroc. Eu asa vreau sa cred.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by andreeaatan

La multi ani pentru ieri pentru gemeni ALEXANDER PAUL si PHILIP CHRISTIAN si pentru azi PAUL!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Stefania, Andreea, fetele toate va multumim pt. urari si nu va suparati ca abia acum raspund, am avut de lucru nu gluma caci ajutorul meu s-a imbolnavit si am ramas singura cu juniorii. Sotul a avut liber doar pe 26 dec. va pup pe toate si va doresc AN NOU FERICIT, CU LINISTE SI PROSPERITATE !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Aoleu, Loreen, mai cate chestii nasoale... Hai mai ca o veni anul 2006 cu mai mult noroc si fara rele... Off!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput