Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 10

loreen spune:
Buna dimineata...
La multi ani Tudora...La multi ani Annelies...sa fiti frumoase si sanatoase,pline de noroc...
Iar v-a pocnit logorea aseara...si doar am stat...nu mai mult de 10 jumate ca eram moarta rau...La 5 a inceput Delia o serenada lactica si eram franta rau...nu stiu de unde oboseala asta pe capul meu...
Ioana apai vorba lui Elisor,la banii astia nu stateam acasa nici atata...eu daca as fi luat 783 pierdeam de fapt 800,asa cu ce mai iau de la aia ca sunt apv-ista doar 400...Ai dreptate nici cu ochii Anei nu mi-e rusine deloc...si m-am tot uitat la poze...cu tati nu seamana,parcacu tine ceva ceva,insa mi se pare ca cel mai mult seamana cu bunicu'...
Scaunul e foarte bun...ai sa vezi ce usor o sa fie de-acuma inainte...Centuri are?!
Iuliana dumnezeule ce poze frumoase aveti...protagonistii nu mai spunem...casuta Emei este din prajiturele...ca asa-mi pare...
Fran si eu sper din toti dintii mei ca Delia sa nu ma mosteneasca la dinti...de Bianca am scapat ca seamana cu tac-su la ei...dezastru am fost si eu...Cand a fost Bianca la vreo 9 luni a facut un puseu de temp de 40,fara nici un alt fel de simptom...iti dai seama ca am chemat de urgenta medicul...pana a venit el deja avea 35 cu toate masurile luate...si diagnosticul viroza...bun si rstul de simptome unde sunt?! Exact ca la Iepu'...nimic in rest doar febra...Cine stie cum le fac ei...Dar las' sa va faceti sanatosi tun sa petreceti frumos de Revelion...
Elisor stiu ce-am in batatura,da-i mare si nu mai are acelasi farmec ca atunci cand era mica...ce pusca la cum arata,makarov de-a binelea...are deja sani,forme asa ca vai de mama lu' ala care cuteaza sa puna mana...asta zice tac-su
Printre picatele te mai asteptam si azi pe-aici...
Eu de revelion merg la niste prieteni la vila...sincer nu am nici un chef...da' saliveaza a meu sot asa ca de cand m-am maritat imi urmez barbatu'...Am vorbit cu femeia si voi duce fetele la ea spre seara si le iau la prima ora ca fara asta mica nu pot sta...a devenit soada rau...mai ales cand rade si i se vede dintisorii ma topesc de-a binelea...
dimineata jos si dimineata sus
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

andutzy spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor, sunt convinsa ca pt voi este un subiect de mult depasit, dar poate vreuna din voi imi spune la ce concluzii ati ajuns cand ati discutat pro si contra premergator.Noi urmeaza sa primim azi unul si nu stim daca sa-l utilizam, doctorul ortoped a zis nu(noi ne-am plimbat in primele luni de viata pe la ortopezi-Dragos-pelvian, suspect de torticolis, slava Domnului, alarma falsa).
Cat despre problema cealalta cu care se nascuse-canal lacrimal infundat, MIRACOLUL DE CRACIUN de anul asta a constat in faptul ca ochiul baiatului s-a vindecat singur, de la sine, de parca nu ar fi avut nimic 6 luni.....
Cat despre retete de papa, va rog, poate imi mai dati o idee ca bietul copil s-a saturat de supa crema de legume si piure de spanac....
Va pupam, sa aveti o zi buna!
Doamne, maine facem si noi 7 luni!!!!
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

andutzy spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor, sunt convinsa ca pt voi este un subiect de mult depasit, dar poate vreuna din voi imi spune la ce concluzii ati ajuns cand ati discutat pro si contra premergator.Noi urmeaza sa primim azi unul si nu stim daca sa-l utilizam, doctorul ortoped a zis nu(noi ne-am plimbat in primele luni de viata pe la ortopezi-Dragos-pelvian, suspect de torticolis, slava Domnului, alarma falsa).
Cat despre problema cealalta cu care se nascuse-canal lacrimal infundat, MIRACOLUL DE CRACIUN de anul asta a constat in faptul ca ochiul baiatului s-a vindecat singur, de la sine, de parca nu ar fi avut nimic 6 luni.....
Cat despre retete de papa, va rog, poate imi mai dati o idee ca bietul copil s-a saturat de supa crema de legume si piure de spanac....
Va pupam, sa aveti o zi buna!
Doamne, maine facem si noi 7 luni!!!!
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:

andutzy spune:
A, Androix, ma scuzi, iti datoram un rspuns.
Pet-Shop-ul merge bine, l-am deschis cand eram la sfarsitul lunii a 8-a si este si el al doilea copil al meu. S-a ridicat singur, noi nu am avut bani de prea multa marfa la inceput,dar nu am luat bani din el ci i-am reinvestit si acum este plin de marfa. Tu ce ai mai facut in acest sens? Daca vrei, putem vorbi si pe mess, adresa mea este andra_teodoru.
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:

loreen spune:
Andutzy si eu am fost cu Delia pe la ortoped,am facut si radiografie ca am suspectat-o de displazie prin lipsa cutelor simetrice...Si tot asa... pediatra mi-a interzis premergatorul pana la 8 luni...da...da am zis eu si de la 5 jumate am pus-o linistita...cate putin pana acum alearga si face piruete...Nu zic ca am avut indoieli la inceput si ca sa fiu linistita am mai fost la un medic...pana la urma fata nu are nimic,doar a nu are cutele la fel pe picioare...inghinal sunt simetrice si mai jos inspre genunchi pauza...
Iar cu mancarea la bebelusi da adresa de e-mail sa-ti trimitem carti cu diversificarea...si-ti alegi tu de-acolo dupa gustul lui Dragos...
eu i-am dat si ciorbe de perisoare,de pui,de legume ca ii place mai acru,musaca,spaghete,lasagna,pilaf,ficat...
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

babygirl spune:
Andutzy, am reusit sa vad, in sfarsit, pozele cu Dragos. E leit mami, dragalasul. Iar tu arati taaaaaaaaaare bine.
Lucas, am 3kg in plus fata de intalnirea din parc...Nu mai stiam cum sa-mi ascund bratele imense in poze...:D Nu reusesc sa vad pozele sau filmuletul cu Matei! :( Imi trimiti atasament pe messeneger, pls..:)
Loreen, Elisor, am vazut ultimele poze ale voastre. Tare frumoase!!!
Androix, sa-l stapaniti sanatosi si sa va duca in vacante cat mai frumoase, cat mai departe!

patriciaRO spune:
Neatza si de la noi!
Mi-a dormit copilul de la ora 22 la ora 9 dimineata si m-am trezit super odihnita. Nu-mi venea sa cred... Cred ca stia el ca azi voi sta mai mult in bucatarie si m-a lasat sa dorm! Yupii
Premergator: Eu l-am pus pe Alex de la 6 luni cate putin si acum la 7 luni si o sapt merge in el de n-are treaba... Eu nu m-am luat dupa nimeni, cum am simtit asa am facut!
Beatrice, mami de Alex pifos

andutzy spune:
adresa mea de mail este andra_teodoru@yahoo.com. Saru mana mult de tot. Eu nu i-am dat decat supa de legume pe care am tot ingrosat-o in care am mai pus pui sau galbenus de ou, ficat nu i-a placut cand i-am pus. I-am mai dat piure de spanac facut cu putina lamaie si putin lapte...si cam atat la masa de pranz. mesele secundare le tot imprvizez cu fructe, branza dulce, biscuiti, cereale, etc....
Multumim de complimente, Adina, lumea insa zice ca Dragos e leit ta'su.... Fata ta insa te lesina de cat este de dulce, ma insciu pe lista de viitoare cuscre pt tine....
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:

andutzy spune:
pardon, andra_teodoru... sorry
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:

gusta spune:
Neata si de la noi.
Elisor manute Marei sunt mai bine dar astept de la anul o noua serie de fizioterapie si sper sa isi revina in totalitate.Spor azi la cumparaturi si la tot ce ti-ai propus.
Loreen ti-am vazut pozele de la casa si crede-ma ca a merit cearta cu meseriasi .Sa o stapanesti serioasa.
Azi domnisoara mea mi-a dat o trezire frumoasa si a inceput sa cante ca imi venea sa ma bat cu capul de pat ,dar mi-a trecut cand i-am vazut zambetul si balutele.
Eu de Revelion nu o sa fac nimic special ,acasa singurei poate trec niste prieteni si in rest nimic.Am de facut niste cumparaturi dar chef nu .
Si ultima veste ieri m-am tuns ca simteam ca trebuie sa fac o schimbare si din ianuarie intru si eu in grupul fetelor cu slabitul (care la mine va fi regim stric si sper sa ma pun pe picioare).Iar cu postul de munca sa nu credeti ca am gasit dar sunt in cautare si sper sa reusesc.
Va pup dulce.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos