Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor as vrea io...sa stii ca nu-s multe jucariile...ti se pare...

Ioana cred ca eu bat recordul la pus copilu-n cur...la 3 luni si direct in scaun ca doar nu eram capiata sa-i dau sa manance in brate...si a stat bine mersi fara deformari sau alte alea...asa ca pune fata fara griji in scaun...

Lucas sa-ti aduca mosu' tot ce vrei...eu am vrut Opel corsa si chiar i-am scris,adica Bianca iar scrisoarea am pus-o la posta,asa stie ea...ei bine a zis ca ajunge doar un laptop si molecular...iti dai seama ca m-am multumit cu atat...Iar matei este demential in costumasul de mos...si cat am cautat si eu si nu am gasit caciulita...
Si Delia are mucii franjuri si tot de la vaccin...vad ca-s pe duca poate scapam pana de Revelion...

Andutzy se vad pozele si mare cavaler ai...are si cu cine semana inalt...aaa si La multi ani cu sanatate...

Adina nu am cuvinte la poze...are Ema niste ochi de ma omoara...ii mai vad si pe ai Biancai(Elisor) si gata ma topesc cu totul...

Beatriced am vazut cu ID dar tuti patru slabe sanse ca Paul este total in paralel si perpendiculara cu messengerul...

Felicitari dintosilor...hai care mai produceti iepurasi?!

Eu sunt fleasca de oboseala...parca m-au ajuns si pe mine zilele astea pline de porcarii ingurgitate pe nesimtite...Mai stau putin cat sa adap vitelusul si gata ma culc ca-s lesinata...

somn imbarligat,mi-am luat sofer

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gata, m-am intors. Dar netul merge ca ochiul mortului in seara asta
Mai aveam vreo 2 raspunsuri de dat, parca.
Elisor - nu a stins Ana lumanarea si nici nu a suflat, doar a tuguiat buzele cum face ea cand vede ceva intersant, iar aparatul a prins momentul. Iar cand voi incepe munca sper din toata inima sa nu va parasesc: de citit sigur voi citi, mai greu va fi cu scrisul pentru ca la munca am de gand sa muncesc (aleluia barfa si stat la cafeluta sau iesit in pauza cu orele, oricum persoanele cu care faceam acest lucru au parasit firma intre timp, iar colega mea inca nu se intoarce la munca chiar acum) ca sa pot pleca cat mai repede acasa seara.
CrisDun - bine ca ai revenit pe DC si acasa. Cred ca asa voi face si eu: la birou citit printre picaturi sa nu se adune prea mult, iar acasa voi scrie.
Andutzy,Simona, Lucas - frumosi flacaiasi aveti. Ia uite cum se ingroasa randurile cu pretendenti la fiicele noastreSimona -
Simona - multumim, chiar cu placere am sa-l folosesc, mai ales ca poate sta in scaun si cand devine maraita. Azi o pusese tac'su in el si o trasese langa el la computer
Moama, ce ma enerveaza netul asta. Acum mi-a blocat webshots-ul, tocmai cand sa pun poza cu scaunul Revin cand reusesc. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana astept poza......sa te bucuri cat sta linistita in scaun ca a mea deja se ridica din el si daca nu sunt pe faza face cunostiinta cu gravitatia...
Aoleu nu mai zi de munca ca mi se increteste grasimea pe fund de disperare...bai da n-am nici un chef daca puteti intelege asta... parca as mai sta acasa desi pierd vreo 4 milioane vechi...Aia ma asteapta de prospatura da sa vedeti ce flituri le servesc intre ochi...Ce jigodie penala ma fac,nu ca n-as fi...am program de 6 ore asa ca,cu putin noroc prind si somnul de pranz...daca m-o lasa Delia

Gata ma duc sa adap vitelusu'...

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Loreen - da' de ochii Anei ai uitat ca te baga-n boale? Glumeam, desigur, sunt frumosi ochii tuturor bebelacilor nostri, dar voiam sa ma laud si eu cu tinuta Anei de Craciun (chiar daca a fost rochita) - sa stiti ca ciorapeii erau de lycra veritabili
SI uitati aici si scaunul. Nu e prea grozava poza, dar ati prins ideea: Ana sta in el ca belferoiu.
Loreen - tu pierzi 4 milioane, eu vreo 20 si ceva cu statul acasa, dar cu toate astea nu ma trage ata la munca de nici o culoare. E asa de bine sa stai acasa (bine, presupunand ca ai copil cuminte, ca daca ajumgi ca Olga n-ai facut nici o afacere), sa-ti faci program cum vrei si daca ai chef intr-o zi sa stai de pomana, sa stai motivand ca copilul a avut o zi mai grea si ai stat de el
Hai ca va las acum, ma duc sa halimozizez si eu o ciorba de gaina pe care tocmai am terminat-o, ca de porc eram satula. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Hai mey, ce retete de dinti sa va dau...Pai e normal ca IEPURETELE sa fie plin de "iepurasi", nu ? Da' trag mare speranta sa nu semene cu mine la capitolu' asta ca eu nu am avut muguri pentru maselele definitive si inca le am pe alea de lapte. Neavand muguri nu au fost impinse si nu s-au miscat- minus una pe care mi-a scos-o o tampita de stomatoloaga la scoala- ca nu creasca aia definitiva pe sub ea, si una care mi-a cazut acum o luna-da' era vai de capul ei, se misca de 4-5 ani. Da' concluzia e ca am dat eu o maseluta- fie si de lapte- pentru "iepurasii" Iepuretelui.
In alta ordine de idei au iesit analizele si evident Iepu' e sanatoasa tun. Ma suna pedi si cica " e vezi, a fost doar o viroza, ti-am zis eu ca e bine (?) fata, zau e un copil sanatos si rezistent (?)" Mey, kupila-zic- tie ti se pare sanatoasa cu temperatura de 39 juma' ? trec peste faptul ca nu stiu de unde a cules viroza, ca noi n'avem nici pe naiba nici unul...si ce naiba viroza-doar febra, fara muci alea-alea?" Pai ce mare chestie (?), astia mici fac febra din orice, cate viroze o sa mai faca-ehehi.
Deci deduc logic ca viroza nu intra la categoria boli in viziunea pediatrei. Cu rujeolicu' ce naiba facem acu' ? Cica hai sa-l facem ca avem monodoza(la medicover) si se pare ca asta nu a dat reactii. Am ramas masca, da' aprofundez problema cand mai vorbim. Ce naiba, doar nu difera ala monodoza de ala cu 6 doze.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Babygirl frumoase protagoniste, cea mica e topenie...si bradul
Loreen dar tu nu te uiti in batatura, aveti la Bianca niste ochi de si pe mine ma baga-n boala...voi sunteti muuulllttt mai aproape de momentul: pusca dupa usa
Ioana stai linistita ca Ana e o domnisoara frumoasa si tinuta e superba...de bal, tu stii asta si fara sa-ti mai spunem noi, dar stiu ce creste pipota cand o spun altii, nu?
Sa foloseasca cu placere scaunul, e frumos...se asorteaza la ochisori. Buni e si ea very young. Si inca ceva: fa un pustiu de bine si nu mai pomeni de bani ca era sa ma inec , la banii astia e clar ca tre' sa tragi jugul...
Eu am scaun de lemn si o pun in el pt. ca acum sta bine in sezut (cu intorsul avem noi o problema, dar va merge inainte sa se intoarca ), acum nu era sa iau si de plastic daca il am de pe vremea lui Andreas, las' investitiile mai incolo...in Barbie, daca nu ne da tati afar' din casa
Fran bine ca sunteti sanatoase, ete, ca la asta cu iepurete-iepurasi nu m-am gandit, da e f. logic ce spui
Mstroie mergi fara jena la petrecere, pai tu nu ai dreptul la putina relaxare si mai ales daca ai cu cine sa-l lasi, uita pt. cateva ore ca ai bb...da, stiu e imposibil. Eu nu am cu cine sa las fata, ar fi varianta socrii, soacra e putin plecata din oct. vine peste 2 sapt., iar socrul e...doar enervant, ca sa nu zic mai mult.
Si Bianca mi-a supt fundele de la cadouri si era toata roz la botic...nostimi copiii astia, trebuie sa guste tot.
A, Ioana tot cu tine in seara asta...pai cum sa fie greu sa faci branza? Arunci 2 pastile de Ca in 250 ml lapte si apoi o zdrobesti putin cu lingurita (eu nici nu mai ma complic cu strecuratul, direct in strecuratoare), la fel banana si iaurt sau galbenus sau ce-i dai tu si gata o masa sau Ana nu papa decat blenduit bine? Mie mi-e groaza de masa cu legume, acolo nene munca nu la cea de fructe.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Ce naiba asta-i ora de stat pe aici?

Sa vedeti...la 23 toata lumea in pat, Bianca a adormit repede si la 23.30 capu' sus si fatza-fatza prin pat, o iau ii bag 30 ml lapte, inapoi...din nou...kk...schimbat si mi-a sarit somnu'...bine ca a adormit ea, ca eu iar sunt o leguma maine/azi si cica se apropie REVUL si mai am si invitati. Maine cumparaturi, calcat, spalat si ce s-o mai putea, dar net nu prea cred asa ca sa profit acum, dar singura?
Nu e nici o mamica cu bb treaz care sa bage nasul pe aici?

Eu cred ca ne indreptam spre 3 mese pe zi, stiu ca-i cam devreme, dar asta e!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Iar eu pe mine, ma, m-

Cand sa plec am vazut ca au aparut 2 poze discrete cu Delia si...trebuia sa le vad...ce mi-ar place sa mai dorm si eu asa, dar nu mai poci

Daca nu ne mai vedem/auzim eu va zic ACUM asa: sa aveti parte de un an nou cu sanatate, cu belsug, noroc, fericire, bucurii si daca nu-i prea mult sa se implineasca si dorintele (aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa se implineasca ), sa ne intalnim in continuare in aceeasi formula, chiar largita daca suporta topicul si sa ne fie bine la toti! Ce am uitat eu adaugati voi ca e de unde, aaaa, pai da, DISTRACTIE PLACUTA SI LA MULTI ANI!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Profit si eu ca imi dorm plozii sa scriu si eu citeva cumintele. Cu iertaciunile de rigoare ca nu am apucat sa va urez si eu Craciun fericit si toate cele, va urez acum un An NOu plin de parele (vad ca se poarta acum Logane, celulare, laptopuri:)), sanatate, bucurii si pace in suflet alaturi de cei dragi.

Noi am petrecut tare fumos Craciunul...a venit la noi in vizita o mamica pe care am cunoscut-o pe forum cu familia ei si tare bine ne-am simtit. De Revelion o sa mergem noi la ei.

Fetele sint cumintele, Diana inca se mai scoala sa pape de 2 ori pe noapte. Are 9 kile si imi rupe miinile. Am noroc ca sta singurica in fundulet si am mai scapat, dar nu prea mult pentru ca vine Emma si o calareste (vrea joaca cu Diana) si s-a dus linistea mea ca tre' sa stau de paza.

Mos Craciun a fost darnic ...am fost fetite tare cumintele. Cu mincarea e mai naspa ca, inainte de Craciun, reusisem sa slabesc si eu aproape 5 kile intr-o luna juma si acum am mai pus vreo 1.5 inapoi.

Sa ma laud si eu ca nici Diana la aproape 7 luni nu are neam de dintisor. Emma la virsta asta avea 6. Simt tare gingia, dar vad ca nu vor sa iasa. In schimb e un copil tare vesel si cuminte, se oftica tare cind ii ia Emma jucariile din mina:)) si incepe sa faca scandal. E o hlizita tot timpul si ride la toate prostiile pe care le face Emma. Are funduletlt rosu ca la maimuta:)) ca nu mi-am dat seama ca a facut caca si s-a cam oparit. Nu a facut deloc scandal, dar mi-e asa o mila de ea...Am pus-o si eu in premergator, pasi nu prea face, dar vad ca se misca oarecum ca o gasesc in alta pozitie cu premergatorul. Bineinteles ca Emma i-a facut proba prima, ca nu se putea altfel:))...ca de altfel la toate jucariile si minunile astea pe care le scot de la naftalina:).

Am pus si eu niste pozici noi http://community.webshots.com/album/526428399lhAXbS .

Nu cred ca o sa mai apar pina la anu', asa ca va urez La Multi Ani!!1 cu sanatate si mai bun decit asta:)).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A venit in sfirsit si la mine Mosul, mai cu intarziere Ne-a venit pachetul din State de la soacra-mea si cumnata-mea. Noroc ca s-a dus Costi la firma de transport si a facut un pui de scandal, ca altfel peste vreo saptamana il vedeam. Era pus de la inceputul lunii de acolo si tot ne ziceau ca n-a ajuns, ca e in vama sau pe nu stiu unde.
A fost Mos mai mult pentru mine si Costi, ca ce a trimis pentru bebe sint cam pentru 2-3 ani, cumnata-mea a uitat cam cum e un copil de 7 luni, ai ei sint mari. Sau or fi bebelusii americani mai uriasi? Sint doua treninguri si un costum de fis de iarna super mari pentru Andrei. Ca sa nu zic de caciulita, ca e cam de 6-7 ani, aproape imi intra mie pe cap.

Ieri seara l-am pus pe tati sa dea iaurtul copilului si uite aici ce a iesit. Hlizeala generala si iaurt pina la urechi. I se parea amuzant sa-i dea ta-su sa manince.

Noi de Anul Nou vom sta acasa cu copilasul si va fi primul revelion in familie Sper sa nu se sperie Andrei de artificii si petardele care se trag de obicei intre blocuri. Ne vom uita batraneste la televizor, o sa halim si o sa bem sampanie. Si o sa-l pupacim pe bebe de Anul Nou iar el o sa ne calareasca fericit. Asta e ultima lui pasiune, pe care ne prinde linga el treci la calarit. Ne cerceteaza cu atentie gura, nasul, urechile, ne trage de par, ne musca de pe unde apuca, noroc ca nu are inca dinti. Dar nici urma de dinte.

Ioana, foarte fain scaunul, merita toti banii.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput