Bebelusi de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mai, fetelor din Bucuresti (in special cele de pe RDS), si voua va merge prost netul ca ma calca pe nervi. Merge mai rau decat atunci cand eram pe dial-up. Iar DC-ul merge si mai greu, are momente cand ramane asa, ca prostanacul, cu urarile de sus si foaia alba.
In fine, savurez o ceasca de vin fiert, m-am cam matrafoxat de la primele guri (bine ca m-am oprit la o ceasca, in nebunia mea voiam sa-mi fac in cana mare) si mai cetesc una alta, dar mai mult ma enervez.
Gusta - condoleante si fii tare. EU am pierdut 3 bunici intr-un an (nu calendaristic) de credeam ca nu se mai termina asa ca stiu ce greu e. La inmormantare daca mergeai era si mai rau, iti spun eu!
ANdreeaatan - ai patit ca mine, care l-am pierdut pe fratele meu din carutul sport cand avea cateva luni. Dar la noi "ezista o explicatie" ca pe vremea aceea carucioarele aveau la picioare niste gratii, iar intre 2 dintre ele era un spatiu mai mare si cum hamuri nu-mi amintesc sa fi existat, a fost inevitabil. Ce conteaza cum s-a intamplat, bine ca e ala micu sanatos si nici nu s-a speriat prea rau. Sau o fi pedeapsa pentru eclerele alea? Apropo de prajituri, voiam azi sa intru la cofetaria Alice (au prajituri f bune) dar ERA COADA PANA IN STRADA, nene! Zici ca le dadeau gratis, nu alta! Asa ca m-am dus in supermarket, am bagat mana in niste cutii de batoane de ciocolata (de toate felurile) si m-am intors cu juma' de sacosa acasa. Si barbatul imi scoate pe nas: "Parca ziceai ca atunci cand le terminam pe cele din dulap nu mai cumperi!" Lasa ca-l vad eu ca da iama la bunatati sa vezi ce-i dau peste maini.
Avu Ana in seara asta un program ciudat rau. Se apropia ora 19, ora de cereale, dar eu am crezut ca e mai devreme asa ca mi-am zis sa-i dau ceva sa-i ametesc foamea. Si mi-a lipait copilul un iaurt de 200 grame. Se stramba, se scutura si deschidea iar gura! Pesemne ca nu i-a picat foarte bine totusi ca jumate sau chiar mai mult l-a borat in reprize. Asa ca pe la 8 si ceva i-am dat cerealele (pe care evident nu le-a terminat ca si-a stricat foamea cu iaurtul), a supt si a adormit la san, a ragait asa, cu ochii mijiti. Acum sa vedem de cate ori ma trezeste la noapte ca presimt ca de la vinul asta voi dormi foooooooooooarte profund.
Hai pupici si noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta cand a murit bunica mea,una din femeile de la priveghi ma vede cum plang mocnit si-mi spune ca in viata asta nu suntem lasati sa huzurim ci sa suferim pentru a ne putea bucura pe lumea cealalta...Poate a avut dreptate,cine stie...dar sunt dureri pe care inima nu le poate suporta,dureri pentru care cel mai pun calmant este alinarea oferita de trecerea timpului,dureri cu care invatam sa traim,incet incet asa cum invata acum copii nostrii sa traiasca...

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Androix,inca nu m-am insanatosit, tot in carantina sunt dar am mai dat si eu un ochi pe internet ca mi-era dor de voi.

ioana si la mine merge greu netul. Si ieftin scaunelul tau daca stiam ca eu am dat 5 100 000 pe scaunel chicco Poly si suntem foarte multumiti de el. II place la nebunie.Mananca in el, doarme in el se joaca la masutza. Il legan in el si adoarme deci m-a scutitsi de leganatul in brate.Singurul lucru e ca se incinge pe spate si trebuie sa-l schimb des ca ttransipa rau ca e sintetic materialul ala

Olga, scuze dar ce am scis am scris ca poate te ajuta cu ceva asa cum multe din cele citite aici pe mine m-au ajutat si le-am incercat pana am descoperit cum sa-l cumintesc. O sa vina si timpuri mai bune si o sa-ti fie dor ed astea. Mie acum imi e dor de noptile in care dormeam cu el pe burta ca acum nu mai vrea sa stea.

Eu cu diversificarea stau prost.Am inceput de la 4 luni dar de abia am reusit la 6 luni sa-i dau mar cu biscuite si legume cu carnitza.De abia acum mananaca cat de cat si nu mai arunc mancarea

Despre dosarul depus la primarie, am citit pe forum ca angajatorul nu e obligat sa depuna actele.Daca vrea el sa le depuna panana in ianuarie bine daca nu le depunem noi.

Va urez de pe acum un An nou fericit si bebici cumniti si sanatosi si destepti ca maine ma infrumusetez ca de, facem revelionul la Cercul Militar

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Nu stiu cum e la voi...da astia pe-aici sunt groaznici cu petardele...se sperie ceva de groaza asta mica si plange ca disperata...am facut trei drumuri pana acum si parca vad ca o sa am noapte alba...mai si ploua siroaie...cica-i iarna dupa spusele unora...

Andreeaatan nu-i bai...se mai intampla...cad si ei saracii de unde le vine la-ndemana...din pat,din fund,din carucioare si de ce nu din scaunul de masa...ca asta a mea se ridicase in picioare si se chinuia sa sara in brad de-acolo ca era in spatele scaunului...eu eram langa ea dar cu spatele...am apucat-o de-o aripa ca altfel era pe post de beteala...

Intre doua petarde ma duc sa fac nani ca maine cine stie ce-o mai fi...Noapta buna tuturor...

Primul Craciunla 8 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bai la noi nu exista petarde, bubuitori ci numai artificii... Cand iti este lumea mai draga vezi cerul luminat... Cred ca arunca exagerat de multi bani danezii pe chestii din astea. Nu zic si eu ca dadui vre-o 70 kr pe un pachet de artificii din alea care le dai drumul din pamant si zboara si in aer se sparg vre-o 20 bucati, adica toate neamurile, colorate, stelute, etc, diverse forme...

Bai sa va zic o faza tare de tot... Ca uitai, dar m-am calmat! Ieri, parca, il pun pe Alex in scaunul lui de masina, legat bine si il pun pe masa de bar sa priveasca afara cum ninge... Si dau sa spal vase si alte chestii. Cred ca la 5 minute, aud un BUM... cazuse copilul cu tot cu scaun in CAP... asa ceva n-am mai vazut... Probabil ca s-a aplecat prea mult in fatza si asta a fost... Imi tremurau picioarele de nu mai stiam de mine... Si este ceva distanta... Copilul a plans nitel, apoi mi-a dormit 3 ore in sir... Si dupa faza asta s-a cumintit... Asa ceva n-am mai patit!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

In primul rand pentru Loreen. Sa ai un an mult, mult mai bun! Sa fie mult mai bun decat iti doresti!! Si sa uiti de 2005 asta..

Si pe mine ma omoara astia cu petardele. Eric plange, se sperie saracul.. Pe mine ma doare capul. Am ajuns ca o baba: m-am bucurat azi ca a chemat un vecin politia din cauza pocnitorilor si artificiilor. Ca sa nu va mai zic de pisici, saracele, nu mai stiu pe unde sa se bage.

La capitolul cazaturi - mie mi-a cazut Ericozaurul de 2 ori intr-o luna. O data acum cateva saptamani si o data ieri. L-am lasat pe canapea, sprijinit de spatar (cum am mai facut de o suta de ori pana acum) si m-am dus sa-i iau mancarea din cuptorul cu microunde. Am auzit "buf" si m-am rugat sa nu fie fi-miu. Dar el era. A inceput si ta-su sa urle la mine "Andreeeeeeaa"! Si uite asa a inceput copilul sa tipe. Nu mult, asa.. in limite normale, la ce cazatura a luat. Dar m-am speriat groaznic.

...Ati terminat pregatirile pentru maine? Noi am facut azi de mancare, am facut si curat. Mai avem asa.. nimicuri pt maine. Iupii!

Daca nu mai apuc sa intru nici eu maine, va doresc de pe acum UN AN MINUNAT, PLIN DE SURPRIZE PLACUTE, IUBIRE SI.. TOT CE MAI VRETI VOI PENTRU VOI! Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine in 2005 si.. astept cu nerabdare 2006!

Va pup si va imbratisez cu mult drag!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Moama ce de-ati mai scris! O iau pe urmele Ioanei...
Am umblat si ieri si azi capie asa ca nu am putut sa intru sa mai citesc daramite sa mai scriu. Dar sunt in recuperari.
Pana una alta eram datoare cu niste poze bradul nostru sper sa se inteleaga si 6-7 luni

Profit sa va zic de pe acum
La multi ani! Sa fim sanatosi in anul ce vine, sa avem putere de munca si sa avem parte de bucurii si liniste! Va pup si pe voi si pe bebelacii de mai iunie!

Simona, eu ii dau lui Filip mancare tocata marunt si putin pasata cu furculita de vreo luna jumate. Piciul se descurca, chiar daca se mai ineaca uneori singurel se redreseaza si o luam de la capat.
Andutzy ti-am trimis ceva pe andra_teodoru la yahoo.com ai primit?
Noi stam in premergator de cateva zile - o saptamana. Merge numai cu spatele sau in lateral. Cu fata mai greu. Dar il tin doar vreo ora pe zi o luam asa incetisor. Plus ca pana nu dau bradul jos asa cu spatele, in 5 secunde e calare in brad.
Mai, sa stiti ca eu stiu o fetita care a mers bine mersi si fara premergator si inca destul de devreme. Pe la 9 luni mergea tinuta de manute. Mama ei, prietena de-a mea nu a fost de acord cu premergatorul. Eu zic ca este posibil ca un copil sa invete sa mearga foarte bine si fara premergator pe de alta parte este valabil si ca daca vor sta in premergator nu vor merge mai tarziu. Cred ca depinde de fiecare copil. La fel cum a fost si cu intorsul, cu ridicatul in picioruse, cu statul in fund etc.
Ioana, hehehe, eu de mult i-am dat lui sa fie contabilul casei! Pe salariul lui. Pe al meu sunt eu. Adica daca vreau ceva pentru mine, sau pur si simplu sa sparg am indemnizatia... sau aveam. Restul cheltuieli, credite, facturi, cumparaturi alea alea din banii adusi de 'mnealui. Si ca sa nu ma mai stresez il trimit pe el sa plateasca tot ca sa nu mai am eu dureri de cap. Asta nu inseamna ca facem vreo economie Doamne fereste!
Mey, da tu ai o problema cu netul. La mine zboara. Bine ca nu este ea viteza promisa da bun ok, dar e de o mie de ori mai rapid ca pe dial-up. Vezi ca poti da telefon la 3010865 si sa reclami asta. Ceva nu e in regula.
Tzumpiloi cred ca e tare draguta Mariuca cand striga dupa pisica. Si eu l-am invatat pe Filip sa zica pis dar el nu poate deca sa sssssaaasssssaie precum un serpisor. Dar e tare dragut cum vede pisica, cum incepe sa faca ssss-ssss-ssss la ea.
Alina, pai ce carantina ca te auzeam povestind ca ai facut nu stiu ce cu bebe in brate. Am citit aiurea? Ma rog, eu iti doresc sa scapi cat mai repede de coji si sa poti sa iti vezi de viata. Doamne ce amintiri nasoale am de cand am avut si eu varicela. Dar special am vrut s-o fac. Mai intai a luat-o Mihai de la munca, daca va zic de la cine: de la Ambramburica - Dana Rogoz (pe vremea aia inca mai exista abracadabra si el acolo lucra). Nu va mai zic ca acum cateva saptamani a fost un episod in la bloc in care Dana facea varicela. Sa ma sparg de ras nu alta Asa, si cand a venit cu diagnosticul aveam posibilitatea ori sa fug la mama ori sa risc. Si am zis ca daca am facut-o in copilarie n-o mai fac si daca n-am facut-o mai bine o iau atunci decat cand oi fi gravida sau cand o sa treaca copilul prin bolile astea naspa.
Multa sanatate.

Mey, noi petrecem revu la Andreea si Eric. Picii vor baga program de somn cu o pauza la momentul zero cand petardele probabil ii vor speria putin si noi o sa mancam (avem un meniu la care sa visam apoi tot anul 2006 ca intram la dieta stricta din ianuarie) si o sa dansam si daca ne plictisim o sa jucam carti si o sa ne simtim ca in tabara!

Hai va pup si ne revedem la anu' ca io n-am fost asa harnica precum gazda mea si maine nu ies din bucatarie

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Ho! Ho! Ho! si Sorcova vesela ... ca de mult n-am mai dat pe la voi si ati scris asa de mult ca nu stiu daca mai ajung anul asta sa gat de citit .

Desi de Craciun am fost bolnava si de abia ma puteam misca a fost cel mai frumos Craciun de cand suntem in Canada si asta datorita lui Patrick care ne aduce atata bucurie in suflete si in casa noastra. Totul are acum o alta perspectiva datorita lui iar zambetul sau atat de sincer inlatura orice alta umbra de melancolie. Mi-a trecut mult mai usor ca suntem atat de departe de cei dragi si am trait cu adevarat din nou feeria si mreaja Sarbatorii Nasterii Domnului. Chiar daca i-am spus Mosului ca anul acesta nu-mi doresc nimic anume si ca eu mi-am primit cadoul inca acum 6 luni el nu s-a lasat, asa cum ii sta in fire si tot a lasat cate ceva si ptr. mine.

Lucas, am incercat eu la inceput sa o dreg cu tuica fiarta dar din pacate n-a tinut si a trebuit sa trec pe antibiotice .Patrick deocamdata are doar putin nasucul infundat dar nu stiu cat mai rezista ca acum a cazut sotul rapus de viroza. Ce sa-i faci daca ne-am asa de mult.
Scump tare de tot Mosuletul Matei si se poate lua de mana cu Mosuletul Patrick . I-a placut lui Matei masuta de la leapfrog? Patrick e destul de incantat de ea.
A primit de la Mosul mult prea multe jucarii si am constat ca il obosesc atatea luminite si cantecele.Dupa al doilea cadou desfacut era deja terminat. Asa ca jumatate din ele le-am luat si le-am pus in dulap si o sa i le dau mai incolo, poate de iepuras .
Andutzy, bine ai revenit printre noi. Ti-am admirat pozele cu Dragos care este un scumpic la fel ca si mamica lui care tare bine mai arata.

Gusta, condoleante ptr. pierderea bunicii.

Vad ca Mosul a fost tare darnic cu fiecare, inseamna ca ati fost cuminti si ati meritat intr-adevar.
Loreen, sa stapanesti sanatoasa noul laptop si sa ai mai mult noroc la noul mobil sa nu ti-l mai fure cineva. Vad ca nu te lasi si pana la urma i-ai gasit Deliei jucaria -suport de mers de la Vtech. Si Patrick a primit una tot de la Vtech de la nasici dar cu volan si alte minunatii, asa ca ptr. baietei. Mai dai nu-i mai cumpara atatea hainute ca eu o iau de nora si dezbracata. In privinta dormitului uite aici sa se ia de mana cu Patrick ca si lui ii place sa doarma tot cu curuleata in sus.
Felicitari ptr. dintisori, sa mananc eu gurita ei de stirbuta.
Androix, uauuuuuuuu mama pai la tine chiar s-a spart Mosul in figuri. Sa stapaniti sanatosi Loganul si sa vindeti cat mai iute si bine Jaguarul. Iti dau dreptate ca tare bine mai e cu masina noua. Noi cand eram in Ro aveam o Lancea delta si mai mult prin service era. Cand trebuia sa plecam undeva ne facea figuri - regula. Cand am venit incoace ne-am luat la inceput una second hand dar mergea ca unsa - mama ce fericiti mai eram. Iar acum avem fiecare dintre noi cate una noua si e super. Prefer sa am masina noua si sa o schimb la fiecare 5 ani decat casa de sute de mii de dolari. Si asta ptr. faptul ca in opinia mea petrec mult mai mult timp in masina decat acasa. Asa ca eu zic ca merita investitia chiar daca creditul te ustura pe la buzunare. Mai tai din alte parti si pana la urma tot il platesti.
Distractie placuta la revelion la mamici si tatici si celor doi prieteni mici Filip & Eric de la Patrick (hai ca si rimeaza pana la urma cu putina imaginatie).
Sa fie cuminti si sa va lase sa va betiviti in voie.

Elisor, nu fi suparata ca tie Mosul nu ti-a adus nimic. Am inteles ca pe cine scapa din lista intr-un an ii va aduce inzecit in urmatorul an. Mama ce ochi are Bianca de ma baga in boala. Ne bagi si pe noi pe lista de pretendenti .
Nu-ti mai fa probleme ca nu are inca dintisori ca o sa vina si randul lor si am inteles cu cat mai tarziu cu atat mai bine ptr. dantura in viitor. Vezi ca se intoarce si galusca mica si ti-a facut probleme degeaba.
Va doresc distractie placuta de Revelion si sa ne auzim cu bine cat mai curand.

alina_a, multa sanatate iti doresc si ai grija sa te izolezi in continuare ca sa nu-i dai si lui Stefan.

Iuliana, ai niste papusi de pus in vitrina. Pup eu gurita lor de scumpe ce sunt.

babygirl,Ema e o papusica cu ochi superbi ca si a lui taica-su. Imi plac atat de mult pozele ei, parca e o artista care de abia asteapta sa fie pozata. E atat de naturala si artistica in acelasi timp in mai toate pozele.

mstroie, Olga, imi pare tare rau ca David si Tony sunt mai naravasi si va necajesc cam mult. Nu stiu ce sfaturi sa va dau dar sper din tot sufletul sa intre si ei pe un fagas mai normal cat de curand. Totusi cred ca ar fi bine sa gasiti pe cineva sa va ajute cateva ore pe zi ca sa va puteti si voi odihni. si multa, multa putere. Olga, nu ai voie sa gandesti atat de pesimist. Oricat de greu iti este trebuie sa gasesti puterea sa treci peste si sa privesti inainte cu cat mai mult optimism. Asa cum am mai spus nu faci nici o crima sau nu inseamna ca nu esti o mama buna daca il mai lasi pe Tony si cu altcineva.

Anky, Cornelia drum bun si distractie cat cuprinde. Va asteptam cu drag sa reveniti acasa cu multe, multe poze si cat mai multe impresii de calatorie.
Anky imi cer scuze ca nu am apucat sa te mai sun pana la plecarea ta, dar atat de bolnava am fost ca nici voce nu aveam. Vorbim cand te intorci.

N-am reusit sa citesc tot dar o sa gat postarea asta ca altfel gat eu capitolul asta.

Nu in ultimul rand va doresc din tot sufletul un An Nou Fericit, sanatate si sa aveti parte de cat mai multe zile senine si pline de bucurii. Sa ne creasca bebeii mari, sa fie sanatosi si cumintei si sa ne umple casa de rasul lor cristalin si alte zeci de mii de gidusenii

Tuturor cu mic cu mare distractie placuta oriunde veti fi si sa ne regasim cu bine in 2006.

"La Multi Ani !"

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Buna dimineata...

La multi ani pustimii de azi:Dragos Alexandru,Mara Augusta,Cristian si Maria Antonia...sa fiti sanatosi si plini de noroc

Ce fac mamicile si piticii in ultima zi a anului?Sanatosi voinici... bravo voua...

Aseara nu stiu daca s-a mai trezit Delia ca am luat un calmant in contul zilei de ieri si abia pe la 7 i-am auzit gurita...vocifera marunt din buze dupa lapte...i l-am dat si acum nani de voie vreo juma de ora...Tot ma bucur ca doarme noaptea ala long chiar daca ziua cand si cand...

Androix fain bradut,faina familie...nu ti s-a intamplat sa-i spuna nimeni "vai ce fetita frumoasa aveti!"...?Ca aici daca n-as sti ca sunteti purtatori legali de cuculet zau daca n-as spuna ca ai o fetita reusita...
Ce sa va zic...petrecere frumoasa la toti sase,sa manacati si beti pe saturate...sa va aduca anul cel nou ceea ce simtiti ca este bine pentru voi...

Newmami las' sa aiba zestre ca sti cum sunt femeile din ziua de azi...da sa mor daca ma pot abtine...mai ales ca am o tanti la magazinul cu pricina care culmea ma si suna sa-mi spuna cand vin colectiile noi,ca sunt promotii...bla...bla...si eu ce pot face,sa o refuz...?!Nu-i frumos
Ai un mosulica mortal...

Andreea.a si pentru toate fetele ca-mi suportati lamentarile demne de stirile de la ora 5...
La mine matzele poseda un asemenea grad de nesimtire incat si in ureche sa le arunc petarda si cred ca s-ar intoarce pe partea cealalta sa doarma...niste paroase cat se poate de nesimtite...ca dovada spre exemplificare

Noi in seara asta plecam la cineva si daca nu mai apuc sa mai intru va spun de pe acum ca iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2006 ! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si ceva fericire ! La multi ani sa ne intalnim si la anul tot aici si tot asa sa sarbatorim primii pasi ai copilasilor nostrii, sa facem motul impreuna sa ne bucuram pentru existam ...
Petrecere frumoasa tuturor

Primul Craciunla 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si noi in ultima zi din 2005...Am scris si ieri un mesaj dar vad ca s-a pierdut pe drum. Acum sunt prea zapacita de la nesomn si de la durerea groaznica de cap care m-a pocnit ieri seara si nici acum nu m-a lasat, asa ca nu-mi mai aduc aminte ce am scris...Nici noi nu avem nici urma de dinte, insa maraieli si balutze la greu. Rvelinul il vom petrece acasa, in 3 si cu colindul prin vecini. Nu am pregatit nimic, o sa incerc sa ma mobilizez sa fac ceva sa pun pe masa ca tot omul, cu toate ca nu prea-mi mai arde de mancare dupa cat am balotat saptamana asta(mai ales dulciuri). Sper sa mai intru azi pe aici, cu toate ca atunci cand am putin timp liber e sotzul la butoane si ma redirectioneaza la TV. Asa ca profit sa va spun acum UN AN NOU FERICIT, CU MULTA SANATATE, LINISTE, PROSPERITATE SI...TOT CE VA DORITI MULTI PUPICI DE LA NOI

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput