femeile il au pe necuratu in ele !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by oancea

NORA DRAGA,CRED CA ESTI PRINTRE PUTINELE CARE AI INTELES CARE A FOST ROLUL ACESTUI SUBIECT.DE FAPT, PRIN MODUL CUM AU LUAT VITEZA UNELE DINTRE VIZITATOARELE SUBIECTULUI,NU AU FACUT ALTCEVA DECIT SA-I RIDICE MINGEA LA FILEU LUI NARANCEA.CREDE-MA CA MAI SUNT SI BARBATI CARE CONSIDERA, CA CEL MAI FRUMOS DAR FACUT DE DUMNEZEU BARBATULUI ESTE FEMEIA.CA MAI SUNT SI PURTATOARE "ILEGALE"DE SEX FEMININ,ASTA-I ALTA DISCUTIE.ASA CUM SUNT SI BARBATI CARE NU SE POT NUMII BARBATI.
IREN VREAU SA-TI TRANSMIT CA ESTI RAUTACIOASA.SI AI O RAUTATE GRATUITA.TE SIMTI BINE ACUM,DUPA PUSUL "MIRENEI"?AI VAZUT CE USOR ESTE SA......

Dupa ce ca tzipi shi habar n-ai sa scrii, te mai bagi shi ca musca-n -u calului, da se pare ca te simtzi bine.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

M-am chinuit 10 secunde intregi sa gasesc poza lui narancea, scria cineva pe aici ca merita vazuta. Incepusem chiar sa-l respect pentru cit de detasat este el si deasupra "tutulor". Ei bine, tipul asta nu mai are poza de vazut pentru restul lumii, ceea ce e de inteles, nici mie nu mi-ar placea sa fiu asa "populara". Nu e problema.
Chiar m-am gindit ce "cool" este el...pentru ca a deschis un subiect cu asa multe pagini, dupa care s-a retras, multumit de carambol. Dar...nu numai ca am vazut ca a raspuns iar, semn ca a citit cu satisfactie rezultatele..ci chiar a raspuns virulent, pomenind despre grasutze si alte chestii referitoare la niste pareri personale despre oameni pe care nu i-a vazut in viata lui.
Narancea, zau esti un tip cool, nu vrei sa ramii asa?
Totusi, nu e frumos sa vorbesti asa cu nimeni, fie ele grasute sau slabe. Exista o limita. Cine te iubeste te intelege.Cind stai intr-un colt intunecos, nu e deloc "funny" sa arunci cu rosii stricate "surpriza" in cei pe care nu-i cunosti. Ti-ai facut subiecte dragutze, ti-ai desavirsit "opera", admir simtul tau in materie de polemici declansabile...dar gindeste-te...nu exista si lucruri bune de facut? Te rog, cere-ti scuze de la cele pe care le-ai suparat in prag de Ajunul Anului Nou si fii asa cum eu stiu ca poti fii: interesant fara a fi "mojic dincolo de orice".

p.s.1. imi place danemarca, mult de tot!
p.s.2. femeile sint femei si barbatii sint barbati. toti sint oameni.

Patsreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by narancea

da, acum serios, las gluma la o parte si zic asa: sa stii ca inteleg si deci te inteleg, criza greutatzii e cumpliiiiita, mai ales pentru o femeie, ca sa nu zic femela, care simte nevoia (imperioasa si instinctiva, inscrisa in codul genetic, posibil) de a marca noi teritorii, de a regula teritorii abundand de trufandale, de cruditati, ca sa-si confirme oaresce siesi in primul rand, apoi si celorlalti, probabil...La aceasta greutate, femeia se simte dubla in viata, mare, puternica, devoratoare, plin de sunci, de grasime, de estrogen si de toate alea.

Cind ma "impiedic" de ceva, cercetez sa vad care-i problema...Asa ca am procedat ca atare si cu tine...Tu esti un sufletel grasunel, cu mare nevoie de iubire ! Poate ar trebui sa punem mina de la mina sa te ajutam...Voi posta aceaste cuvinte si pe subiectul deschis de tine...Sa dea fiecare ajutor spre "refacerea" corpului tau. S-ar putea sa merite efortul !

bursucel micutz

Nici macar original nu stii sa fii...Se poate ca intr-o zi sa inveti si tu alte cuvinte...frumoase! Stii ce vast e dictionarul nostru... Dar se pare ca la tine s-au deschis paginile numai in locuri ce gazduiesc cuvinte folosite de oameni cu un anumit nivel evolutiv. Mai incearca...sau daca ai plecat din Romania nu mai poti ?
In fine, n-are sens sa-mi (mai) pierd vremea cu tine. Am lucruri mai importante de facut. Mai am un raspuns sa-ti dau si dispar din viata ta...unde nu au loc oameni cu care sa poti discuta la un nivel mai ridicat...pe care tu cred ca nu-l intelegi...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ups! am observat ca am facut o greseala la "semnatura", am corectat-o, a fost din cauza vitezei. In rest, nimic din ce am scris mai sus nu a fost o greseala.
Repet: nu va mai gratulati cu tot felul de epitete. Oamenii sint oameni, sa-i intelegem, oricum ar fi ei. Nu va mai suparati, scrieti sincer, din inima si nu mai gasiti "uritenia" din lume in ceilalti.

nora,
te rog, nu te mai gindi la ce ti-a scris unul sau altul, ca sa te supere. Nu conteaza nimic. Miine sa uiti, e un ordin!! UN AN NOU FERICIT!

narancea,
fii si tu mai indulgent si vorbeste frumos. Poti fii cit vrei de acid dar nu folosi cuvinte de amenintare. Ma indoiesc sincer ca poti vorbi cu moderatorii sa excluda pe "x" sau "y", doar pentru ca nu-ti place tie cine raspunde pe subiectul asta. Iar daca a fost, din nou, un tzunami virtual declansat de tine special, ei bine, iaca ti-a iesit. Las-o asa cum a cazut. Esti deosebit, e bine?
UN AN NOU FERICIT!
p.s.din nou: cum se spune "un an nou fericit" in daneza?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by narancea

hellloooooooooooo madam nora2005 !!!!!!!!!!! acu ce facusi ? te-ai aciuit aici la debatul meu ? hahahahaha noua nu ne place de tine si daca te mai viri pe aici am sa ma duc la moderatori sa le zic sa te aranjeze !!!!! si ce scrii asa cu rosu ? esti la criza ? crezi ca altfel nu te faci remarcata ? credeam numa ca esti in criza celor 98 de kg, acu intrii si in criza culorilor ? offfffffffff of of si iara of nora nora nora !!!!!! chiar nu ai nimic de facut ? du-te si cumparatzi camera aia digitala si fa poze daca vrei sa arzi gazu de pomana, nu venii aici sa strici un debat serios ....

asa ceva... astea mai bine facute, robuste, sa le zic asa, nu mai ai loc domnule de ele

Inainte de a te ignora definitiv...pentru ca asta meriti, din pacate...(am vrut sa fiu draguta cu tine si sa te accept asa cum esti, dar cei care nu stiu decit sa provoace discutii neplacute si sa jigneasca, nu au ce cauta in "anturajul" meu):

1. Am postat politicos, cu bun simt...dar tu trebuie sa inveti ce este acela...
2. Sunt un om echilibrat si imi place armonia, de aceea le arat si altora ca trebuie sa izoleze persoane care sunt dizarmonice si nu-si gasesc locul nicaieri...Se baga, incearca, dar...tot singuri ramin
3. 98 de kg o fi avind nevasta-ta...eu nu sunt grasa,chiar deloc, sunt foarte bine, dar nu voi posta o fotografie pentru ca ai...pica pe spate daca m-ai vedea . Eu am deschis un subiect pentru a ajuta fetele care vor sa slabeasca ! Spre stiinta ta...altfel, ma faci sa cred ca nimic nu intelegi din ce se posteaza pe DC...Sau, pina la urma ai mai putin de 14 ani... posibil, la cum te porti si vorbesti !
4. Remarcata ma fac prin inteligenta, dar de cind ma stiu barbatii nu au suportat niciodata femeile mai destepte ca ei si vin cu tot felul de aberatii, doar-doar te-or enerva...Eu insa ma dau deoparte (cel mai inteligent cedeaza!)...nu trebuie sa te pui cu minti odihnite, care nu au ce face...
5. Imi cumpar ce vreau, cind vreau si nu am nevoie de nici un sfat din partea ta, pentru ca oricum nu ar fi unul inteligent
6. Inceteaza a mai face valuri, ca ramai doar cu nisipul...in ochi. Cred ca cine e destept se va retrage de pe subiectul acesta si te va ignora, asa cum trebuia de la inceput...
7. Cred ca cel mai mult te deranjeaza faptul ca le-am atras atentia celorlalti asupra "jocului" tau...si fiind "demascat", nu-ti mai place...Ai stat in cumpana: "sa-mi iau jucariile si sa plec... sau sa vin iar cu gura mare" , plina de cuvinte fara fond...si rautati...jigniri... rodul refularilor...neimplinirilor... insatisfactiilor tale. Totul se plateste...intr-o zi, asa ca ai grija, s-ar putea sa vina scadenta mai devreme decit crezi !

Inchei aici, cerindu-mi iertare daca am deranjat pe cineva de pe acest subiect. Reflectati, va rog, daca merita sa va pierdeti vremea cu subiecte de acest gen, personaje gen NN, gindindu-va ca viata are parte de prea multa rautate si ar fi cazul sa nu o mai alimentam si noi ! Haideti sa punem "umarul" spre a o face mai frumoasa, spre a-i ajuta pe cei care au nevoie, spre a-i sprijini pe cei care se clatina...Iubeste-ti aproapele...Oare NN nu se iubeste chiar deloc ? Nu poti fi asa de rau cu ceilalti, daca ai descoperit semnificatia cuvintului IUBIRE, ce ascunde cea mai mare bogatie din lume...Si degeaba o avem in noi, daca nu o manifestam ! Dragii mei, va doresc ca Noul An sa va aduca implinirile la care visati si sa puneti fiecare umarul sa incercam sa facem viata mai frumoasa ! De aceea se intimpla atita rau pe Pamint, pentru ca oamenii prefera sa se distreze si sa stea cuminte in coltul lor, in loc sa ia atitudine si sa izoleze raul acolo unde ii e locul. Nu va asteptati la minuni, atita timp cit voi nu faceti nimic sa nu se mai intimple raul... Trebuie sa fim uniti in bine, sa manifestam iubirea, sa ne ajutam unii pe ceilalti, sa fim altruisti si empatici...intotdeauna sa facem pentru ceilalti ceea ce-am vrea sa ni se intimple noua, si nu invers. Suntem cu totii oameni, barbati sau femei, purtatori de scinteie divina pe care sa o ajutam sa se ridice la suprafata, ca ea sa ne ajute sa manifestam numai calitatile si lucrurile frumoase din noi. Asta va doresc ! Depinde de voi sa reusiti, nu de altcineva ! Si eu stiu ca veti reusi, pentru ca aveti o parte buna in voi fiecare si veti medita putin la ceea ce v-am scris aici, din inima, cu iubire pentru oameni !

An Nou cu bucurie si cu vise implinite !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

daniela, auzi tu de ce iei telefonul daca nu te-a sunat nimeni ????

tu nu o cunosti pe bursucitza asa bine, ca altfel mi-ai da dreptate hahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu am apucat sa frunzaresc toate cele 10 pagini...dar se poate sa fie un sambure de adevar...pt ca mie tatal meu mi-a spus inca de la frageda varsta de 8-9 ani ca sunt "dracusorul lui impielitat" si asta cand ma alinta!!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by oancea

IREN VREAU SA-TI TRANSMIT CA ESTI RAUTACIOASA.SI AI O RAUTATE GRATUITA.TE SIMTI BINE ACUM,DUPA PUSUL "MIRENEI"?AI VAZUT CE USOR ESTE SA......

hai ca s-a-ntors forumu' cu susu'n jos! Iren are rautati, si inca gratuite, nu oricum...Valeleu, valeleu!
Mai iren, ce noroc pe tine ca s-a inventat mirena asta! tztztz!!!!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mdea, io-s vrajitoarea buhuhu
...Shi pe aceasta cale vreau sa-l intreb pe dom guru o kestiune care ma framinta de citeva ore: daca le dau cartofilor congelatzi de pe balcon sa citeasca cc cartea Tao, se vor incalzi?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Oare, daca noi suntem "dracii pe pamant", voi ce sunteti?

Mergi la inceput