femeile il au pe necuratu in ele !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Hihihihiiiii....ce ma amuuuuuuz.....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Narancea draga....de ce ai "adaptat" pe mesajul meu? mie mi te adresezi cumva? nu prea-mi vine a crede :))

Ma recunosc in doua ipostaze in care se poate recunoate orice om oarecum sanatos: sunt pofticioasa si cu o mare nevoie de a primi si oferi iubire de la cei dragi mie si respectiv celor dragi mie

poti zice ce vrei dar eu cred ca decat sa faci rau pe lumea asta mai bine nu faci nimic. Acum in prag de an nou putem oare lasa misoginismul sau feminismul extremist la o parte? E retorica intrebarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nuuuuuuuuuu guritza, ce am eu cu tine, ca doar nu sunt igor cel groaznic hahahahaha era pentru bursucitza !!!!!!!

trebuia sa o fac sa ma ignore, ca de cind o stiu numa asta zice, ca ma ignora ma ignora si nimic ! tot ma toca mai departe, ajunsesem de chiar ma baga in criza, imi venea sa imi omor si bunica, offfffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mai Narancea! Mai Narancea!

Cred ca ai curaj sa deschizi un asemenea subiect intre atatea femei.. dar ATAT!
Recunosc ca nu am avut inca timp sa fruzaresc tot subiectul, dar o voi face. Oricum parerea mea e ca unul din hobby-urile barbatilor este joggingul in pantofi cu crampoane peste inimile&idealurile feminine. Chestie asezonata cu aroma de tzuica in timp ce studiaza vecina/colega de serviciu/trecatoarea etc.

Daniella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

"femeile il au pe necuratu in ele !" IL AU!!! Dar numai cateva zile pe luna si se numeste OB! (spre deosebire de masculi care o au pe necurata in ei seara de seara si se numeste bere sau tzuica dupa sezon)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

badica papadica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Un AN NOU mai bun pentru fiecare, luminos, plin de IUBIRE si beneficitate, care sa ne implineasca visele, noua si tuturor celor dragi noua !

Din toata inima, cu multa Iubire, va doreste
Nora

Mergi la inceput

naaaaaaaaaaaa o schimbare de atitudine ....... e ceva

la multzi ani nora !!!!!! un An Nou fericit

si la multzi ani la toata lumea !!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai La multi ani!
Indiferent de sex.......

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hai, na-va shi de la mine un LA MULTZI ANI, cu sau fara draci

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput