femeile il au pe necuratu in ele !
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Nu-i bai ca vorbim singure si`l avem pe dreq in noi, bine ca l-am vazut pe Don Narancea suparatu`
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
nora2005 spune:
Mai bine v-ati gindi ca a vrut doar sa ne stirneasca si acum a disparut, lasindu-ne sa vorbim singure...Asta trebuia sa facem noi, sa nu-i bagam subiectul in seama, ca doar stiam cu cine avem de-a face...Asa incearca sa-si adjudece victoria si chiar isi spune ca a avut dreptate...Pe viitor eu zic sa nu-i mai raspundem provocarii. Ca nu duce nicaieri, nu cistiga nimeni nimic, doar se pierde timpul !
Parerea mea !
Nora
oancea spune:
NORA DRAGA,CRED CA ESTI PRINTRE PUTINELE CARE AI INTELES CARE A FOST ROLUL ACESTUI SUBIECT.DE FAPT, PRIN MODUL CUM AU LUAT VITEZA UNELE DINTRE VIZITATOARELE SUBIECTULUI,NU AU FACUT ALTCEVA DECIT SA-I RIDICE MINGEA LA FILEU LUI NARANCEA.CREDE-MA CA MAI SUNT SI BARBATI CARE CONSIDERA, CA CEL MAI FRUMOS DAR FACUT DE DUMNEZEU BARBATULUI ESTE FEMEIA.CA MAI SUNT SI PURTATOARE "ILEGALE"DE SEX FEMININ,ASTA-I ALTA DISCUTIE.ASA CUM SUNT SI BARBATI CARE NU SE POT NUMII BARBATI.
IREN VREAU SA-TI TRANSMIT CA ESTI RAUTACIOASA.SI AI O RAUTATE GRATUITA.TE SIMTI BINE ACUM,DUPA PUSUL "MIRENEI"?AI VAZUT CE USOR ESTE SA......
cataghe spune:
quote:
Originally posted by oancea
TE SIMTI BINE ACUM,DUPA PUSUL "MIRENEI"?AI VAZUT CE USOR ESTE SA......
oancea, da de unde stii draghe, ai si tu mirena?
P.S. De ce tipi?
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
brendamitran spune:
Ce va facu danezu'.....Va dadu fitilul si voi l-ati aprins......si tot il ardeti,tot il ardeti.....iar el sta bine merci la locsorul lui si se amuza cum va certati voi
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
noemi marian spune:
Na!Ca-mi lua jumte' ceas sa va citesc,da' a meritat!
Mie,personal, imi pare rau ca Narancea crede ce crede,sau NU?Da' la yoga zice ca festecare il avem pe ying-yang si ma gindesc ca e asa superat pt. ca si-a descoperit femeia dinlauntru si-acu-i bai ca nu stie ce sa faca cu ea .
Noemi
Va doresc un an nou plin de bucurii
narancea spune:
hellloooooooooooo madam nora2005 !!!!!!!!!!! acu ce facusi ? te-ai aciuit aici la debatul meu ? hahahahaha noua nu ne place de tine si daca te mai viri pe aici am sa ma duc la moderatori sa le zic sa te aranjeze !!!!! si ce scrii asa cu rosu ? esti la criza ? crezi ca altfel nu te faci remarcata ? credeam numa ca esti in criza celor 98 de kg, acu intrii si in criza culorilor ? offfffffffff of of si iara of nora nora nora !!!!!! chiar nu ai nimic de facut ? du-te si cumparatzi camera aia digitala si fa poze daca vrei sa arzi gazu de pomana, nu venii aici sa strici un debat serios ....
asa ceva... astea mai bine facute, robuste, sa le zic asa, nu mai ai loc domnule de ele
narancea spune:
da, acum serios, las gluma la o parte si zic asa: sa stii ca inteleg si deci te inteleg, criza greutatzii e cumpliiiiita, mai ales pentru o femeie, ca sa nu zic femela, care simte nevoia (imperioasa si instinctiva, inscrisa in codul genetic, posibil) de a marca noi teritorii, de a regula teritorii abundand de trufandale, de cruditati, ca sa-si confirme oaresce siesi in primul rand, apoi si celorlalti, probabil...La aceasta greutate, femeia se simte dubla in viata, mare, puternica, devoratoare, plin de sunci, de grasime, de estrogen si de toate alea.
Cind ma "impiedic" de ceva, cercetez sa vad care-i problema...Asa ca am procedat ca atare si cu tine...Tu esti un sufletel grasunel, cu mare nevoie de iubire ! Poate ar trebui sa punem mina de la mina sa te ajutam...Voi posta aceaste cuvinte si pe subiectul deschis de tine...Sa dea fiecare ajutor spre "refacerea" corpului tau. S-ar putea sa merite efortul !
bursucel micutz
bebi spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Mai bine v-ati gindi ca a vrut doar sa ne stirneasca si acum a disparut, lasindu-ne sa vorbim singure...Asta trebuia sa facem noi, sa nu-i bagam subiectul in seama, ca doar stiam cu cine avem de-a face...Asa incearca sa-si adjudece victoria si chiar isi spune ca a avut dreptate...Pe viitor eu zic sa nu-i mai raspundem provocarii. Ca nu duce nicaieri, nu cistiga nimeni nimic, doar se pierde timpul !
Parerea mea !
Nora
Eu recunosc ca nu sunt atat de inteleapta sa-l ignor pe NN. Tu chiar ai deschis subiect special, dedicat lui.
Eu zic sa punem "mana de la mana- citat din NN" si sa-i compunem o oda lui NN ca ne mentine in forma, e si el un rau necesar printre atatea draqouase ca noi. Parerea mea, nah!
lA MULTI ANI!
PS. Nu sunt grasa deloc. NN, mori de ciuda?!