femeile il au pe necuratu in ele !
Raspunsuri - Pagina 12
Dorsilia spune:
dar daca simti nevoia sa faci misto ieftin pe seama femeilor, in general, ... tot se cheama ca esti intr-o anume etapa de criza :))
Ai dreptate in ceea ce scrii insa nu e cazul sa generalizezi cu atata efervescenta chiar. Exista si barbati pasibili de a fi etichetati idem. eu una nu ma simt atacata si nu raspund ca sa apar tagma feminina sa propria-mi persoana, ci pur si simplu, doar asa, pentru ca incerc poate, la modul glumet, sa aduc in prim plan ideea ca extremismul, in orice directie nu e sanatos :)) nici macar in gluma
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
dar daca simti nevoia sa faci misto ieftin pe seama femeilor, in general, ... tot se cheama ca esti intr-o anume etapa de criza :))
Ai dreptate in ceea ce scrii insa nu e cazul sa generalizezi cu atata efervescenta chiar. Exista si barbati pasibili de a fi etichetati idem. eu una nu ma simt atacata si nu raspund ca sa apar tagma feminina sa propria-mi persoana, ci pur si simplu, doar asa, pentru ca incerc poate, la modul glumet, sa aduc in prim plan ideea ca extremismul, in orice directie nu e sanatos :)) nici macar in gluma
...Subscriu !!!
...vine Noul An !!!
Nora
Zina spune:
Narancea, vad ca te-a "aprins un pic" raspunsul meu, de' ce sa faci, te mai contrazici si tu, si stii de ce? Cand am raspuns prima data subiectului tau, mi-ai raspuns repede (cu stilul tau caracteristic), dupa care apare un al doilea mesaj tot de la tine, imediat dupa primul (tot pentru mine), in care "ma cautai" la mesaje, dupa o vreme ti-am raspuns si cand am spus ce-am spus, nu-ti cade bine. De ce? Nu "raspund" conform gandirii tale??? Tu provoci aici lumea, dar tie nu-ti place cand esti provocat. Si cand se intampla, "simt" cum devii nervos si agitat. Cu toate ca nu ai recunoaste-o nici in ruptul capului. Asa-i??? Nu e nevoie sa-mi raspunzi...Cu toate ca, nu cred ca o sa te abtii de la vreun raspuns sarcastic.
The end (in ceea ce ma priveste fata de acest subiect...total aiurea, doar pierdere de timp).
otilica spune:
narancea (sau preferi narancs?)
Esti simpatic rau.........
Te gasesc pe la toate subiectele fierbinti. Bravo tie. E bine sa ai ceva de spus.
Da, mai baiatule, avem pe dracul in noi. Sisotului meu ii place, imi spune ca sunt dracoasa rau.
Cu dragostea , cred ca stai bine, nu te vad cu lipsuri, si ai niste flacai............ miammmmm, miammmm
Oricum e bine, subiectul e bun, ne mai amuzam si noi.
Da-i bataie!!!!!!!!!
Otilia 24 sapt si Robert (24.12.2003)
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Dar nici cu "diavolul" de narancea, nu mi-e rusine.
Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Cred ca tu n-ai vazut bajetii din respectivul album
Mama de Lara Celine
szivarvany spune:
A meritat sa citesc subectu` asta, macar am vazut albumul
Asa da
Lauraa - bine zis
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
A meritat sa citesc subectu` asta, macar am vazut albumul
Asa da
Lauraa - bine zis
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
asa-i?
moammaaaaa ca nu ma pot hotarī...asa ceva....
da“ cred ca trebe sa-i petzim de la Narancs...hm..
Mama de Lara Celine
nicoleta63 spune:
In primul rind doresc tuturor celor care au postat aici un an nou plin de fericire si iubire.
Mai nene,naranceo...!!!alo...mai esti pe aici ?sau te-ai dat la fund...pardon!!!!!
Nu mai fii suparat pe dracoaicele astea...asa e ele rele...[}:)
Desi nu te mai intereseaza subiectu,ca te-ai suparat,eu incerc sa-ti explic din punct de vedere stiintific.Numai sa nu m-a intrebi cine a facut acest studiu ca sincer nu mai stiu.Eu l-am citit cind erem mica,mica prin anii `85...
Pai oamenii se trag din maimute(nu din Adam),deci suntem oarecum animale.
Barbatii sunt programati genetic sa se reproduca cit mai mult si repede ca vine o vreme cind...nu mai pot sa o faca...Iubire,sensibilitate,tandrete sunt chestii pe care poate le invata ...dar mai degraba nu ,ca ei au alta treaba,haremul cit mai mare si foarte bine pazit!!!
De altfel acest lucru il fac aproape toti masculii ...in lumea animalelor.
Pe de alta parte,femeile sunt programate sa apere copii,sa-i hraneasca si sa-i educe.De aceia sunt si foarte agresive in anumite situatii.In lumea animalelor femelele apara copii in special de atacul masculilor.Si eu cred ca e foarte natural ca orice femeie sa fie pretentioasa cu barbatul cu care face copii.Copiii trebuie sa poarte o icarcatura genetica foarte buna.Daca barbatul face fata e minunat daca nu...Eu nu recomand nimic dar daca si vrabiile au pretentii noi de ce nu a-m avea?
Chiar daca nu ne place instinctul animal citeodata e mai puternic .Singele apa nu se face.Practic suntem foarte aproape de verisorii nostii cimpanzeii.
Citeodata ne ridicam deasupra prin educatie, religie,lege,citeodata nu...
Cele doua sexe trebuie sa se accepte reciproc,nu e obligatorie si descifarea tainelor cum ar fi:Ce i-si doresc barbatii(femeile).Si aici Narancea mi-ai ramas dator!!!Dar nu m-a mir, i-ti este tipic.
Fetelor,care nu aveti copii,deschide-ti ochii mari cind v-a alegeti mirele!Nu da-ti sanse la reproducere unor ratati,incapabili,prosti cu duhul,nesimtiti, ca de aici se trage toata nenorocirea omenirii.
Redescoperitiva instinctele de selectie naturala.Daca nu sunte-ti convinse priviti in jurul vostru sa vedeti ca vrabiile au mai multa minte!
Numai de bine in noul an!
Nicoleta
brendamitran spune:
Voi chiar nu vedeti ca vorbiti singurele?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
nicoleta63 spune:
Ba io cred ca masculii citesc la greu.
Curaj nu prea au ...Sau scuzati,asta era o chestie specifica masculilor???!!!