femeile il au pe necuratu in ele !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Bebi,nici o sansa......

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Narancea, vad ca tie-ti place doar galceava, de fapt de asta si postezi pe aici, asa cum postezi, atribui femeilor atributul de "taraie brau", si normal, multe vad ca iti dau si satisfactie....observ ca exact acelora le raspunzi, le inciti in continuare, si anume, celor care te iau la suturi, sau in balon, sau te eticheteaza cumva mai drastic.

E un oarecare paradox, in ce priveste criza vartei a doua la barbat....pe de o parte se simte, REPET, exaltat, exuberant, mascul feroce, dar in acelasi timp se cuibareste in el si un sentiment de nesiguranta fata de aptitudinile, calitatile avute in prima tinerete, stima de sine se mai ciobeste pe ici pe colo prin partile esentiale, asa ca incepe prin manevrele deja expuse, insa mai sunt si altele, sa-si reconstruiasca pt sine in primul rand, imaginea mult tanjita, boema, spontana, cu un spirit al umorului ascutit, ....., si etc, etc....si uite-asa reuseste sa se simta tanar si fortos, chiar daca totul nu e decat superficial, efemer si revenirea din criza s-ar putea sa nu mai fie asa lina daca se avanta prea sus, unde-l ameteste ozonul

sfaturi nu mai dau ca vad ca ai tolba plina :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Bebi,nici o sansa......

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Lasa-ma si pe mine sa ma conving ca e intr-adevar o cauza pierduta. Pana la noi instructiuni, Narancea e un dragutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by narancea

eheeeeeeeee cataghe am scos de bine de rau 6 pagini si sfaturi cit cuprinde !

Lasa ca nu-i rau, efectul s-a initiat mai greu, dar e mai stabil si de durata

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

dorsilia hai nu te mai chinuii la modul ala serios, ca nu sunt la nici o criza , zau asa, oricum multzam fain ca m-ai luat in serios, apreciez asta !!!!!!!

cataghe aaaaaaaaaaaaaaaaaa vazusi cum e cu ele ? hahahahahaha daca e sa pui cap in cap ce au raspuns mai fiecare in felul lor este ca : trebuie sa fi nebun sa incerci sa intrii in vorba cu femeile ! trebuie ca ori itzi lipseste o doaga ori esti la criza, ori daca nu esti nebun, atunci esti de plins ! patetic !!!!!! si stii ceva, aici le dau dreptate, trebuie o oarecare doza de nebuneala la cap sau ceva masochist !
apoi cum ziceam simtzul realitatzii lipseste total, in loc sa raspunda clar la ce au fost intrebate, incearca fiecare sa te scoata ba nebun, ba cu probleme in casnicie, ba frustrat, handicapat, chiar si impotent hahahahahahahaha unele cu rautate altele din mila sau compatimire ....
nu pot sa o uit pe cea din deva, cu o exprimare nu tocmai usor de intzeles, mi-a tras si un ultimatum : itzi mai raspund o data si inca o data dupa care mama mare la culcare !!!!!! saraca de ea, in capul ei stateam tot dc-ul si asteptam tremurind raspunsurile ei ....
zina din deva jos palaria mama ! inca o data si inca o data si dupa aia gata !!!!!!!!!!
daca cititzi inapoi debatul asta care s-a vrut doar un misto ieftin, putetzi sa va vedetzi cine suntetzi voi femeile ! saritzi peste ce am scris eu, era o provocare ( din pacate lucruri adevarate ) cititzi-va raspunsurile voastre si reactziile, astea suntetzi !

my god ! bine ca nu sunt femeie !!!!!!!!

tot m-am ales cu ceva : bebi hai la freak show !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Bine, bine, da' gasisi cauciucuri sau nu? Cre' ca nu, ca te vaz cam suparat!...

Io zau ca nu stiu sa-ti raspund, ca te-as ajuta daca as putea... Da' e faina aia cu "sunteti dracii pe pamant", mie mi-a placut!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona1979 spune:

ma bag si eu ca musca in lapte....salutare tuturor, in primul rand!
citind aceasta 'disputa' a voastra, am vazut in narancea pe un bun prieten de-al meu..semanati ff mult(in gandire, normal)...prietenul meu sustine ca toate femeile sunt maimutze....., iar eu, ca prietena buna ce ii sunt sunt un urangutan elevat(la care se mai adauga si un dracusor,hmm...cred ca sunt specie rara)...asa ca... sa-i lasam in voia lor...putin misoginism nu strica...eu una cred ca acest misoginism este numai de suprafatza.....prietenul meu-misogin declarat-se uita toata ziua la 'fashion tv'...sa fie oare dragostea lui fatza de dracusorii aceea ce se plimba pe podium ceea ce il face sa stea neclintit in fatza tv,ori dorintza de a gasi o modalitate de a-i scoate din ele si de a-i implanta in barbati...who knows?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

S-ar putea sa nu fie deloc originala parerea mea: DA, sint de acord exista ceva necurat in femei si anume.. coasta aia de barbat din care sint ele facute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by narancea

tot m-am ales cu ceva : bebi hai la freak show !!!!!!!!!

Iubire neconditionata, dragule, dar la show nu particip decat in particular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Narancea, nu m-am chinuit defel, a gandi nu e chiar un chin, de cele mai multe ori, oricum, cu placere!

Mergi la inceput