femeile il au pe necuratu in ele !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

In alta viata o fi fost femeie....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

...posibil...cu muuuuulte traume...si acum refuleaza..amintirile din subconstient...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

sa imi cititzi din sfintzii apostoli, aia prinde cel mai bine la mine

mama daca intrii pe mina la astea nu te mai spala nici apa nilului...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

sa imi cititzi din sfintzii apostoli, aia prinde cel mai bine la mine

mama daca intrii pe mina la astea nu te mai spala nici apa nilului...

Si cine-a "cautat-o", ma rog ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Shefu' ai dat de greu?

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mai, lui NN iar nu i-a dat ceva nevasta.Sau la varsta pe care o are (cea reala si nu cei 14 ani trecuti la profil), l-or fi lasat puterile.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Valeuuuu, mama, da' serioase mai sunteti... Io zic ca decat sa ne certam mai bine un cantec vesel sa cantam!
Io p-asta cu cornitzele o aud zilnic de la barbati-miu, asa ca sunt imuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Eu il iubesc pe Narancea.Love forever, Narancea. Vino la mine sa-ti schimbi parerea despre femei...lasa-le in pace pe dreqoasele acestea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebi

Eu il iubesc pe Narancea.Love forever, Narancea. Vino la mine sa-ti schimbi parerea despre femei...lasa-le in pace pe dreqoasele acestea

Iubeste-l...poate il ajuta

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by nora2005

quote:
Originally posted by bebi

Iubeste-l...poate il ajuta

Nora

Narancea, nu sunt grasa deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

riscand sa raspun la subiect ...

"... cu debatul asta nu vreau in nici un caz sa argumentez ca asa este, ci numai vreau sa scot de la voi.... "
Ei bine, da se poate ! Iar asta o stim cu toti, dar depinde de " Materialul clientului". Un material cu care se poate lucra indiferent daca materialul este EA sau EL.
Sa nu fie de piatra, pe care chiar daca te ostenesti sa il transformi este irecuperabil pierdut, dalta cu care il "lovesti" nu este niciodata de ajuns si nu gaseste deloc locul unde sa bata, astfel incat "lovitura" ei sa aiba vre-un efect! Materialul trebuie sa-ti permita, iar cel care il slefuieste trebuie sa aiba cunostiinte cum si cand sa o faca. Iar asta vine din educatie! ... Zic si eu !!
.... Imi aduc si eu aminte, demult, sa fi fost prin anii 83- 85 stateam la coada la aprozarul din coltul alimentarei de la Drumul Taberei 34 sa iau struguri si priveam uimita o femeie care urla ca o cata, la un un vanzator care i-a dat raspunsul care era de asteptat pentru o astfel de cerere, dar pe moment m-am multumit, sa observ superficial, cat sunt de nervosi cei doi si ca in clipa aceea nimic nu ar fi putut sa-i multumeasca sau sa-i linisteasca....

Mergi la inceput