40 cu + sau - (p.4)
Raspunsuri - Pagina 9
viorela hoff spune:
unele rubrici nu le-am completat nici eu bine cred, ex. la aia cu inaltimea mi-a fost lene sa calculez si valorile colest. etc. habar nu am cat sunt. poate de-aia mi-a si iesit o varsta asa matusalemica
v-am pupat si bucurati-va de duminica!
vio
Tina catelus de catifea
Luci65 spune:
buna, fetelor.Ma numesc LUci am 40 de ani si am o fata de 19 ani-Oana si un baietel de 3 ani-AndreasMabucur ca m-am inscris in forum si pot sa mifac cunostinte noi.Scuzati-mi scrisul,eu abia acum am inceput sa invat sa scriu la calculator.va pup Luci
Danna_36 spune:
Bine ai venit, Luci. NU are nimeni nimic cu scrisul tau, dar e bine sa stii ca poti vedea exact cum va arata mesajul tau inca inainte de a-l trimite (ai un buton "vizualizeaza" jos, langa "trimite un raspuns"), sau , daca ai apucat sa il trimiti si totusi vrei sa modifici ceva la el, observa ca, pe forum, deasupra mesajului fiecareia dintre noi e o "bara" cu optiuni: un pliculet, care inseamna e-mail si daca apesi pe el trimiti un e-mail persoanei respective, literele "PM", care iti dau posibilitatea sa trimiti un mesaj privat, etc si deasupra mesajului tau, numai deasupra lui, mai vezi o foita cu un creion alaturi. Apasand acolo poti edita mesajul tau, adica sa il completezi, corectezi, etc...
Iti doresc sedere placuta pe aici, viziteaza si celelalte subiecte si alege ce iti place...
Dana
gabibarta spune:
Bine ai venit, Luci! Si aici la 40 +-, si pe Forum!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Roxane spune:
Multumesc pentru primire!
si cum sa nu fiu trista..aoleu..40 ani! cand aveam vreo 20 ani si auzeam de vreo tipa ca are 40 imi ziceam ca aia e deja bosoroaga..vai de capu' ei! si uite ca ma prinse si pe mine varsta asta dar zic ca sa ma incurajez..ce conteaza varsta care-i in CI, conteaza cum te simti si eu uneori (doar) ma simt de 25 ani
pupici
Roxane
gabibarta spune:
of, Roxana, mi-am tot batut capul cateva minute bune cu prescurtarea CI, cred ca miroase a creier ars pana-n Australia! Dar tit mi-am dat seama de la ce e prescurtarea!
O fi de la varsta?
Roxane spune:
Gabi draga...aaaa....paaaai....cum sa fie de la varsta? io zic ca-i de la ger...parerea mea
Roxane
noemi marian spune:
na!C-am ajuns in sf sa intru si la voi!Dadu D-zeu si asta!
Vad ca sintem mai multe.Ce bine!
N-am apucat sa citesc ce mai faceti voi, am dat doar o geana pe ici pe colo,sper ca totul e ok la voi ca la mine e o varza.....
Dupa ce ca-i frig si-s ingheteta de dimineata pina a2a zi dimineata mai am si-o gramada de ginduri pe cap.
Trebuie sa va zic,pe scurt daca pot,despre ce-i vorba:
deci m-am apucat s-adun docomente pt dosarul de adoptie,cind hop!pleaca al meu dincolo in delegatie si ramin solo cu tate pa cap
S-asta nu-i nika.Aflu(inainte de sarbatori) ca una din nepoatele lui e putintel insarcinata in luna mare,tre sa nasca imediat si vrea sa-si lase prunc in spital.(asta cu lasatu la spital am aflat-o de citeva zile)Fatuca are 18 ani.
Si-acu begins odiseea 7987 a lu' Noemi Marian: din familia fetei nu stie decit mama ei si sora ei,mama i-a explicat ca nu are cum s-o ajute pt ca nu ARE CUM,avind in vedere ca si sora ei are o pitica de 2 ani,ca dpv material vai steaua lor!plini de datorii,traiesc 11 oameni intr-un ap de 2 cam.
Acu' ei stiu ca noi vrem sa adoptam un bebe si tare spera sa-l(s-o) luam noi,dar ce ma fac eu peste 5,10 sau mai stiu eu citi ani cind se desteapta proasta si va dori chipil?In mod sigur o string de git!Ca nu pot concepe sa vie si sa mi-l homoteasca de cap si sa-mi zapaceasca pruncu!
Asta e pb privita dintr-o parte,pe de alta parte nu mai dorm de vreo 4 nopti gindindu-ma ce soarta are saracul copil:nu s-a nascut inca si deja nu-l vrea nimeni, mie mi-e ingrozitor de frica sa fac asta,al meu dus de-acasa nu am ce sa-i spun la tel pt ca e prea mult....adica o varza mare.Stie el dar nu e totuna discutia fata-n fata cu cea prin tel.Timpita asta tre sa nasca si eu nu stiu ce sa fac.
rational si la rece gindind stiu ca e mai bine sa n-o fac pt ca-i cunosc si stiu ca nu se vor putea abtine sa nu aiba vreo idee si ca vor mintui ceva,dar sufletul meu e spart in mii de bucatele.Cum poate fi viata asa de nedreapta? Si cu mine si cu sufletelul acela nevinovat.
Am realizat ca de fapt atit de mult imi doresc un copil incit as face-o si p-asta.Noroc ca mama si sotul meu sint mai rationalli decit mine si nu o sa ma lase sau.....Cine stie?
Ma duc sa-mi iau o bere si-o tigara sa ma mai calmez putin ca simt c-o iau razna.Ziceti-mi si voi ceva,dati-va cu presupusul,intrebati-ma,dati-ma cu capul de pereti orice numai sa ies din starea asta imputita in care ma aflu.Adevarul e ca nu prea reusesc sa fiu rationala cind e vorba de copii si judec mai mult cu sufletul mai ales ca primul gind care mi-a trecut prin cap a fost:oare nu mi-a trimis Cel de Sus un dar prin intimplarea asta?Sau dorinta mea este atit de mare incit vad semne la fiecare pas?
trec si pe la adoptii si vin inapoi.Lansez si-acolo povestea da' de din mai multe capete rationale a iesi ceva c-al meu.....vai steaua lui!
Va pupicesc pe toate,Noemi
gabibarta spune:
Noemi, nu stiu ce sa spun, chiar e nasoala problema...
Cum sunt legile la noi, parintii naturali au dreptul sa-si vada copiii pana la majorat? Oricum daca va e ruda, n-ai ce face, stie unde te gaseste, deci daca vrea, te cauta. Insa stiu ca trebuie sa dea o declaratie ca renunta la copil. Neaparat pastreaza o copie. Si daca insista peste vreo 10 ani, pur si simplu arati copilului declaratia lui ma-sa si ii explici, ca ea l-a nascut, si voi l-ati crescut.
Eu oricum iti tin pumnii sa reusesti cu adoptia!
Roxane spune:
Uff Noemi..grea problema.
Si daca peste cativa ani se trezeste in ea "dragostea" de mama? si daca incepe sa spuna ca de fapt a fost obligata sa renunte la bebe de mama ei si ca de fapt ea si-l dorea tare? este posibil ca atunci sa va strice toata armonia voastra parinti si copil. Stii, uneori este bine sa pui raul in fata, sa te gandesti la toate posibilitatile.
Este bine ca ceri parerea si altora pt ca tu iti doresti atat de tare un bebe incat se poate intampla sa nu te gandesti la toate posibilitatile.
Sa-ti ajute D-zeu sa reusesti sa ai curand bebele mult dorit.
Roxane