40 cu + sau - (p.4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multam', fetelor, stiam eu ca nu e din cauza varstei... Nici pe timp nu stiu daca trebuie sa dau vina, ca nu-i asa de capricios.
Muncesc mult, si nu ca as fi vreo lenesa, dar sincer tare as vrea cateva zile in care sa plec, sa schimb decorul fara sa ma mai gandesc la nimic. Sunt extrem de stresata fiindca trecem printr-o perioada dificila (nu profesional, cel putin nu la mine), si nu prea vad o cale de iesire in viitorul apropiat.
Cand ne facem urari, spunem "sanatatea-i mai buna decat toate. Daca esti sanatos, pe celelalte le rezolvi". Asa e, dar pe de alta parte, poti sa fii sanatos tun, dar daca ai alte probleme care vin din urma, astea iti mananca sanatatea incetul cu incetul.

Adrienne, nu te ingrijoara si nu-ti mai pune intrebari. Daca l-ar durea sau deranja, nu ar pastra piercingul ala. Daca il are mai de mult, s-ar fi infecat pana acum. Si eu sunt impotriva, dar accept ca asa cum mie nu-mi place, altora le poate face placere. Nu as fi de acord ca Anca sa se gaureasca cine stie pe unde acum, cand e mica - deja am vorbit despre asta - dar cand o fi mare, pot eu sa ma tin dupa ea sa vad ce face? Nu am decat sa-i explic care sunt riscurile si la ce sa fie atenta, iar daca intr-o zi - cand ar avea varsta fiului tau - as afla ca si-a pus un cercel undeva, desi nu as sari in sus de bucurie, in nici un caz nu m-as da cu capul de pereti... cu conditia sa stiu ca au fost respectate anumite reguli. De aceea, daca as sti c-o tenteaza ideea, prefer sa-i spun "fa-o, dar ai grija!" decat sa-i interzic si sa ma trezesc c-o face pe ascuns in cine stie ce dugheana dubioasa.
In fine, e o parere.

Va pup
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Lu, multumesc pt. incurajari. greu e cu copiii astia! Of! incearcao schimbare de decor, mergeti undeva intr0un weekeng sau inscrie-te la gym... eu m-am inscris la gym linga servici. de luni incep. m-am hotarit pt. ca exersind ma eliberez de kg, si imi trebuie sa fac ceva muschi. in plus ca bonus, ma scapa si de stres, mai ales cind dupa 30 min de workout intru la dus si dupa aceea in sauna... iti recomnd cu incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Buna fetele! ma primiti si pe mine in clubul vostru? ca mai sunt cateva luni (vreo 4) si fac de 40

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

bine ai venit in club!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Fii binevenita, Roxane, ce-i cu mutrisoara aia albastra care apare la sfarsitul mesajului ?!?
Uite aici un buchet mare de flori, ca sa-ti treaca!
(emoticon : BUCHET MARE DE FLORI DE TOATE CULORILE)

Dragii de noi
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna fetelor!!!
bine ai venit roxane.La multi ani, iti spun de pe acum.
adrienne, habar n-am ce sa-ti spun. Nu-l deranjeaza la mancat?

Eu sint putin trista azi, din cauza ca am aflat, ca voi lucra 10 zile/luna,cu 75% din salar, iar celelalte 10 sint neplatite. Asta ma demoralizeaza rau si nu mai am chef sa fac nimic.
Asa imi trebuie daca m-am facut constructor, fir-ar sa fie.
Dar nu ma mai plang...imi revin eu.
la toate.

Mergi la inceput

Mona, imi pare rau pentru tine, stiu ce inseamna, eu lucrez cu jumatate de norma prin contract si am fost nevoita sa-mi caut un al doilea serviciu, altfel nu razbeam...
Stiu cum e sa nu ajunga banii, dar iti dau un sfat: profita de timpul liber care-ti ramane, ca sa faci ce nu reusesti sa faci in mod normal...
Sper ca la primavara, cand se redeschid santierele, situatia va reveni la normal!!

Pupici
Lulu

Dragii de noi
Kyo

Mergi la inceput

of, fetelor, sper sa treaca repede iarna si sa inceapa repede sezonul constructiilor!!!
La noi e mai implu in invatamant, vara e sezon "mort", insa doar o luna, si in perioada aia oricum mergem toti in concediu, deci e mai roz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Dragele mele,

Am facut si eu testul, am primit initial un an si 2 luni in plus pentru ca, pana la final sa cresc la 5 ani in plus, deoarece am umplut de zerouri pagina legata de sporturi Asa o fi, ca ma simt cam anchilozata...
Monagan, nu mai fi suparata, profita de timpul liber care apare la orizont...Sper ca cele 10 zile neplatite sunt si nelucrate, ca ar fi chiar culmea sa si munciti pe degeaba...
Adrienne, pana la urma cum ati "transat" problema?

Mergi la inceput

as face si eu testul, dar m-am impiedicat la inaltime si la valoarea colesterolului. daca am 1,70 m, ce inaltime am? la colesterol iara nu stiu ce sa scriu, cam cat ar fi o valoare normala? (traiasca optimismul... ca ma cred normala din p.d.v. al colesterolului)

Mergi la inceput