40 cu + sau - (p.4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Multumesc pentru test.
L-am facut si eu : 50
Dar sunt convinsa ca daca engleza mea nu ar fi aproximativa (pe alocuri am raspuns dupa ureche) as avea 25 si n-as avea nevoie de vitaminele lor!
Caine nu-mi cumpar, oricat m-ar destresa!

Cu bine
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Merci, Viorela !
L-am facut si am facut calcule exacte da' n-am stiut colesterolul. cica am cu 2,4 ani mai putin.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor, nu ca ma laud dar mie mi-a iesit ca am 38!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

am incercat si eu, dar la ora asta imposibila nu sunt capabila sa-mi calculez inaltimea si de colesterol habar n-am cat o fi... Mai tarziu incerc din nou...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff

na haideti, cu conditia sa-mi spuneti si mie cum a iesit la voi, da, sa nu ma "bateti" dupa aia.
http://www.realage.com/reg/regvar/st1.aspx?mod=LONGFORM
acum am vazut o sarbatorita printre noi, la multi ani Gabi si primeste cadou unde la mine ca la noi iarasi ninge "cu galeata".
succes fetelór!
Vio

Tina catelus de catifea

Multumesc de urari! La noi a plouat iar acum incearca sa iasa soarele.
Hai ca m-ati facut curioasa cu testul,am sa-l incerc si eu.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Referitor la subiectul ala despre cum simulam munca la serviciu, trec in fuga sa va dau binete si sa va spun ca… eu nu vreau simulare, eu...

VREAU IN VACANTA DE-A BINELEAAAA !!!!

Macar 3 zile (5 cu uichend cu tot)… O fi din cauza varstei, ca ma simt cam doborata ?!? Sau doar faptul ca muncim pe branci ?

Va pup !!!

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu, eu cred ca oboseala ta nu tine de virsta, ci de vremea de afara.

Nu-ti poti lua ziua de vineri libera sa poti pleca undeva ?

pentru reparat moralul !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

lu.more, , stai linistita ca nu e din cauza varstei.
acu ca mi-am facut testul, m-am linistit ca mie imi spune ca nu mananc bine si ca trebuie sa folosesc multe citrice, vitamine, fulgi si sa ma las de fumat(ceea ce stiam si singura)
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Lu e din cauza vremii. la mine in oras soarele cred ca apare f. putine zile pe an si sufar de depresie cind e innorat. Vezi scandinavii care beau de sting din aceleasi motive...Acum alta belea pe capul meu. Dati-mi va rog un sfat caci nu mai stiu ce sa fac: fiu-meu si-a gaurit limba! Am vazut ieri in timp ce ridea. nu stiu de cind ca n-a vrut sa-mi zica nimic... Eram convinsa ca e impotriva tatuajelor si a body piercing cind il vad cu chestia asta. Am simtit ca mor. In rest nu are nimik, (cel putin vizibil) caci nu am cum sa-l vad in nud, dar de cind era de 15 ani i-am tot turbat placa cu cit de riscante sint tatuajele etc, etc... Pur si simplu nu-mi iese din cap. Oare nu doare? Cum maninca? Cum sa-l determin sa scoata prostia aia din gura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Adrienne, n-am idee, intreaba-l, daca nu-l doare, daca e constient de ce se poate intampla daca face o infectie in gura, chestiile astea se vindeca mai greu decat cele externe, fiind mediul umed, ca doar nu poate sta cu gura deschisa. Imi aduc aminte o cunostinta cu doi baieti mari, cand aveau 15 si 17 ani, mama lor era disperata, doi baieti frumosi foc, discoteca, chefuri, fete peste fete, la capitolul mancare femeia era si mai disperata ca dupa ce venea de la servici intra direct in bucatarie si le gatea cantitati ca pt. o armata, iar punctul pe i era cand cel mic venea acasa cu un piercing in sprancene... a iesit scandal maaaare, dar pana s-a obisnuit familia cu chestia aia groaznica, baiatul s-a si plictisit... deci sunt sperante sa nu dureze mult, sper ca pana atunci sa nu faca vreo infectie!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput