40 cu + sau - (p.4)
Raspunsuri - Pagina 6
gabibarta spune:
Lulu, sa-ti traiasca micuta smechera!
Nici noi nu bem apa noaptea, macar de asta am scapat, insa doarme lipita de mine, si daca cumva ma furisez din pat, vine dupa mine, si ma duce la culcare:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
gabitzam spune:
Saptamana care a trecut a fost grozava pentru Andrei. Si pentru mine pe linga el. Deci dupa o saptamana avem acum doi dintisori in gura. A inceput sa mearga de-a busilea cum trebuie si se pune singur pe fundulet din patru labe. Iar ieri, ca sa se incheie saptamana glorios a inceput sa tipe cit il tine gura ma-ma si ba-ba, si diverse combinatii intre astea. La inceput la suparare si pe urma cind si-a dat seama ca poate, nu mai tacea. Acum cind e suparat face scandal in regula, sa-l vezi ce-i la gura lui. Stiu ca nu zice ma-ma constient, cu directie, dar nu ma pot opri sa nu ma umflu in pene de mandrie.
A inceput sa emita un post nou, cica pentru gagici, se cheama Euforia. Dimineata erau doua tanti care se indoiau pe covoras si faceau diverse gimnastici. Asta ca sa-mi aduca aminte ca am promis sa ma apuc si eu din nou.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
gabibarta spune:
Gabitza, felicitari lui Andrei! E bine ca a inceput sa "vorbeasca", macar stii pe unde umbla
viorela hoff spune:
hallo fetele, ce mai faceti?
eu n-am avut de lucru si mi-am facut un test pe net cica "cum sa afli care este de fapt varsta reala", si m i-a iesit ca am 52,4 ANIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!
am crezut ca lesin!
vreti si voi testul?
num asa, sa nu fiu singura,
Vio
Tina catelus de catifea
gabibarta spune:
vrem si noi testul... sa picam si noi pe spate
Sper sa nu-mi iasa cevapropiat de varsta pensionarii, ca tare nu m-as pensiona inca... Nici acum, in timpul sesiunii, cand la noi e balamuc total
lu.more spune:
Plizzz, Viorela, da-ne si noua linku', sa ne stricam ziua!
Gabitza, felicitari pentru dintisori si pentru primele cuvinte ale micutului vorbaret!
Mi-a placut replica lui Gabi : "macar stii pe unde umbla"
O marti buna (fara ceasuri rele)!!!
Lulu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabi68 spune:
Buna fetele!
Multumesc de primire si de urari! (Raspund mai cu intarziere intrucat azi am fost la dentist)
Toate cele bune
Gabi
viorela hoff spune:
na haideti, cu conditia sa-mi spuneti si mie cum a iesit la voi, da, sa nu ma "bateti" dupa aia.
http://www.realage.com/reg/regvar/st1.aspx?mod=LONGFORM
acum am vazut o sarbatorita printre noi, la multi ani Gabi si primeste cadou unde la mine ca la noi iarasi ninge "cu galeata".
succes fetelór!
Vio
Tina catelus de catifea
monagan spune:
gata, l-am terminat si mi-a iesit 49 ani. Wow, ....ma deprima.
Voi ati facut testul?
viorela hoff, pana acum detin locul 1.