Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-96-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMELY, La Multi Ani!!! Imi cer scuze ca reactionez mai incet asa, dar cum i-am spus si Lianei ieri parca sunt pe alta lume. Sunt obosita, ma doare maseaua, am nervi si mult de lucru ca doar este sf de an.
TABITHA si daca prestati voi in noaptea de Revelion ce are? Nu te lasa. Eu chiar am chef de o ghidusie in noaptea dintre ani, ca poate asa o sa imi aduca noroc. Si ca sa nu fi singurica, si eu de Revelion o sa fiu tot ziua 11. Hai ca dupa aia dam petrecere mare, bine?
DANUTZA iti tin pumnii scumpo. Hai da-ne o veste buna sa ne mai ridici si noua moralul un pic.
INGERAS dragalas, pupa mama o luptatoare.
MISHULE, tu ce noutati mai ai?
SIMONETTE,vrei sa te cert si eu asa cum au facut fetele? Ce e atitudinea asta la tine? Iti trebuie bataita acum inainte de anul nou.
Eu ma simt ffffffffffffff rau. Am fost iarasi la dentist, mi-a umblat pe canale si ma doare acum ami rau ca niciodata. Treaba frumoasa este ca m-a chemat pe 3 ianuarie ca pana atunci nu mai are chef de pacienti, iar ei trebuie sa moara de dureri.
Partea buna este ca nu ma mai dor ovarele de la tratament ca luna trecuta. Si ma intreb daca la mine o merge combinatia cu antibioticele pe care le iau. Am prietene care au ramas gravidute dupa o cura de antibiotice. Oi avea eu sansa asta?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

amely: o sa incercam sa prestam dupa revelion, pe 1 ian, ca asa iese din calcule: vineri si duminica da, sambata pauza. Sper ca duminica sa nu fie prea tarziu. In plus, cu problema sotului meu (azoo) iti dai seama ca pot presta oricand, sanse zero. Dar noi tot mai speram.

catty: zau ca as fi prestat in noaptea de Anul Nou, dar vom fi la o petrecere cu multe persoane, asa ca nici o sansa. In plus, dupa ce vom veni, in ce conditie crezi ca se vor gasi sotului meu, dat fiind ca oricum ei lipsesc cu desavarsire?

Insa intotdeauna este loc pentru o minune, oricat de nule ar fi sansele reale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ziua buna fetelor!!!!
Danutza voi fi aici la ora 22.00 pentru tine...nu te las...
indiferent ce'o fi capul sus si mana'n mana mergem inainte....io ma rog sa fie bine...si ...si..si...VA FIIIIIIII

aaaaa ma intrebam ce'o mai face onutza noastra draga cred ca se distreaza tare mult..
Tabitha pitestete si tu dupa ceva si dai bataie nu rata ocazia
caty io sa treaca toate
Amelyhai noroc ia la mama colea un zaibarel sa nu patesti ceva fatalica
Bianca ia si tu fatalica o gura ca mai stii??sa nu cumva sa lesinati tocmai acum
ingeras dragalas lasa mama ca trec toate mai stii cum ziceam io si sorumea adica simonette..."Daca trebe mancam si kk"
Mishuleeeeeeeeeee vezi de 2 ori
Mirona
si pe toate..toate..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sorooooooooo te vaz ...te vaz...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Offf,ce grea e asteptarea asta!
Hai Danutza cu o veste buna!
Va pupic si eu de cate ori pe fiecare ! ( olteanco,sic!)
Eu nu am noutati si nu mai astept nimic....
Deocamdata ma lupt cu treburile sa nu ma prinda anul nou cu ele nerezolvate! am dezghetat frigiderul,dupamasa fac bomboane Rafaello si o prajitura cu fructe si cu jeleu de portocale...Pe seara mergem cu niste prieteni la o "partida" de cumparaturi nocturne...
Dar sunt cu un ochi si pe voi,asa ca aveti grija ce faceti...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LIANA mercic pt pupic, dar nu trece. Ma doare din ce in ce mai rau. Mi-am sunat dentista, care este in concediu, si i-am explicat cum sta treaba, si a spus ca nu ma poate primi pana pe 10 ianuarie. Imi vine sa urlu de nervi. Naiba stie ce mi-a facut aia azi dar ma doare mai rau ca pana acum.
DANUTZA sunt cu gandul la tine scumpo.
TABITHA, imi cer scuze daca am fost deplasata. Mi-am adus aminte de problemele sotului tau dupa ce trimisesem mesajul. Nu am vrut sa te supar.
AMELY, mi se pare mie sau esti un pic cam aproape de butoi? Daca da, fugi de acolo ca nu ai voie. Bine?
MISHULE, spor la cumparaturi. Este un calvar zilele astea sa mergi in supermarket.
LIANA cred si eu ca Onuta se distreaza in tarile calde, nu ca noi.
LACHI, unde ai disparut?
GALINARODICA, inteleg ca ai multa treaba cu Serbanica, dar nu vrei sa ne dai si noua niste lectii despre cum este sa il ai pe puiut acasa?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

catty: stai linistita, nici o problema, cateodata as vrea si eu sa uit de probleme si sa visec ca totul se va rezolva ca-n filme, printr-o minune... Pe de alta parte te sfatuiesc sa mergi undeva la urgente, ca nu poti sta pana pe 10 ian. cu durerea asta. Iti doresc sa reusesti sa stapanesti durerea si anul 2006 sa fie unul cu multe impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

'Neata! La mine abia e 9 dimineata si abia m-am sculat. Mai am de asteptat citeva ore...

vad ca am in continuare spotting maroniu, bine ca nu mai e singe rosu. Nu mai stiu cine mi-a spus ca poate fi de la implantare: din pacate e prea tirziu pentru implantare acuma. Am facut ET pe 12 dec si in mod normal se implanteaza la 3-4 zile de la ET. Am avut incepind cu a 5-a zi acelasi spotting maroniu si cu durere care a tinut cam 3-4 zile si daca a fost implantare, atunci aia a fost. Acuma nu stiu ce e. O sa vedem.

Dar s-ar putea sa fie ceva mai tirziu decit cum m-am gindit ieri pentru ca trebuie sa astept sa ma sune ei si stiu eu cum fac astia, nu se omoara cu graba. Sigur ca pot sa-i sun si eu, si am sa-i sun dar nu vorbesti decit cu robotul si tot ei te suna inapoi. Poate am noroc si aflu repede si atunci o sa va spun si voua imediat!

Mishulina, , mi-a fost dor de tine! Ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Buna, fetelor!
Danutza, dr.avea dreptate, testele din urina nu pot depista asa de repede sarcina! Sa dea Domnul ca sa vii cu vestea cea buna in seara asta! Sunt alaturi de tine!
Amely, scumpa, mersi pt intrebare, eu la capitolul bebe stau bine, asa de bine incat am impresia ca este foarte-foarte aproape momentul (cred ca sunt nebuna de legat! )... cert e ca luna asta nu prea am cum sa fac inseminarea (din motive de revelion) si daca ghinionul merge mai departe (ca "Angela merge mai departe"), atunci luna viitoare voi rata din motive de plecat sot din tara o saptamana... sa vedem cum 'pica'... deocamdata eu sunt increzatoare in steaua mea norocoasa, ceea ce va doresc si voua (sa fiti increzatoare, nu va ganditi la altceva, Doamne fereste!).
Planuri de viitor am, si anume FIV! Asta da plan, nu? Mai, si nu ma las pana nu am bebe!
Mai Liutzo, tu chiar ne tratezi cu IGNORE????
Liana, am facut cum ai spus tu, dar din pacate la celalalt capat al firului mi-a raspuns un robot... asa ca mai stau o tura, sau cum era jocul ala cu zaruri, inapoi trei casute? Dar tu, olteanco, vad ca esti ambitioasa si nu te lasi, asa scumpa, tin pumnii sa iasa planurile pe care le ai in noul an!
Hai va pup pe toate si va doresc sa petreceti frumos in noaptea dintre ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Danutzule si mie mi-a fost tare dor de tine,citeam cu sufletul la gura ce povesteau fetele despre tine....
Zici ca esti in ziua 16 de la ET ?(daca am retinut eu bine...). Pai poate nu e semn rau spotingul asta...Zici ca ai mai avut si in ziua 5? Ala da,e posibil sa fi fost de la implantare si daca e asa (Doamne-ajuta!) atunci asta ar putea fi de la faptul ca bebe,care e f mic si nu are placenta prin care sa se hraneasca (decat o formatiune primordiala din care va deriva mai tarziu placenta) se hraneste direct din endometrul in care s-a cuibarit care e f bine vascularizat....Of,hai ca nu vreau sa-ti fac rau! Vroiam sa te incurajez....
Dar lasa ca daca nu e cum speram noi sa sti ca anul asta avem sperante mai mari ca astrologic vorbind e o conjunctura extrem de favorabila (stiu,nici eu nu prea cred in treburi de-astea dar m-a distrat articolul,daca mai gasesc linkul ti-l trimit si tie!)
Hai mai stai cu noi,trece timpul mai usor asa!

Catty sper sa-ti treaca maseaua,ia un Nurofen Forte sau altceva ca stiu cat sunt de groaznice durerile astea...

Eu am fugit la cumparaturi,vorbim cand ma intorc!

Ina

Mergi la inceput