Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-96-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Carmen.cita, Mishulina .

Nu mai stiu ce sa cred. Stiu ca era prea devreme pentru testele de urina, dar nu m-am putut abtine sa nu le fac. am sperat ca o sa am un cadou frumos de la mosu' anul asta...

Stiu si ca poti sa ai spotting in timpul sarcinii la inceput si nu e neaparat ceva rau si stiu ca poti sa ai si dureri mari si sa nu fie rau. Dar eu nu am semne, decit ceva foarte discret la sini:putin durerosi, putin mai mari.

Am obosit sa imi fac sperante. O sa vedem peste citeva ore.

Acuma o sa plec dupa treburi dar o sa ma intorc pe la prinz si va dau de veste cum stiu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Mishulina, spor la cumparaturi! Si cand te intorci, te rog da si mie linkul ala, ca tare m-ai facut curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna la voi!
Amely, ultima data cand mi-am verificat tensiunea, 1 luna in urma, era in limite normale, mai stau pana sapt viitoare ca si asa dr e in concediu, si daca nu se schimba situatia, ii fac o vizita.
Liana, sa fie vin rosu, de la tara, ca ala-mi place si-l faci si pe-al meu sot fericit

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Uitasem de tine Oana, sa te uite tot raul din lume, ce mai faci, tot prin spital, cum raspunde boala la tratament? Suntem alaturi de tine si

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Care Oana ii in spital? Iar is pe langa la ultimele vesti?

Mishu ... nu ne-am mai vb de multisor. you ca mi-e dor de tine.

danutza_c comitetul de sustinere intra in actiune. Este ora 22 la noi. Manutzele intinse!!!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Dragelor,m-am intors vie si nevatamata(culmea!)Ma asteptam sa fie "omor" prin supermarketuri dar a fost...rezonabil,probabil din cauza orei tarzii! E adevarat ca si rafturile erau cam goale si devastate...dar ne-am descurcat!

Danutza e 10.56 aici! Ai vreo veste? Suntem aici pentru tine,orice ar fi...
Carmencita uite ce articolas am gasit http://www.avantaje.ro/index.php?a=1624 (sper sa nu se supere fetele ca am mai pus linkul odata) dar macar ne induce poate o stare de spirit pozitiva ca eu una asa as vrea sa intru in noul an...
Miro,asa e,si mie mi-e dor de o "conversatie" dar sunt in urma cu treburile si vine Anul Nou peste mine...Ma intelegi,nu?
Hai ca mai vb noi printre picaturi....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

salut iubitele si va multumesc ca va ganditi la mine!
eu acu am iesit din spital,ceva mai bine dar inca astept maine urocultura si inca ceva.nu am aflat daca este bb sau nu,oricum daca este cred ca puiul nu are nici o sansa!doamne sper sa nu fiu!
nu credeam ca voi spune asta vreodata.
PROBLEMA NOUA!o scurgere fffffff abundenta si ff apoasa,verifcat,doctorul propus BIOPSIE pe 3 ian.imi vine sa mor,dar mai trag de mine asa cum pot.am la mana o bromula de.mi baga in vena antibiotice non stop si alte de astea.
ceea ce ma sperie e BIOPSIA.nu pot sa cred ca mi se intampla mie ,acum...
am sa intru maine seara sa mai vb.acu sunt f obosita.
va iubesc dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Oana insanatosire grabnica. Eu cred ca daca era sa fie bebe iti spuneau. Ti-au facut ceva teste? Hai stai linistita si fa-te bine.

Mishu normal ca te inteleg. Avem noi timp de barfa. Un an nou fericit si cu stii tu ce.

Danutzaaaaaaa!!!!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Oana draga de tine ! Tocmai vroiam sa-ti zic "Bine ai venit din spital" dar ,din pacate numai bine nu pari!
Of,si cu scurgerea asta ....ca prea s-au ingramadit toate pe capul tau acum ,la sfarsit de an!
Hai fugi si odihneste-te si mai vorbim maine ! Eu tot mai sper sa fie bine pana la urma....Ai grija de tine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LIANOOOOO asa ca sa nu cad in depresie...
mi.a zis una in spital un banc,ia de aici..
un oltean si un ardelean in tren.
stranuta olteanu.ardeleanu,,multi ani noroc samatate,,
mai stranuta olteanu o data.ardeleanu,,multi ani cu bucurii noroc sanatate,,
mai merg ei ce merg si stranuta si ardeleanu.olteanu,,racisi fir.ar dreacu,,
te pup LIANA

Mergi la inceput