Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-96-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata! Va doresc o zi frumoasa

Tabitha dupa cum vezi io apar obligatoriu la apel Mai ales ca astazi am o zi plina si nu prea am cum sa ma impart Te si iti multumesc pt gandurile tale bune!

Danutza daca sangerarea este de la implantare, testul nu avea cum sa iasa II, fiindca testele se pozitiveaza dupa implantare...asa ca sunt sanse mari! Tzin pumnii si abia astept sa vad rezultatul! pupici...

Va pup fuguta pe toate ca nu mai pot sta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Danutza, multa bafta si de la mine! Sper din tot sufletul sa fie test pozitiv si poate ai 2 bebici! stii bine ca suntem toate alaturi de tine:)
Cat despre CM peste Utrogestan, se poate, mie mi-a venit luna asta in z 27 si luam Utrogestan...dar asta nu inseamna ca este valabil in toate cazurile...

Fetelor, eu am inceput tratamentul Liviei, putin simplificat...
Vom vedea ce se intampla, eu sper sa raman luna asta, desi de-abia l-am inceput.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ingerasule mama fata optimista! Multa bafta scumpa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingeras: felicitari pentru optimismul tau si vei vedea ca va fi cu folos. Hormonii vor functiona cum trebuie si vei crea un mediu prilenic pentru bebe. Bravo tie ca nu ai cazut in butoi. Esti tare, sa stii. Si te vrem la fel de puternica si in continuare.

simo: te-am bifat la catalog ca esti prezenta

Eu ma joc de temperaturile: 36,6 sau 36,7. Azi a fost 36,6. Sa vedem maine ce va mai fi. Presimt ca voi ovula de Revelion...(azi sunt ziua 11). Daca pierd ovulatia din cauza petrecerii????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, va multumesc pentru sustinere!
Tratamentul este criminal...mai ales pulberea de napraznic luata sublingual...imi vine sa vomit ingrozitor cand o inghit, dar...merita efortul! Eu sper sa vina bb cat mai repede acum :))

Pupici Simo, Tabi si toate fetele, Ingeras

Mergi la inceput

ingeras: te admir pentru "ïncapatanarea" ta si pentru taria de a urma tratamentul. Mi-as dori sa pot face si eu asa ceva, dar deocamdata stau si analizez situatia. Poate ca IAD de anul viitor va da roade. Lasa, chiar daca e rau gustul, rezultatul va fi unul fantastic. Eu as lua tratamentul, numai sa nu fie nevoie sa prepar eu vreo solutie, ca la astea nu ma pricep si nu am rabdare sa le las la macerat. Le vreau de-a gata Pana atunci te privesc din umbra si astept rezultatele. o fata care nu a cazut in butoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor!

DANUTZA sunt si eu pe aici,cu sufletul la gura si manutza intinsa! Mult curaj,orice ar fi ! Nu ne lasam,da?
Doamne,daca aici trece timpul asa de greu imi inchipui cum trece pentru tine!

Ma duc acum la treaba dar ...sunt pe aici,nu esti singurica !

Curaj la toate fetele care asteapta ceva zilele astea!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Carmencita, dulce, tu cum mai stai la capitolul bebe? ceva planuri de bataie pt. la anul?

Danutza, sper din suflet sa fie ++, dar daca nu, noi suntem aici cu tine si nu te lasam sa cazi, auzi? Da, Doamne, sa fie bine!

Tabitha, ultima oara cand mi-am luat tensiunea (acum 3 saptamani) aveam...ghici! 8 cu 5... Tata a inlemnit, dar la mine e ceva obisnuit astfel de tensiune mica... Trebuie sa bem vin rosu / cafea, iar eu nu beau nici una nici alta Ai grija de tine!

Ingeras, dar de ce te chinui tu cu naprasnic sublingual, cand exista ceai, tablete...Livia zicea ca poti inlocui. Ce faza, eu am tinut ultimile 2 luni tratamentul Liviei, dar foarte "prescurtat", iar acum am luat o pauza cu el, in schimb am inceput Gynex, la care ai facut tu pauza. Sper sa fie cu noroc la amandoua si peste o luna sa avem II!

Simo, de suparat nu ne-ai suparat, doar ca meritai un pic de bataita , noroc ca te-a paruit destul olteanca, nu te mai parui si io, uite, de la mine un dar sa nu mei spui asa prostioara, auzi la ea: inutila... Aaaa, sa nu uit, zi-mi te rog si mie, tu aveai tensiunea mica si inainte sa scada de la Gynex? ca io tocmai ii spusei Thabitei, am tensiune de pisica lesinata... daca mai scade si de la picaturi, mi-e ca nu mai apuc Sf. Ion... Nu de alta, dar atunci vreau sa beu ca-i ziua mea de nume...

Apropo de asta, Bianca, tu cum stai cu tensiunea? nu cumva esti hipo? ma gandesc sa nu fie si de la asta! Ai grija de tine si vitaminizeaza-te preventiv, pana una alta...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

amely: eu in general am tensiunea 11 sau 12. De aceea banuiesc ca aparatul asta ultra-modern arata mai putin decat in realitate. Pe de alta parte nu beau cafea de aproape 5 ani de zile. Vin rosu nu beau niciodata, iar pe cartea aparatului scria ca o baie sau niste vin alb baut inainte pot scadea tensiunea, iar eu facusem ambele lucruri. Eu totusi ma simt bine (daca nu pun la socoteala cele 2-3 kg pe care le-am pus acum la sarbatori si pe care trebuie neaparat sa le dau jos). La multi ani pentru ziua numelui (mai bine mai devreme decat mai tarziu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sar'na de urare Tabi Pai eu zic ca tu stai binisor, tinand cont de imprejurarile in care ti-ai luat tensiunea... cat despre mine, nu facusem nici baie nici nu bausem vin alb, din contra, eram intr-o stare cat se poate de obisnuita. In plus, mi-a masurat cu aparat de tensiune clasic... Asta e, vorba mamei care zice ca am tensiune de "pisica lesinata"...
Si stai linistita, cum sa pierzi ovulatia din cauza petrecerii? hai ca ai fost simpatica! In cel mai rau caz veti fi nevoiti sa prestati pe 31 in ajun sau pe 1 ian BAFTA!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput