Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

ANDRRUZA asi vrea eu in tarile calde..la noi e nasoala vremea ,tot ploi m-a saturat.
Ma bucur ca v-ati reglat cu somnul,sa o tineti tot asa.

ELLINIA sa va faceti bine amandoi

DANA v-ati facut de cap,sa stapaniti sanatoase piercing-urile.

DANTJE- LA MULTI ANI IMPREUNA!
ANDIRA succes la tt si lasa grijile deoparte.Irinei si burticii.

ELIBUI felicitari pentru bb2 ,cu intarziere.

DARIA ce mai faci?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rrox, cand spui de numarul de jucarii la ce te referi? Cumva ca prea multe strica si nu vor mai aprecia si nu se vor mai bucura asa cum tre' de orice jucarie? Eu chiar m-am gandit ca nu o sa-i cumpar tone de jucarii, sa ajunga sa nu se mai bucure de ele. Vreau sa se bucure si atunci cand primeste o ciocolata. Insa de Craciun, mereu(si sper sa-mi permit) o sa-i cumpar daruri cat mai multe. Nici o alta sarbatoare( de nume, onomastica, iepuras), nu mi se pare la fel de frumoasa ca sarbatoarea de Craciun. Mai ales ca-i iarna, stam mai mult in casa si e timpul jucariilor. Cred ca jucariile din timpul anului nu sunt la fel de asteptate ca cele de Craciun. Parerea mea. Cand eram copil aveam jucarii, imi cumparau tot timpul, dar cel mai mult ma bucurau cele primite de Craciun.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza da, asta e unul din motive. Mariuca mea se bucura de tot ce primeste, numai ca bucuria nu tine prea mult. La cele mai super cadouri tine cam o saptamana, doua, la alte chestii poate sa tina si doar un minut... asta fiindca are o zi de nastere, doua de nume, mai e iepurasul, Mos Nicolae, Craciunul, venirile noastre din alte tari (in special ale sotului meu), venirile prietenilor din alte tari si tot asa. Primeste cadouri toata ziua bunaziua. Numai lucruri minunate si mi-e tare ciuda cand vad ca dupa cateva zile le arunca intr-un colt, nu are grija de ele si nu le pretuieste prea mult. Si mai e un mare deazavantaj: ajungi sa nu mai stii ce D-zeu sa-i mai faci cadou, sa-i trezeasca interesul si sa nu-l aiba deja. Asa ca noi luam un singur cadou la o ocazie. Si incercam sa-i luam doar la ocazii, adica diversele reintoarceri in tara sa nu mai insemne cadouri decat sub forma de dulciuri (d-astea oricum ii luam, are in permanenta, dar cu ratie zilnica) sau hainute. Cu toate astea sunt mult prea multe jucarii si e imposibil sa nu mai cumparam altele, e un cerc vicios. A, si de fiecare data asteapta cadoul cu mare nerabdare, se gandeste la el cu mult inainte si discuta mult pe tema asta, nu am sesizat nici o diferenta intre ocazii

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Uite ca s-a dus si sarbatoarea Craciunului, vine un An Nou, iar nostri vor implini 1 an. Parca era ieri cand ma convinsesem ca sunt insarcinata... Asa repede trece timpul si e asa necrutator... Noi imbatranim si indata-indata avem copii de dus la scoala. Ei, hai..gata cu plansul!
Noi am avut o noapte tare agitata, Daria a adormit pe la 2,30 dupa ce a plans vreo 2 ore. Ziceam ca dupa sarbatori, vreau sa o "dresez" sa adoarma singura, dar ma tem ca nu voi reusi degraba. Am incercat si aseara. Adormise, la san, evident, si dupa vreo 15 minute a inceput sa se pisiceasca si sa caute sanul. Am incercat sa-i vorbesc calm, sa o linistesc, sa-i cant, sa-i amintesc ca mami e cu ea, da' de unde... plans, plans si iara plans... Am incercat cu leganatul, numai ca fata mamii tare a inceput sa se mai agite si nici san nu-i mai trebuia. Renuntasem la orice lectie, la orice gand de a-i da o lectie, de fapt, numai ca nu gaseam calea de a o linisti. Dupa lungi chinuri, a luat-o tati, a plimbat-o un pic si fetita era gata de joaca, cu zambetul pe buze, de fapt cu gura pana la urechi, chiar.
N-as vrea sa mai trec prin asta, ea e in stare sa planga si 3 ore si cred ca tot nu adoarme singura, nu stiu cum sa mai fac.

In alta ordine de idei, suntem ok. Poate maine, daca nu, cel tarziu poimaine, punem poze noi.

Citesc si mai revin.

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Uite ca am reaparut si eu, care ma laudam ca sa vezi ce scriu cat sunt in concediu!
Ieri ma laudam ca am zi de leneveala, ei bine mi s-au anuntzat musafiri, asha ca momentele de realxare s-au transformat in pregatiri. Ma rog, nu am facut mare lucru, dar inclusiv, pus masa, strins masa, slapat vase, asezat vase pe menie ma obosesc.
Am pregatit niste frigarui asortate, cu muraturi asortate si inghetata (de la Carefour).
Astazi Radu a fost exagerat de marait si nu stiam ce sa ma mai fac cu el. A plins cat nu a plins el de cand e! Cred ca dintii sunt de vina. Seara am cedat nervos si i-am dat 2,5 de Panadol ca nu mai rezistam. A avut si 4 scaune azi, normale, dar pt el e anormal, ca are cam 2 pe zi. Si nici nu prea a mincat. Ma rog , zi grea!
Seara ne-au sunat niste prieteni : venim la voi! Ce puteam spune?!
Adevarul e ca ma bucur de musafiri!
E si uite asha sunt frinta!
Maine am concediu. Duc copilul la soacra-mea. Eu tre sa merg sa rezolv niste treburi si o sa profit si sa ma relaxez un pic ca sunt cam la pamant cu nervii!

Am vazut ca va laudati cu jucarii! Lu Radu moshu(de la serviciu de la tati) i-a adus un bebelus pe care daca il stringi in brate ii lumineaza capul. Total neinteresant!
Iar sub bradutz i-a pus un OZN! Mi-e greu sa-l descriu. Ideea e ca agita niste bile si canta si se roteste si intr-adevar asta l-a atras.
Insa, acum jucaria lui preferata este o girafa (dar ca un schelet) in care bagi cuburi si cand cade un cub in ea canta. Cuburile sunt transparente si in interior au diverse animale. Pe asta am castigat-o la promotia aia cu inimioare Pampers!
Ultima descoperire este o minge de plus cu clopotel in interior. Ii place cand o arunca mami de perete si apoi cade in pat! E f incantat, dar el nu stie sa se joace cu ea!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Asta e girafa:
http://www.fisher-price.com/us/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=21658

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ellinia, sanatate multa! Puneti-va pe picioare, sa nu va prinda Anul Nou raciti...

andruzza, Tineti-o tot asa cu somnicul! Bravo!

mamacita, unde esti? Daria?

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ligia, concediu placut maine Faina girafa, ai comaandat-o pe net?

gegea, sper s-o tina tot asa! Si in seara asta s-a trezt dupa 30 de minute, dar i-am dat cu gel si a adormit. Marea realizare e ca nu mai papa noaptea, 11-12 ore cat doarme. Papa seara 250-350 ml laptic si pana dimineata la 10 doarme. Sper sa reusesti cu programul de somn al Dariei

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

andruzza,mei pai tre sa sarbatoresti! Pai cum te descurci cu atata somn?. Bravo! Tzinem pumnii sa fie tot asha!

elinia, da cum ati reusit sa raciti acum cand vine "vara"? Sau iar ai avut o viztita prelungita pe balcon?

gegea, cand ai zis "Parca era ieri cand ma convinsesem ca sunt insarcinata" eu cum citesc pe diagonala, am zis: wow, inca o gravidutza. Noroc ca am recitit, ca te felicitam!

danna_j, chiar ca v-ati facut de cap! Pai ne-ai aruncat faza cu o las pe Alessia sa va zica, si ea nu mai intra si noi murim de curioase!.

andira, nu ne spui nimic despre eco? Bafta la analize si iti doresc sa va relaxati bine la Bran si sa-ti reaincarci bateriile! Lasa epidemiile si alte alea deoparte si relaxeaza-te, ca meriti si tu si bb2. Distractie placuta!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

buna fetele mele dragi...

|Am citit si am vazut pozici ..doamne ce bb-ei frumosi avem pai nu degeaba is ei speciali

Noi am avut sarbatori fffff frumoase ...Ptr Benny a fost neinteresant ,iar cu cadourile de Mos a fost groaznic de greu .sa va povestesc cum a cumparat Mosul cadouri ptr Benny...pai a fost Mosul cu Benny la magazin si l-a lasat pe el sa isi aleaga cadoul ...bineintles ca am stat vreo 1 ora jumatate ..nimic nu a fost interesant ..daca erau telecomenizi,tastauri,lanterne , scule ,telefone sigur erau intreresante ..nu a vrut nimic ..nici masinuta ..nici calut ..nici una din miile de jucarii cu clopotei ,cantecele luminite,etc etc etc...ati mai vazut copil caruia sa nu ii placa jucariile ala e Benny ..intr-un final si-a ales un Play zone ( nu stiu cum sa ii zic dar promit sa ii fac poze si sa il pun sa il vedeti ) cu care se mai joaca ptr 5-10 min ..in rest se tine dupa Ben si cumnatelul meu ca un catelus ...tot ce fac ei e interesant ..mama e neinteresanta si nu vrea decat sa imi dea papita ,sa ma schimbe si sa ma ia de la distractie cand ma distrez cel mai bine ce conteaza ca sunt murdar cand eu ma simt bine ...offf
Dar sa revenim la Sarbatori....
|In Ajun am avut cina festiva cu prietenii nostrii si cumnatelul ..a fost fff placut si chiar ne-am bucurat de o seara placuta ..a doua zi pe 25 au venit Printesele mele dragi si am petrecut o zi superba ..Promit poze..pe 26 am luat o mica portie de odihna iar pe 27 ne-am rasfatat cu printesele la coafor , la cuparaturi ( ca deee aveam cadoul de Craciun de cheltuit ) si ca totul sa fie complet pe langa un nou look mi-a, tras si un piercing ...in nas...vroiam de mult si Danna mi-a dat curaj sa il fac...desi cand tanti s-a apopiat cu ustensila la 20 de cm de mine am zis AUUUUUUUU a durut un pic dar e superrrrrr..dupa sase saptamani pot sa il schimb si mi s-a promis un mic diamant....

A fost un Craciun superb ..acum urmeaza Anul Nou pe care il vom petrece la prietenii nostrii si sincer in prima sau a doua a zi dupa tare as trage o plimbare in parcul de distractii sa vedem cum e vremea si ce doritori is
revin in cateva minute ...ca plange teroristul mic si il pun in patul la nani pui

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput