Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gata, am fost pt analize, si vineri am rezultatul, cu tot cu calculul de risc. Ma bucur ca mi-l dau asa repede, nu stau sa astept.
Abia astept diseara sa ma duc si la eco.

Rrox - !

Am uitat sa va spun intr-adevar ca Irina are 6 dinti acum, i-au iesit si cei doi din fata de sus, care lipseau . Spune tot timpul "pa-pa" si mai nou mi-a zis socru-meu ca ieri a zis foarte clar si "mama", dar cand eu eram la servici.
Am dus-o iar la socrii, ca poimaine plecam la Bran, si ne-au rugat si ei, ca au de facut nu stiu ce pregatiri in perioada asta, si le era mai usor cu Irina acolo, fara sa mai faca 2h pe drum dus-intors la noi. M-am gandit sa ii ajut si eu, si am lasat-o pe Irina de aseara acolo, chit ca suntem cu gandul doar la ea.

Topaie toata ziua in patut, nu sta in fundulet decat in carut, si are o predilectie nesanatoasa de a roade marginea patutului, cireasa fiind bara de metal pe care culiseaza latura mobila a patului. Ii spun tot timpul cand o vad ca "nu e voie", casca ochii mari la mine, mai incearca odata uitandu-se la mine, si daca ii interzic iar incepe sa planga. E mortala! Eu ii spun cat mai bland, dar ferm, ca nu se poate, si ea tot incepe sa racneasca. Cum o mangai, rade din nou.
I-am luat multe jucarii acum de Mos Craciun, noi suntem la fel de incantati ca si ea. I-am luat un fel de iepure fosnaitor de la Mothercare, am dat ceva pe el, dar suntem topiti cand ii vedem fetisoara concetrata, smotocind iepurele. O minge de plus de la Chicco pe care daca o pocnesti (noi mai usor, dar Irina o da cu placere de pereti) canta. La inceput noi incercam sa o facem sa cante prin apasare, si ne uitam ca prostii ca ce-o fi avand mingea asta, o fi defecta, de nu canta. Pana cand am scapat-o eu pe jos din greseala si am auzit ca de fapt functioneaza, dar nu cum credeam noi.
Si altele, tare haioase.
Eu va povestesc in speranta ca-mi spuneti si voi mie, ca poate aflu si de alte jucarii care distreaza bebelusii nostri.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita - sunt sigura ca stii, dar m-am gandit ca poate macar ca idee de sustinere te ajuta: eu, cand am plecat in Grecia, i-am luat Irinei, pt orice eventualitate, saruri de rehidratare.
Sunt niste pliculete care se dizolva in apa, nu mai stiu cantitatea de apa, mi-a spus atunci farmacista. Dar cum n-am avut nevoie m-am intors cu ele. Poate incerci cu asa ceva, desi sper din toata inima sa nu fie nevoie.
Succes si spune-ne cum ai rezolvat!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, nu prea a mers netul la mine.
LA multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile!

Vreau sa va spun ca avem 3 nopti dormite, de la 22-22:30 pana dimineata la 10. A mai marait noaptea in somn, l-am luat in pat langa mine 10-15 minute, apoi l-am pus la el. Nu l-am mai lasat sa doarma deloc dupa ora 17, chiar daca a mai adormit el, nu l-am lasat mai mult de 15 minute. Se pare ca o sa ii iasa dintisor sus, se simte un coltzisor.

nino, l-am admirat pe Alex, ce mare s-a facut mai, e un frumos Iar decoratiile facute de tine sunt marfa!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

andira, a primit si Rares de sf. Andrei mingea aia de la chicco. Vreau sa-ti spun ca nici pana acum nu m-am obisnuit cu ea, de cate ori ii trage cate una si canta, sar imediat sa caut telefoanele
Succes la triplu test si nu te mai stresa cu epidemiile astea, sa fiti sanatoase. Pozici cu Irina nu ne mai arati si noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Dragele mele mamici,buna dimineata in primul rand la toate fetele noastre dragii cu puiutii si cele 4 burtici din nou binecuvantate! ....va duc dorul sa mai stam de vorba, in ultimul timp am cam absentat dar eu va citesc si suntem impreuna chiar daca nu prea activam in ultimul timp. Cu fetele din Belgia (An-k si Alessia) ne-am petrecut zilele de Craciun, e adevarat separat cu fiecare :). Adica, duminica am fost in Klei Sinaai la Alessia in vizita, apoi luni am primit vizita Lumenarilor (ank & Co) iar ieri am fost la cumparaturi toata ziua cu Alessia , Benny si Sara! Va dati seama ca am avut un Craciun fericit! Vin si pozele, ca am facut cateva, eu nu mi-am mai pus la public albumurile familiei si nici ale Sarei dar o sa-i faca mama un nou album sa ne vada mamicile noastre dragi!Ieri am venit acasa de la cumparaturi cu o pietricica pe dinte (nu m-a lovit nimeni) ci mi-am pus un mic piercing este superb, si o las pe Alessia sa va spuna unde ea unde si-a pus alt piercing! A fost o zi scurta, desi noi toata ziua am fost in oras, dar timpul trece f repede mai ales cand mergi la cumparaturi si coafor si mai ai cu 2 carucioare dupa noi. Ca sa fie atmosfera plina a si nins putin si intr-un cuvant ne-am simtit minunat!Sara e bine, papa foarte bine, ii dau din borcanase, am primit avizul pediatrei ca sunt foarte bune si nu trebuie sa-mi fac griji si daca ma tine buzunarul ea chiar imi recomanda sa-i dau cu incredere... vreau sa zic ca Sara le papa cu ochii, la fel si seara cand ii dau masa de fructe, uneori i-o prepar alteori din borcanas, cam atat despre noi!Va doresc sa aveti o iarna frumoasa si sarbatori frumoase in continuare, copii sanatosi la fel si parintii! va pupa Sara si mama eiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina www.geocities.com/alinalumina" target="_blank">Alina-Lumina (site) Craciun fericit!

Mergi la inceput

Inca o gravidutza? Elibui, felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

incerc si eu o 'noua semnatura' sper sa meraga[url="http://http://alinalumina.go.ro/=Alina lumina site nou[/url] La multi ani 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna tuturor!

Am reusit sa citesc tot ce ati scris, ma bucur ca v-ati bucurat de sarbatori impreuna cu bebelusii mici si dragi! Si eu si Stefan va multumim pentru urarile adresate cu ocazia implinirii celor 10 luni si cu ocazia Sf. Stefan!

Noi suntem flenduri de raciti amandoi, in parte de asta nici nu am mai intrat ca nu sta singur deloc, e foarte plangagios si se alinta mult in perioada asta cat e bolnavior. E prima data cand raceste si il tine cam mult, in afara de Panadol nu i-am mai dat altceva. De vineri ii curge nasul, stranuta si mai tuseste din cand in cand. Slava Domnului ca nu a facut febra! De vreo doua zile am inceput si eu sa am simptome de raceala si de abia ma tin pe picioare. Sper sa treaca repede si sa intram in noul an sanatosi!

Eu va pup si va doresc numai bucurii in noul an, multa sanatate, fericire alaturi de familiile voastre!
Am reusit acum vreo doua zile si am vazut o printesa mica si scumpa, Alexandra! Adseana, foarte frumoase pozele!
Sper sa recuperez in zilele urmatoare, ca e musai sa vedem toti bebii la brad!
Andira, tinem pumnii la TT!

SARBATORI FERICITE VA DORIM!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Unde sunteti mai, ati plecat toate in tarile calde??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

He, he, Andruzza n-ar fi rau sa fi plecat in tarile calde!! Felicitari pentru noptile dormite!! Eu nu o las niciodata pe Ioana sa doarma dupa ora 16.30 ca altfel se duce cumintenia pe apa Sambetei si se culca foarte tarziu.

Mamacita Hipp are un suc special pentru rehidratare, eu l-am vazut la Sensiblu. Samuraiului sa-i treaca repede!!

Apropo de probleme cu kk, pentru bebeii constipati va recomand apa Izvorul Alb. Da rezultate dupa o zi

Ellinia Multa sanatate amandurora!

Dantje La multi ani fericiti impreuna!! Si felicitari pentru mutare!! Nu te ingrijora prea tare pentru greutatea lui Martijn, daca e vesel si zglobiu este in regula

Danna Super Craciun ati avut!

Andira Spune-ne ce ai aflat la eco!! multi Irinei cu multi dintisori! Ioana si-a imbogatit arsenalul cu jucarii cu o broasca testoasa de la chicco cu diverse butoane, bilute de invartit, cap de butonat, la toate astea raspunde cu sunete si lumini; cu o bila cu mutrita si 4 picioruse gen paianjen care fuge singura prin casa si canta si aprinde niste lumini fugaretze ca de OZN ca sa fie urmarita de bebe, se mai si opreste si il asteapta pe bebe, asta e de la Fisher Prize si cu un fel de cupola trasparenta cu un buton mare deasupra, apesi pe buton si se invart niste clovni de sub cupola, se invart atat de tare pe cat de rapid apesi pe buton si inca cateva jucarioare bune de iubit si zornait. Nu i le-am luat noi pe toate insa. A primit si de la altii. Chiar ma amuzam cate cadouri am vazut la bebelusi sub brad , dar n-am comentat, e normal, e primul Craciun in care majoritatea dintre voi sunteti parinti si e de inteles. Asa ca pastrez discutia despre numarul cadourilor si efectele acestui numar pentru anii viitori ... ca eu sunt patita

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput