Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 7

andira spune:
Rrox - si eu am "prins" in copilarie cam tot ce am putut, mai putin oreion si varicela...
De-asta sunt si asa ingrijorata... mai am 4 saptamani luuungi pana la sapt 20. Dar, incerc sa nu ma mai gandesc.
Pt Irinuca recunosc ca incerc sa nu ma agit, o sa o izolez nitel mai mult, cum am facut si cu rujeola.
Irina, piticul meu drag

andira spune:
CatXO - sa-ti traisca fetitele!!! Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
Frumos nume, si eu ma gandisem la el, ca la nume de fetita am multe optiuni.
Cat despre Alexia, eu sper din toata inima sa-ti spuna ca e totul ok (sunt sigura ca e) si poate iti da vitamine sau altceva sa se faca grasuna. Tinem pumnii!
M-am sucit si rasucit si m-am decis: parca tot fetita as vrea si eu Maine ma duc sa-mi recoltez sange pt triplu-test, si seara fac si eco. M-am documentat o zi intreaga, am mai citit si parerea altor doctori, si motivele pt care se recomanda si am decis sa-l fac.
Poate aflu noutati la eco, sa ne spuna ce e!
Daca e fetita imi doresc sa o cheme Oana Andreea.
Irina, piticul meu drag

Ana71 spune:
Buna,
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor, mari si mici!
La multi ani Irina Maria!
Am admirat si eu pozele Mamacitei! Tare frumos si expresiv este Alexut! Si cu piciorusele alea grasute... O dulceata de copil! Si se vede ca a fost tare cuminte pentru ca i-a adus Mosu' multe cadouri!
Andira, eu te inteleg perfect cu bolile astea ale copilariei, in perioada de sarcina. Eu in afara de oreion, alta boala a copilariei nu am facut. Nu am fost vaccinata, dar pur si simplu nu le-am facut. Inainte de a ramane gravida cu Eva am facut vaccinul antirubeolic (si bine am facut pentru ca la inceputul sarcinii a venit la noi in vizita o prietena a lui Victor, care la vreo 2 -3 zile dupa aia s-a umplut de bubite, facand rubeola). Din fericire, nu a luat nici Victor, dar eu am fost tare stresata. Oricum dupa episodul asta (care s-a lasat cu multe peripetii, nici nu vreau sa-mi mai amintesc) mi-am verificat imunitatea si la varicela si mi-a iesit slaba protectie (IgG slab pozitiv). Se pare ca am facut candva o forma tare usoara, care a trecut neobservata. Dar infectionistul mi-a zis ca pot sta linistita, pentru ca daca voi intra in contact cu varicela, anticorpii astia, chiar daca nu am o imunitate perfecta, vor impiedica infectarea fatului. Oricum si eu m-am stresat pe subiectul asta. Dar are dreptate Rrox, varicela este foarte des intalnita, acum e mai mult mediatizata din cauza epidemiei de rujeola. Succes la triplu test!
CatXO, frumos nume ai gasit. Ai facut eco tridimensionala? In cazul lui Victor pana in luna a 7-a mi-a spus ca e fetita (la un eco obisnuit, dar ginecologul era foarte sigura) dar apoi s-a vazut foarte clar ca e baiat. Sarcina usoara in continuare si un bebelus sanatos!
Fetelor care pleaca in vizite, le uram si noi un An nou plin de bucurii si realizari!
Gegea, Mosu' "profesionist" (cica) a costat un milion (pentru 6 copii). Inca nu am sunat-o pe desteapta aia de patroana sa vad daca macar are de gand sa ne dea banii inapoi (inutil sa spun ca ea nu a dat nici un semn de viata) pentru ca nu am avut chef sa ma umplu de nervi. Multumesc lui Dumnezeu ca nu stam in banii astia, dar ma enerveaza ingrozitor stilul unora de a face afaceri (pe 24 decembrie am sunat-o de vreo 5 ori, ba ca i s-a imbolnavit Mosu', desi la incheierea contractului se lauda ca are rezerve, ba ca nu mai poate respecta ora din contract si ne-a decalat-si tot a intarziat o ora si jumatate, ba chiar la un moment dat cand am intrebat-o daca vine totusi cineva ori ba sa stiu ce facem cu copiii, mi-a zis ca ar trebui sa-i fiu recunoscatoare ca incearca din rasputeri sa rezolve problema de parca nu era datoria ei conform contractului pe care-l semnasem, cand ea incasase deja toti banii). Si binenteles toate convorbirile erau pe banii mei, ea dandu-mi doar scurte mesaje.
Rrox, intr-adevar frumos cadou ti-a facut Ioana. Nici Eva nu e prea receptiva la "bravo" sau "pa". Astazi o "certam" eu gesticulandu-i si dintr-o data a inceput si ea sa miste la fel mana. Binenteles ca Victor a inceput si el sa ma imite, Eva se amuza copios si cam un sfert de ora Eva ne imita pe amandoi. Diseara o sa reiau faza cu "pa" ;poate vom avea mai mult succes.

carmissis spune:
IARASI AM PROBLEME CU NET-UL! Profit de cateva momente libere...Noi am petrecut Ajunul in familie...au venit parintii mei si socrii, iar prima zi am petrecut-o alaturi de prieteni si de ...MOS...Rada nu prea a reactionat la brad, dar a fost incantata de cadouri...cred ca mai mult de hartia in care erau...Prezenta Mosului (noi nu am patit ca altii) nu a trezit nici o reactie din partea ei, ceilalti copii insa erau emotionati si speriati....
Nu am descarcat inca pozele.
VA dorim un an plin de realizari, de bucurii de copii frumosi ...apropo CatXO frumos nume pentru fetita!

rrox3 spune:
CatXO foarte frumos nume pentru bb2! Dar Ana are dreptate, nu fii 100% sigura deocamdata ca e fetita. La eco morfologica o sa stie mai bine, noua ne-a zis ca avem fetite clar doar cand a vazut exact ca sunt fetite, nu prin excludere. Daca e fetita insa, iti urez Bun venit! in clubul familiilor cu doua fetite!!!
Andira Succes cu TT-ul! Numai sa nu te stresezi prea tare! Si asteptam vesti de la eco.
Mai povesteste-ne si de Irina! Ne e dor de ea!
Va ca trebuie sa-mi soseasca finutul in vizita. Sper sa nu darame bradul
S-a facut baietel mare, are 1 an si 4 luni.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

mamacita spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE STEFAN,sa ne traiti cu numele!
Multumim ligia,oanamc,Ana71,andira,sper ca n-am uitat pe nimeni...
Din pacate,diareea a continuat, o tin in frau cum pot,am vorbit si cu o pediatra pe care mi-a recomnadat-o un coleg,anestezist la copii,ca ei colaboreaza mai des si se cunosc mai bine,noi ne stiam din vedere.Nu mi-a zis nimic nou ca masuri terapeutie,doar mi-a sugerat o infectie virala.De unde,Dumnezeu stie,ca daca nici copilul asta nu e izolat...Ma rog,stressul cel mare il reprezinta rehidratarea,ptr.ca nu prea o poti realiza din cate 15-20 ml,oricat te-ai stradui sa repeti figura de-a lungul zilei.
Hai ca am scris mesajul acum doua ore,am plecat in oras,si acum constat ca nu l-am trimis
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

gegea spune:
Buna, fetelor!
mamacito, incerc sa-ti vad si io flacaul, dar ori is, ori....La mine nu merge, n-a mers nici ieri. Mereu imi apare pagina in care ma avertizeaza ca albumul nu e public si imi cere sa dau sign in.
Catxo, fetita, baiat ce-o fi, sanatos sa fie, ca asta conteaza cel mai mult!
Geani si Daria

Dantje spune:
Buna seara!
Dupa o absenta indelungata,vreau sa va spun LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi,CRACIUN FERICIT si plin de iubire si lumina.
Multumim pentru urari tuturor:gegea,andruzza,nino,rp,mamacita,rrox,carmissis,elinia,carmenduta,sper ca nu am uitat pe nimeni,si intoarcem si noi urarile,si multi pupici.
Zuzu felicitari pentru bebe 2,o sarcina cat mai usoara,si nasterea asemeni.
Sa va mai spunem despre noi,Martijn a inceput sa spuna si el ceva,n-as putea sa va 'traduc'caci seamana mult cu chineza....in rest acrobatii multe,vrem cat mai sus.La ultima vizita la medic se afla sub limita la kg,de unde acum cateva luni mi-au recomandat sa-i dau mai ptina mancare.
Noi azi avem aniversarea de un an de la casatorie.
Oh era sa uit,in sfarsit visul meu se adeverseste,ne vom muta in ian.
pupici,
Dantje & Martijn

caramella spune:
Multumim pentru aprecieri tuturor!
Am scris si ieri un mesaj de la compu lui fratelo,care s-a blocat si s-a sters tot ce am scris.
Alicia s-a comportat neasteptat de bine la bunici,a dormit pe coltar la capul nostru,dar la cat era de obosita nici nu prea s-a intors ,ea care se fataie intruna.Am hotarat sa petrecem revelu'tot la ai mei,era vorba sa vina ei la noi, dar ne-am razgandit,adica mama a zis ce sa ma mai pregatesc eu .De data asta vom merge pregatiti cu tarc si tot tacamul.
Am mai avut si azi ceva musafirisi ne-am amuzat de Alicia,care s-a invatat sa alerge cu rotobilul si face ture ,era tare fericita ca am deschis usile sa alerge si pe hol si in camera mica.
LA MULTI ANI! tuturor cu numele de Stefan,Stefania.
Celor care pleaca in deplasare le urez drum bun,distractie placuta si un an nou fericit alaturi de cei dragi!
Am vizionat si poze.
MAMACITA ti-am admirat samuraiul la brad ,e tare dulce.Se pare ca-i place burduful.
ANCA am vazut-o si pe EMA care e scumpa foc.
Nino l-am vazut si pe Alex ce mare si frumos s-a facut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph