Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Noi acum imbarcam bagajele (sper sa avem loc de atatea). Plecam la rubedenii si nu ne intoarcem decat dupa revelion, asa ca urez de pe acum La Multi Ani sarbatoritilor din perioada asta si tuturor, un An Nou fericit alaturi de cei dragi !

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Daria, Adriana, Amalia, Nino - va multumesc mult, si va urez si voua sa aveti cele mai frumoase Sarbatori si un an plin de realizari!

Anca Micaela - La Multi Ani si sa-ti ofere viata numai bucurii!!

La Multi Ani si pt toti Stefanii, pt Nicola, Vladut, Alexut si Delia!!

Noi uram cu intarziere, ca n-am mai putut sa intru de acasa.
De Craciun am fost si noi la parinti, si pe la finute. Si am mancat ca un purcel...

Mamacita - multumesc frumos pentru mesaj!
Si ai dreptate, bine ca a fost doar atat, cu accidentul de masina. Doar ca mi-e ciuda... Imi aduc aminte ce nervoasa erai si tu cand v-a zgariat biciclistul ala masina nou-nouta... Exact asta mi-a zis si Ionut, ce-ar fi fost sa intre boul in noi, intr-o masina noua, cred ca il strangeam de gat... In fine, noi sa fim sanatosi, astea le rezolvam noi!
I-a trecut lui Alexut diareea?

Eu tot pe la servici, de-abia pe 30 imi iau concediu. Sa vedeti plicitiseala....

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Toate plecati?
Si pe forum cine mai ramane?

Hai ca se iarta, distractie placuta la toate, aveti grija de voi si de pitici!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Am uitat ceva: voi ati auzit de epidemia de varicela?
Cred ca innebunesc daca mai apare si asa ceva! Ma apuc sa caut pe net sa vad despre ce e vorba.

Elibui - felicitari pt sarcina, nu ne-ai spus nimic!
Povesteste-ne cum s-a intamplat! (nu procesul in sine - glumesc), ma bucur tare mult ca suntem mai multe burtici! Deci tu o sa nasti la sf lui mai, asa-i?

Acum in decembrie le asteptam si pe celelalte 2 mamici, Danuta si An-k, le dorim sa le implineasca Mosul cele mai fierbinti dorinte!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Ia uitati:

Pleaca pojarul, vine varsatul
27 decembrie 2005

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals" si consilier al ministrului Sanatatii, pe probleme de boli infectioase, a avertizat ieri ca la mijlocul lunii ianuarie 2006, spitalele s-ar putea confrunta cu o crestere a numarului cazurilor de varicela (varsat de vant), la copii, dar si la adultii tineri. In prezent, in Capitala sunt confirmate zilnic 4-6 cazuri noi de varicela, numarul acestora urmand sa ajunga la 10-12.
Autoritatile analizeaza sa introduca de la anul si aceasta boala intr-un program national de imunizare, vaccinul urmand sa se faca pentru copiii de peste 1 an.
Varsatul de vant este o infectie cauzata de virusul varicelo-zosterian (VVZ) care face parte din familia virusurilor herpetice. VVZ se gaseste in secretia nazala eliminata si in fluidul din vezicule. Varsatul de vant este foarte contagios, 90% din persoanele care nu au imunitate la boala si care sunt expusi o vor face.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor, mari si mici!!!

Ligia nici eu nu am avut inca succes cu pa si bravo E foarte incantata sa fac eu cu manutele ei asa ceva, dar nici gand sa incerce si singurica. Cred ca noi avem puturosii grupului Stii ca si la rostogolit erau coada
A, eu nu plec nicaieri, asa ca ma gasesti pe forum printre vizite si musafiri Apropo de vizite, ieri am fost la soacra-mea si m-a pus Aghiutza sa mananc pe acolo... aseara m-a durut stomacul groaznic, am baut doar ceai. Dimineata inca ma mai durea, acum cred ca s-a mai potolit. Si am mancat foarte putin, dar se vede treaba ca femeia asta e hotarata sa ne extermine!! Bine ca Mariuca nu a mancat, ca sotul meu e imunizat

Am uitat sa va zic ce cadou frumos de Craciun mi-a facut Ioana. Dupa ce de doua luni refuza sa mai zica mama, zicea numai tata, dada, baba si alte d-astea, ieri la masa, mi-a zis foarte frumos si clar "mama papa" de cateva ori la rand. Am fost foarte incantata

Andira epidemie de varicela este foarte des. Nu-i un eveniment. A fost si in primavara si in vara (asa s-a dus pe apa sambetei serbarea Mariucai de la gradinita, ramasesera doar 3 copii), acum a aparut in media din cauza nebuniei cu rujeola. Boala nu-i asa grava ca rujeola. Mariuca este vaccinata si oricum intentionam s-o vaccinez si pe Ioana la primavara. Nu-mi modific intentiile.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Rrox - nu prea ma linisteste ce am gasit pe net...

Ia uite: "Varicela, deși foarte zgomotoasă ca manifestări clinice la mamă, este mai puțin periculoasă pentru făt decât alte boli, aparent mai blânde. Poate cauza infecție și afectare fetală dacă survine în prima jumătate a sarcinii sau în apropierea nașterii, când contactul imediat al mamei cu nou-născutul poate determina boala la acesta, cu evoluție gravă. În acest ultim caz, este indicată administrarea la nou-născut, cât mai precoce posibil, a vaccinului anti-varicelo-zosterian. Infecția, în prima jumatate a sarcinii, în mod particular între săptămânile 13 și 20, este asociată cu malformații fetale oculare, cerebrale și osoase în 2 la sută din cazuri."
Sper sa nu fiu considerata alarmista, dar ma gandesc ca e bine sa stie si celelalte burtici. Daca vi se pare ca ma agit prea mult, spuneti-mi, si nu mai scriu despre asta, nu vreau sa stresez gravidutele.

Ma gandesc sa evit contactul cu copiii mici, desi tocmai ce o sa ma duc la revelion si o sa fie si o fetita de 3 ani, n-am cum sa ratez intalnirea...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Cred ca incep sa o iau pe aratura...

Atat m-am obisnuit sa imi fac probleme in ultima vreme, ba cu una ba cu alta, ca nu mai stiu sa gandesc pozitiv.
O sa uit ca exista varicela, zona zoster, rujeola, rubeola si alte cele!!
O sa visez ca voi castiga la Loto (ca tot e report) si o sa stau acasa cu piticul!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira eu ma gandeam la Irina cand am scris... recunosc, nu m-am gandit la bb din burtica Dar tu n-ai facut varicela? Ca nu prea scapam multi pe vremea aia...eu am facut toate bolile copilariei...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Am revenit.

Sper ca v-ati simtit bine de sarbatori. Ca in fiecare an, noi am mers la parinti, anul asta cu un membru in plus. Alexia a fost foarte incantata de bradul de acasa. Cand a ajuns si l-a vazut a inceput sa-l jumuleasca de numai. Intr-un final a primit doua globulete de plastic cu care se joaca fericita.
Acum sa va spun si necazul meu. Dupa doua saptamani de stat la bunici, unde credeam ca se va mai ingrasa macar un pic, Alexia n-a luat nici un gram. Aseara cand am cantarit-o si am vazut ca tot 7.300 kg are imi venea sa ma impusc. Am facut rost de nr. de telefon a dr. Ana Culcer si dupa revelion ma prezint la ea. Daca si ea zice ca e sanatoasa tun atunci inseamna ca asta e felul ei de a fi.
In rest, mare bucurie in familia noastra. Se pare ca o sa avem tot o fetita. Cu 2 zile inainte de Craciun am fost la ecograf si ne-a zis ca e fetita 100%. Cica daca era baiat trebuia sa se vada mai demult. Oricum suntem foarte bucurosi. Ne-am hotarat si la nume: Maya.

Va

Oana , Alexia si bebe din burtica 18 s+

http://pq.photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png

Mergi la inceput