Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 5

ninocikap spune:
multumim mult pentru complimente Rrox, Ligia, Oanamc... adevarul e ca intradevar e destul de lung Alex, toata lumea care il vede zice ca e mai mare...plus ca deja face 5 - 6 pasi... cred ca la 1 an deja alearga...
acum fug la pui ca e mai marait.. incerc sa ma uit si eu la poze de bebelusi frumosi mai tarziu putin...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

oanamc spune:
Caramella,ce vesela e Craciunita ta!Pupici banatencei!
La multi ani Nicola,Vlad,Delia!
Anca Mihaela,e o scumpa buflicea ta!

ligia13 spune:
Anca Micaela, La Multi Ani!
Acum am vazut pozicile cu Ema. Ce bine sta e in pocioare agatzata de patutz.Si ati trecut deja la baitza in cada! Si pomul e dragutz!
Am vazut ca sta cap in cap cu tati(parca, pt ca nu se vede bine) si mi-am amintit sa va povestesc de Radu.
Noi l-am chinuit sa-l invatam sa faca "bravo" sau "pa", ma rog! Si mama in fiecare weekend cand mergem la ea tot il invatza un joc, "becii, becii buff" si poc se dadeau cap in cap! Ei bine, asta e singurul lucru pe care l-a prins si de vreo luna aproape, cand te apropi de el si zici "becii becii" el vine cu capul spre tine si da cu el. Eu am fost f suparata si ranita in orgoliu!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

gegea spune:
Am admirat un Alex(nino) mare, frumos si care sta tare bine pe pozitie. Sa va traiasca!
Si am mai admirat-o pe Ema zambareata si frumoasa> sa va traiasca!
Daria e tare maraita, ne solicita atentia la maxim, vrea numai in brate, zice da-da, ta-ta,ma-ma, iar atunci cand ii zici sa cante, incepe cu la-la, lo-lo. Bate din palme si isi manifesta bucuria prin gesturi foarte frumoase. Ce frumos e sa ai copil mic!
ligia, felicitari pentru dintisor!
Geani si Daria

gegea spune:
Si eu voi intra destul de tarziu maine, asa ca profit si urez din timp La multi ani Irinei Maria!
Si urez la multi ani si Stefanilor nostri:
Stefan Catalin- Cameron
Stefan Costin-Ellinia
Stefan-ClaudiaH
Gabriel-Stefan-Gabrianah
Daca am omis pe cineva, cer mii de scuze... Daria maraie in capul meu si e tare neplacut.
Noapte buna!
Geani si Daria

ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Irina Maria - Betilina.
Poze

ninocikap spune:
La multi ani pentru toti bebeii, toate mamicile si toti cei care poarta numele de Stefan, Stefania.
Poze

ligia13 spune:
Buna dimineatza!
E, uite ca deschid si eu o data ziua , ca pana acum am cam fost puturoasa grupului. Eu nu am insomnii, dar Radu nu stie ca e concediu si la 7 are ochii mari! Nu-i nimic, ca la 9:30 adoarme iar, dupa ce evident bea a doua sticla de lapte.
Azi fiind sarbatoare voi lenevi la greu, asta intentionez. Asta in cazul in care nu se anuntza ceva musafiri , ca de obicei la Sf. Stefan asha se intampla.
Va pup si va doresc o zi buna!
Fug sa schimb un kktel ca pute
.
Apoi musai tre sa bag o ca nu mai pot.
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

ninocikap spune:
dragele mele o sa imi fie tare dor de voi... de azi plecam in turneu... vorba sotului meu...
plecam la socrii, e ziua de nastere a socrului..., apoi la bucuresti la nasi, apoi la parintii mei... si acasa cred ca ajungem pe vineri seara... ca revelionul il petrecem cu bb acasa, noi 3 si....... televizorul.
va doresc tuturor zile cat mai frumoase in compania celor dragi...si sa va gasesc sanatosi si voiosi.
Poze

CatXO spune:
La multi ani pentru Irina Maria - Betilina!!!
La multi ani pentru toti bebelusii, mamicile si taticii care poarta numele Sf. Stefan!!!
Va
Oana , Alexia
si bebe din burtica
18 s+
http://pq.photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png