Bebelusi de martie - aprilie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 4

gegea spune:
Daria a primit in dar de la Mos si dintisorul cu nr.3, iar cel cu nr. 4 mai are putin si crapa si el gingiuta. A fost si este mult mai agitata decat la precedentii...
Si ca sa fie tacam complet, iritatia i-a reaparut
Mai scriu.
Geani si Daria

rrox3 spune:
Anca Micaela La multi ani!!!
Sa fii fericita, sa nu aiba Ema oxiuri si sa fiti cu totii sanatosi!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

rrox3 spune:
Nino ti-am admirat voinicul, mereu mi se pare ditai baiatul! Ce usor sta el in picioruse! Si decoratiunile ti-au iesit foarte bine!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

ligia13 spune:
Sper ca ati avut un Craciun linistit alaturi de pitici si restul familiei.
Si noi am facut bradut, am avut frigiderul plin si inca tot asha e pentru ca ieri am fost la nasi (adica la sora-mea) si azi la socrii, asha ca de la noi de maine incepem sa mancam.
Radu e incantat de bradutz si trage de cate ori apuca de el, noroc ca e ancorat. Azi a fost f incantat cand a vazut ca si la bunica e un bradutz, unde sunt cadouri pentru el.
In rest ce sa va spun, din pacate eu nu sunt intr-o forma prea buna. Pshic ma refer. Nu stiu ce e cu mine, dar parca nu-mi convine nimic.
Mereu in preajma sarbatorilor eu ma intristez. Speram ca Radu va schimba asta. Reuseste, dar cand doarme,gata pic in plasa melancoliei!
Am admirat poze cu baieti voinici si cuminti.
mamacita, Alex e un dulce si tare bogat a fost mosul! Si parintii sunt niste draguti!
ninocikap, si Alex al tau e un dragutz, voinic, manca-l-ar mama de zglobiu! Mi-au placut si bradutul si decoratiile cu Alba Ca Zapada!
andruzza, am vazut pozele din seara de ajun , dar nu am apucat sa laud bradutul , cadourile si mai ales pe Rares cel insomniac!
Am admirat si o domnisoara dragutza! Alicia e o frumoasa caramella. Ce mai, cu ghetuzte si rochitza, ca o printzesa. Si bradul e tare dragutz. Chiar reusit si modern, ca am inteles ca rosul se poarta la brad anul asta!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

ligia13 spune:
Era sa uit sa anuntz ca moshul a venit la Radu cu dintisorul nr 2. Exact in seara de ajun a iesit, cu plinsete , maraieli si stat treaz pana la 12 noaptea!
Poze cu noi

oanamc spune:
Adseana,drum bun,distractie placuta si an nou fericit!
Mamacito,pai Alexut cu bulanasele lui e la ora de sumo nu judo! samuraiului!Si sigur o sa se inteleaga cu Leti ca mai nou o da si ea toata ziua pe japoneza!
Ninocikap,frumos foc flacaul tau!Pare mai mare de un an.
Anca Mihaela,la multi ani!

Anca Micaela spune:
Va multumesc, Gegea si Rrox! Voi nu erati cuprinse in multumirile anterioare!
Sa va mai uitati si la pozele noastre de decembrie (Ema 2) cand mai aveti vreme... -ici tuturor!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Anca Micaela spune:
Oanamc, multumesc si tie!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

ligia13 spune:
Avand in vedere ca nu stiu maine ce timp am de scris, vreau sa urez de azi tuturor Stefanilor si Stefaniilor La Multi Ani! Sanatate si noroc, sa cresteti mari si frumosi!.
Noi am sarbatori azi(pe sotzul), pentru ca la catolici astazi este Sf. Stefan! Dar sarbatorim si maine
Poze cu noi